Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(ingusiaa @ 2011 04 27, 19:13)
Kreta musu seimynai is viso nepatiko  blush2.gif  ax.gif

ar jūs keliavote po salą ar tik vienoj vietoj buvot? ir ar keliavot normaliai,iki užkaborių visokių?

QUOTE(Grafaite @ 2011 04 28, 11:10)
sveikos merginos, mes ir galvojame vykti i kos sala. gal galite patarti koki viesbutuka imti? ir per kur jus juos rezervuojat? o kaip ten taksi kaina? brangu ar ne?
aciu uz patarimus  4u.gif

pirmame puslapyje labai daug naudingos informacijos
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 12:34)
ar jūs keliavote po salą ar tik vienoj vietoj buvot? ir ar keliavot normaliai,iki užkaborių visokių?

masina turejom 3dienas. iki uzkoboriu nevaziavom jokiu.......
Atsakyti
O mums Kreta nerealiai patiko... Tikimes, kad ir Kosas patiks nemaziau smile.gif Nors aisku, kiek zmoniu tiek nuomoniu. Mano darbuotojams Kreta visai nepatiko. Juos suzavejo Tenerife.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikiukasVilnius: 28 balandžio 2011 - 11:50
As manau net neverta niekada diskutuoti, patiko ar nepatiko. Nu negali visiems vienodai patikti, ir del to negali patikti. O ir palyginti neįmanoma net skirtingų šalių.
Kartais dar labai ir emocinis nusiteikimas daug prideda, kaip pavyksta atostogos, ar viskas gerai ir pan. Taip kad nereikia orientuotis į kitų opasakymus, kad nepatiko, o viska reikia pačiam pamatyti, tik tada gali žinoti kaip yra iš tikrųjų smile.gif
Aš tai važiuoju ne dėl to kad man patiks ar nepatiks, o dėl to, kad noriu atostogų su šeima. O čia gaunasi be galo geras variantas smile.gif
Ir tikiuosi, kad man labai patiks ATOSTOGOS
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 04 28, 11:42)
masina turejom 3dienas. iki uzkoboriu nevaziavom jokiu.......

nu mes ir turėjom tris dienas, bet kažkaip sugebėjau tokių salos vietų pamatyt, kad nedrįsčiau nė pro kur sakyt - nepatiko ta sala. taigi spėju jos dorai nepamatėt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigitano @ 2011 04 28, 11:53)
As manau net neverta niekada diskutuoti, patiko ar nepatiko. Nu negali visiems vienodai patikti, ir del to negali patikti. O ir palyginti neįmanoma net skirtingų šalių.
Kartais dar labai ir emocinis nusiteikimas daug prideda, kaip pavyksta atostogos, ar viskas gerai ir pan. Taip kad nereikia orientuotis į kitų opasakymus, kad nepatiko, o viska reikia pačiam pamatyti, tik tada gali žinoti kaip yra iš tikrųjų smile.gif
Aš tai važiuoju ne dėl to kad man patiks ar nepatiks, o dėl to, kad noriu atostogų su šeima. O čia gaunasi be galo geras variantas smile.gif
Ir tikiuosi, kad man labai patiks ATOSTOGOS

tu šimtu procentų teisi. aš tik pasitikrinau, ar žmogus pakankamai salos matė.
nes esu sutikusi žmonių, kurie buvo pvz Turkijoj tik kartą ir tik 1* viešbuty neišeidami už jo ribų, ir pasakoja, kokia tai šūdina šalis, kaip purvina ir nėra ką žiūrėt biggrin.gif dabar užtat ir perklausiu, kas kur buvo ir ką matė.
toj pačioj Kretoj pabuvus tik Malijoj ir neišėjus už jos ribų galima parsivežti labai slogius įspūdžius...

o dėl Kos, grįžtant prie temos, aš iš tiesų kažko įspūdingo nesitikiu. tikiuosi kaip tu išsireiškei, tiesiog ATOSTOGŲ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogiux @ 2011 04 28, 14:23)
thumbup.gif aš irgi jau norėčiau vienumos, taip sakant , tokios asmeninės medaus savaitės   lotuliukas.gif o tai vis kaip ta beždžionėlė su vaikais, vyru ir visa manta biggrin.gif

gaila kad ne tuo pačiu laiku keliaujam, galėtumėm surengti planą chuliganą lotuliukas.gif

įdomus dalykas su tom pigiom avia linijom - Ryanaire pradžioj kviečia tik su priority boarding sėsti, ir nėra jokios pirmenybės su vaikais, o pasirodo Wizzaire pradžioj pakviečia įsėsti su mažais vaikais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 28 balandžio 2011 - 19:44
QUOTE(eglute555 @ 2011 04 27, 21:30)
kvailas klausimas - ar per hotels4you uzsibookinti hoteli galima tik uz svarus? Kazkaip nerandu galimybes pakeisti i eurus rodomas kainas...

help.gif
AR GALITE PADETI???
Kas užsisakėte Mitsis Norida arba Mitsis Blue Dommes - per kurį puslapį finansiškai geriau???

Būčiau dėkinga už atsakymą...
Atsakyti
QUOTE(eglute555 @ 2011 04 28, 21:19)
help.gif
AR GALITE PADETI???
Kas užsisakėte Mitsis Norida arba Mitsis Blue Dommes - per kurį puslapį finansiškai geriau???

musu seimynai asmeniskai per Udriu buvo geriausia kaina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute555 @ 2011 04 28, 20:19)
help.gif
AR GALITE PADETI???

Blue paskutiniu metu trijuose puslapiuose rodė kad vietų nebėr...

o kainos puslapiuose irgi keičiasi, verta patikrinti.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 15:06)
drinks_cheers.gif man prasčiau. mano noro keliauti automobiliu po salą su kūdikiu ir trimečiu diedulis nepalaiko. grasinu kad viena išvažiuosiu jam vaikus palikusi  lotuliukas.gif

Bet juk cia tokia nedidele sala. Nebutina daug vaziuoti,viska apvaziuoti, o tiesiog neskubant kazkur nuvykti. Mes pvz Kretoj taip darem. Turejom tasak kur norim vaziuoti, bet tai nebuvo toks kad vsio, turim tai pasiekti :)As isvis kazkaip per atostogas labai nemegstu tempo , itampos. Geriau maziau pamatyti, bet va kad liktu geros emocijos, ir kad paskui galetum pasakyti kad PATIKO smile.gif Nes kai labai daug noriu pamatyti, ir kaip sakant per daug aktyvios buna atostogos, man jau NEBEPATINKA. Ir tada vat gali sakyti kitam, kad ten visai nepatiko smile.gif Tai pratesiu cituodama zemiau jolita.martyna :0

QUOTE(jolita.martyna @ 2011 04 28, 15:50)
as nekalbu apie sakyma zmoniu kas ir kiek ir kaip sako  schmoll.gif  Patiko PARTIZANES komentaras ir su ja sutinku,kad visu pirma reikia ziureti ka tas zmogus pamate toje salyje,kad galetum apibendrinti  ir ivertinti objektyviai  4u.gif ,beto dar buna,kad na nelimpa ir viskas ta salis ar sala....kad ir kaip kitiem gali atrodyti grazu.

O man visiskai nepriklauso ar patiko salis nuo to ka as pamaciau smile.gif Galiu nieko nepamatyti, o ten labai patikti. Vat pirma karta kai buvom Ispanijoj, matem tik Barcelona ir savo viesbuti, bei jo miesteli ir papludimi. Nu bet taip paverge, kad vel grizom. Ir dabar dar galiu pasakyti, kad isimylejau Ispanija smile.gif Bet ar Ispanija? nezinau, nes kiek as jos temaciau, antrus metus dar truputi ir tiek. Bet noriu i ja grizti dar ne karta, dabar svajoju apie kita dali Ispanijos.
Ir Parzyiuj kai buvau, tai labiausiai patiko del to, kad sedejo su MB ant Senos kranto vakare, ziurejom i paryziaus katedra ir gurksnojom vyna. Vat sitas momentas labisuiai patiko, o ne tai kad lekem didesne dali, ir stendemes kuo daugiau pamatyti, ko paskui puses net nepamenu smile.gif

Na zodziu kiekvienam savo. Ir vaziuokim visi dabar i Kos patikrinti, kas su kokiom emocijom grisim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2011 04 28, 23:13)

ax.gif koki viesbuti ishsirinkot?
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 04 29, 07:25)
ax.gif  koki viesbuti ishsirinkot?

Mes isvis...pradejom nuo paprastuciu apartamentu be maitinimo, baigem 5* AI lotuliukas.gif
Jei viskas bus ok, vyksim i Carda Beach Hotel Kardamenoj smile.gif
Atsakyti