QUOTE(Partizanė @ 2011 04 28, 15:06)

man prasčiau. mano noro keliauti automobiliu po salą su kūdikiu ir trimečiu diedulis nepalaiko. grasinu kad viena išvažiuosiu jam vaikus palikusi
Bet juk cia tokia nedidele sala. Nebutina daug vaziuoti,viska apvaziuoti, o tiesiog neskubant kazkur nuvykti. Mes pvz Kretoj taip darem. Turejom tasak kur norim vaziuoti, bet tai nebuvo toks kad vsio, turim tai pasiekti :)As isvis kazkaip per atostogas labai nemegstu tempo , itampos. Geriau maziau pamatyti, bet va kad liktu geros emocijos, ir kad paskui galetum pasakyti kad PATIKO

Nes kai labai daug noriu pamatyti, ir kaip sakant per daug aktyvios buna atostogos, man jau NEBEPATINKA. Ir tada vat gali sakyti kitam, kad ten visai nepatiko

Tai pratesiu cituodama zemiau jolita.martyna :0
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 04 28, 15:50)
as nekalbu apie sakyma zmoniu kas ir kiek ir kaip sako

Patiko PARTIZANES komentaras ir su ja sutinku,kad visu pirma reikia ziureti ka tas zmogus pamate toje salyje,kad galetum apibendrinti ir ivertinti objektyviai

,beto dar buna,kad na nelimpa ir viskas ta salis ar sala....kad ir kaip kitiem gali atrodyti grazu.
O man visiskai nepriklauso ar patiko salis nuo to ka as pamaciau

Galiu nieko nepamatyti, o ten labai patikti. Vat pirma karta kai buvom Ispanijoj, matem tik Barcelona ir savo viesbuti, bei jo miesteli ir papludimi. Nu bet taip paverge, kad vel grizom. Ir dabar dar galiu pasakyti, kad isimylejau Ispanija

Bet ar Ispanija? nezinau, nes kiek as jos temaciau, antrus metus dar truputi ir tiek. Bet noriu i ja grizti dar ne karta, dabar svajoju apie kita dali Ispanijos.
Ir Parzyiuj kai buvau, tai labiausiai patiko del to, kad sedejo su MB ant Senos kranto vakare, ziurejom i paryziaus katedra ir gurksnojom vyna. Vat sitas momentas labisuiai patiko, o ne tai kad lekem didesne dali, ir stendemes kuo daugiau pamatyti, ko paskui puses net nepamenu
Na zodziu kiekvienam savo. Ir vaziuokim visi dabar i Kos patikrinti, kas su kokiom emocijom grisim