Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 07, 13:07)
o bilietus i keltus bookiniesi internetu ar vietoj ramiai galima nusipirkt ?

Vietoj pirkau, tik porakart gal likus 15-20 minuciu iki isplaukimo, o porakart pries kelias valandas..
Atsakyti
QUOTE(Arnimar @ 2011 04 07, 13:43)
Gal kas žino apie ekskursijas laivu? kiek žiūrėjau, iš Kos yra ten jų įvairiausių, gal kas išbandę ką yra ar domėjosi labiau?  smile.gif

Mes nusipirkom bilietus i Roda ir atgal. Bilietus nusipirkom internetu, tereikes tik pasiimti Koso uoste pries isplaukiant. Buvo galimybe ir atsisiusti i LT, namus, taciau tai papildomai kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2011 04 07, 14:17)
Vietoj pirkau, tik porakart gal likus 15-20 minuciu iki isplaukimo, o porakart pries kelias valandas..

ir iskart round trip galima pirktis ?
ar yra kainu skirtumas tarp internetinio bookinimo ir vietos kasoje ?
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 07, 13:21)
ir iskart round trip galima pirktis ?
ar yra kainu skirtumas tarp internetinio bookinimo ir vietos kasoje ?

1. Gali iskart
2. Nezinau..
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2011 04 07, 15:02)
1. Gali iskart
2. Nezinau..

Cia gal jus siulote tuos plaukimus?
http://www.seymakaptan.com/lt/itin.php
Idomu kokio jie pobudzio. Ar kaip ekskursija is tasko A i taska B, ar pats plaukimas kaip sportas-pramoga?
Atsakyti
Dar šiek tiek info:
Kos'as
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 04 07, 14:14)
Cia gal jus siulote tuos plaukimus?
http://www.seymakaptan.com/lt/itin.php
Idomu kokio jie pobudzio. Ar kaip ekskursija is tasko A i taska B, ar pats plaukimas kaip sportas-pramoga?

Taip cia musu ta jachta, bet tie plaukimai, kur minejau, tai su keltais buvo smile.gif

Siaip musu plaukimai, tai vadiami zydrieji kruizai, kur gali uzsisakyit dienai, gali uzsisakyti savaitei. Pasirenki marsruta, maitinimus, kaip su gerimais: patys perkates ar is jachtos ir plauki. Bet dazniausiai isnuomojama visa jachta, kurioje telpa iki 12 zmoniu, tai cia apsimoka, jei esi su kompanija, nes kajutes 5, o ir jachta ne mazute - 28,5 m ilgio.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2011 04 07, 16:22)
Taip cia musu ta jachta, bet tie plaukimai, kur minejau, tai su keltais buvo smile.gif

Siaip musu plaukimai, tai vadiami zydrieji kruizai, kur gali uzsisakyit dienai, gali uzsisakyti savaitei. Pasirenki marsruta, maitinimus, kaip su gerimais: patys perkates ar is jachtos ir plauki. Bet dazniausiai isnuomojama visa jachta, kurioje telpa iki 12 zmoniu, tai cia apsimoka, jei esi su kompanija, nes kajutes 5, o ir jachta ne mazute - 28,5 m ilgio.. smile.gif

Kazi kiek kainuotu su ta jusu jachta apiplaukti aplink Kos'a blush2.gif
ir kitas labai rimtas man klausimas: kiek zmoniu (procentais) turi vartoti kokius nors vaistus nuo jurliges ? Ir kokiam kiekiui tie vaistai nepadeda ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 07, 17:33)
Kazi kiek kainuotu su ta jusu jachta apiplaukti aplink Kos'a  blush2.gif
ir kitas labai rimtas man klausimas: kiek zmoniu (procentais) turi vartoti kokius nors vaistus nuo jurliges ? Ir kokiam kiekiui tie vaistai nepadeda ? biggrin.gif

Ar esi plaukęs bent vieną kartą jurinę kelionę? Ar pykino? Jei ne - tada viskas ok, vaistų nereikia. Jei tai tik keltas o ne iškyla - tada geriausias vaistas atsigulti. O šiaip pačius vasitus reikia gerti griežtai prieš plaukimą 30 min... Nors mano žmonai vaistai nepadėjo, tik atsigulimas ir miegas...

Na pvz pigiai yra persikelti į Kalymnos salą, arba dar turiu porą ekskursijų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 07 balandžio 2011 - 15:44
QUOTE(Udrius @ 2011 04 07, 16:44)
Ar esi plaukęs bent vieną kartą jurinę kelionę? Ar pykino? Jei ne - tada viskas ok, vaistų nereikia. Jei tai tik keltas o ne iškyla - tada geriausias vaistas atsigulti. O šiaip pačius vasitus reikia gerti griežtai prieš plaukimą 30 min... Nors mano žmonai vaistai nepadėjo, tik atsigulimas ir miegas...

Na pvz pigiai yra persikelti į Kalymnos salą, arba dar turiu porą ekskursijų smile.gif

tame ir beda, kad esu tik Smiltynės keltu naudojesis. O noriu atsisesti jachtos gale, dairytis i sonus, vaizdus iamzinti. Sumoketi pinigus ir visa laika praguleti biski nelygis butu biggrin.gif Todel ir domiuosi, kokie sansai pinigus vejais paleisti
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 07, 17:50)
tame ir beda, kad esu tik Smiltynės keltu naudojesis. O noriu atsisesti jachtos gale, dairytis i sonus, vaizdus iamzinti. Sumoketi pinigus ir visa laika praguleti biski nelygis butu biggrin.gif Todel ir domiuosi, kokie sansai pinigus vejais paleisti

Supynėse supa? Jei ne - 70 proc kad bus gerai. Va prisiminiau - sako labai imbieras padeda...
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 07, 15:33)
Kazi kiek kainuotu su ta jusu jachta apiplaukti aplink Kos'a  blush2.gif

Nezinau, kiek procentaliai, bet pernai is keleiviu ne vienas nesusirgo juros liga smile.gif kai kurie is anksto prase vaistuku smile.gif
Atsakyti