Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

o jei ne lagaminas, tai kas? Maisas kazkoks ar kaip? Nelabai suprantu. Prasipleciancio lagamino tokio mazesnio nemacius kazkaip... Tai vat idomu kaip kiti daro.
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 04 16, 19:56)
o jei ne lagaminas, tai kas? Maisas kazkoks ar kaip? Nelabai suprantu. Prasipleciancio lagamino tokio mazesnio nemacius kazkaip... Tai vat idomu kaip kiti daro.

Kuprine, gariunine tase ar pan smile.gif Ko tik as nemates ant isduodamo registruoto bagazo bevaziuojancio biggrin.gif ir lagaminai buna, kur plotis aukstis gali atitikti Ryanairo rankinio bagazo matemenis, o gylis smarkiai prasiplesti vieno uztrauktuko atsegimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 04 16, 19:56)

Bandyčiau taip- "rankinį" lagaminuką į bagažą, o į jo vietą- papildomai įsidėtą tašę ar didesnę rankinę 4u.gif oi, jau atsakė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogiux: 16 balandžio 2011 - 21:00
QUOTE(Liutukeee @ 2011 04 15, 22:18)

labas vakaras 4u.gif jungsimes ir mes i jusu gretas, tik dar negreit, rugsejo pradzioje bigsmile.gif bet jau pradejau ziurinetis rolleyes.gif noriu paklausti gal kas bookinotes per si puslapi? kadangi sviezia keliautoja tai noriu paklausti ar reikia moketi kazkoki uzstata, ar tik uzsirezervuoti? o jei nesumoki jokio uzstato ar tai patikima g.gif nebus taip kad nuvaziavus gatveje liksi g.gif gal ir kvaili klausimai blush2.gif taciau esu visai sviezia blush2.gif busiu labai dekinga uz atsakymus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2011 04 16, 23:14)
labas vakaras 4u.gif jungsimes ir mes i jusu gretas, tik dar negreit, rugsejo pradzioje bigsmile.gif bet jau pradejau ziurinetis rolleyes.gif noriu paklausti gal kas bookinotes per si puslapi? kadangi sviezia keliautoja tai noriu paklausti ar reikia moketi kazkoki uzstata, ar tik uzsirezervuoti? o jei nesumoki jokio uzstato ar tai patikima g.gif nebus taip kad nuvaziavus gatveje liksi g.gif gal ir kvaili klausimai blush2.gif taciau esu visai sviezia blush2.gif busiu labai dekinga uz atsakymus 4u.gif  4u.gif

reikia moketi arba visa suma, arba avansa(likusia dali taip pat reikia sumoketi, tik kiek veliau).
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2011 04 16, 23:14)
labas vakaras 4u.gif jungsimes ir mes i jusu gretas, tik dar negreit, rugsejo pradzioje bigsmile.gif bet jau pradejau ziurinetis rolleyes.gif noriu paklausti gal kas bookinotes per si puslapi? kadangi sviezia keliautoja tai noriu paklausti ar reikia moketi kazkoki uzstata, ar tik uzsirezervuoti? o jei nesumoki jokio uzstato ar tai patikima g.gif nebus taip kad nuvaziavus gatveje liksi g.gif gal ir kvaili klausimai blush2.gif taciau esu visai sviezia blush2.gif busiu labai dekinga uz atsakymus 4u.gif  4u.gif

www.booking.com yra daug kamabariu su nemokamu atsaukimu praktiskai iki pat keliones dienos. Nekart jau esam uzsisakineje, sumokedavom visa suma paciam viesbuciui. Kartais net korteles numerio nereikia ivesti, rezervacijai atlikti.
Taip pat www.hrs.lt isbandytas variantas.
Neamokamas atsaukimas patogus tuo, kad uzsisakius viena viesbuti, o paskui atradus kita (pigesni, ar patogesnej vietoj), gali keisti rezervacijas. Kol viesbuti Stambule issirinkom, gal kokius keturis ar penkis pakeiciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 17 balandžio 2011 - 07:10
Kaip ten Makalius rase... Labai retais atvejais gali buti, kad atvaziuoji i viesbuti, o jie sako atsiprasom ner jokios rezervacijos biggrin.gif Bet neismeta lauk, o pasiulo, jei turi, laisva kambari uz panasia kaina kokia jus rezervavotes. Jei neturi laisvu kambariu tai nukreipia i seserini viesbuti ar siaip koki pazistama viesbuti su kuriuo palaiko kontaktus. Aisku nemalonu nuvaziavus suzinoti, kad nerezervuotas kambarys, bet bent jau viesbutis neismeta i gatve, o pasirupina, kad turetum kur apsistoti.
Tiesa cia labai reti atvejai biggrin.gif
Siaip tie didieji bookingo puslapiai yra suinteresuoti, kad nepasitaikytu tokiu nesusipratimu, nes pas juos gi tokia didele klientura ir tikrai nereikia neigiamos reklamos. Cia gi didelis biznis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 04 17, 10:35)
Kaip ten Makalius rase... Labai retais atvejais gali buti, kad atvaziuoji i viesbuti, o jie sako atsiprasom ner jokios rezervacijos biggrin.gif Bet neismeta lauk, o pasiulo, jei turi, laisva kambari uz panasia kaina kokia jus rezervavotes. Jei neturi laisvu kambariu tai nukreipia i seserini viesbuti ar siaip koki pazistama viesbuti su kuriuo palaiko kontaktus. Aisku nemalonu nuvaziavus suzinoti, kad nerezervuotas kambarys, bet bent jau viesbutis neismeta i gatve, o pasirupina, kad turetum kur apsistoti.
Tiesa cia labai reti atvejai biggrin.gif
Siaip tie didieji bookingo puslapiai yra suinteresuoti, kad nepasitaikytu tokiu nesusipratimu, nes pas juos gi tokia didele klientura ir tikrai nereikia neigiamos reklamos. Cia gi didelis biznis wink.gif

As ne Kose emiau viesbuti, bet neesminis juk rolleyes.gif Tai va, prisiskaiciau kitoje temoje apie viesbuciu rezervavimo nesusipratimus, tai neislaikiau, ir parasiau i pati viesbuti, ar viskas su mano uzsakymu ok, tai gavau atsakma, kad nepergyvenciau, rezervacija yra ir manes laukia wub.gif Kam nervuotis, jei galima pasidometi.

Zilvinas rase del booking.com, man tai ko gero brangiausia rezervacine sistema. Esu uzsisakiusi gauti pasiulymus, tai vat tie kartais geri buna.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 04 17, 10:38)
As ne Kose emiau viesbuti, bet neesminis juk  rolleyes.gif  Tai va, prisiskaiciau kitoje temoje apie viesbuciu rezervavimo nesusipratimus, tai neislaikiau, ir parasiau i pati viesbuti, ar viskas su mano uzsakymu ok, tai gavau atsakma, kad nepergyvenciau, rezervacija yra ir manes laukia  wub.gif Kam nervuotis, jei galima pasidometi.

Zilvinas rase del booking.com, man tai ko gero brangiausia rezervacine sistema. Esu uzsisakiusi gauti pasiulymus, tai vat tie kartais geri buna.

Tai todel ir keiciu viesbucius, kai pagaunu kokia akcija pas booking.com smile.gif O paskui pagaunu dar pigesni... Ir dar pigesni...
Del laisku i viesbuti drinks_cheers.gif Pats taip dazniausiai darau, nes turiu siokiu tokiu pageidavimu kambariams, bet... Kai sugalvojom i Kos'a, parasiau gal keturiems viesbuciams, noredamas daugiau informacijos del interneto. Neatsake nei vienas lotuliukas.gif Gal jie jo neturi g.gif
Atsakyti
labas rytas,

jau kuris laikas skaitinėju šią temą, labai dėkinga visiems už naudingą informaciją.

Vykstam ir mes į Mitsis Blue Domes , gegužės 16-28 d , 2 suaugę ir vaikiukas smile.gif Buvusių graikiškuose kraštuose noriu paklausti kaip su arbatpinigiais restorane,jei AI, kambarinėms turbut paliekama. ?
Atsakyti
QUOTE(D@G @ 2011 04 17, 11:06)
labas rytas,

jau kuris laikas skaitinėju šią temą, labai dėkinga visiems už naudingą informaciją.

Vykstam ir mes į Mitsis Blue Domes , gegužės 16-28 d , 2 suaugę ir vaikiukas  smile.gif Buvusių graikiškuose kraštuose noriu paklausti kaip su arbatpinigiais restorane,jei AI,  kambarinėms turbut paliekama. ?

Kaip ir visur kitur mirksiukas.gif Kas kiek arbatpinigiu palieka tai cia vidines kulturos reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2011 04 17, 14:03)
Kaip ir visur kitur mirksiukas.gif Kas kiek arbatpinigiu palieka tai cia vidines kulturos reikalas 4u.gif

Kuo daugiau, tuo kulturingesnis ? bigsmile.gif

Dviprasmiskai google duoda rezultatus "tipping in greece " Patariama pirma atidziai panagrineti pateikta restorano saskaita smile.gif Visai gali buti, kad jau rasit itraukta "cover charge", kas jus atleidzia nuo dosnaus atsidekojimo papildomais inasais...
Tiesa AI viesbuciu restoranuose tas negresia.
O kaip kambarinei palikineti metalinius eurus, visa dar man lieka neaiskumu... Gal teks isbandyti sena gera metoda: veztis smulkiu doleriu kupiuru unsure.gif
Atsakyti