o jei ne lagaminas, tai kas? Maisas kazkoks ar kaip? Nelabai suprantu. Prasipleciancio lagamino tokio mazesnio nemacius kazkaip... Tai vat idomu kaip kiti daro.
QUOTE(Lorute @ 2011 04 16, 19:56)
o jei ne lagaminas, tai kas? Maisas kazkoks ar kaip? Nelabai suprantu. Prasipleciancio lagamino tokio mazesnio nemacius kazkaip... Tai vat idomu kaip kiti daro.
Kuprine, gariunine tase ar pan

QUOTE(Lorute @ 2011 04 16, 19:56)
Bandyčiau taip- "rankinį" lagaminuką į bagažą, o į jo vietą- papildomai įsidėtą tašę ar didesnę rankinę

QUOTE(Liutukeee @ 2011 04 15, 22:18)
labas vakaras

QUOTE(dute_a @ 2011 04 16, 23:14)
labas vakaras
jungsimes ir mes i jusu gretas, tik dar negreit, rugsejo pradzioje
bet jau pradejau ziurinetis
noriu paklausti gal kas bookinotes per si puslapi? kadangi sviezia keliautoja tai noriu paklausti ar reikia moketi kazkoki uzstata, ar tik uzsirezervuoti? o jei nesumoki jokio uzstato ar tai patikima
nebus taip kad nuvaziavus gatveje liksi
gal ir kvaili klausimai
taciau esu visai sviezia
busiu labai dekinga uz atsakymus

reikia moketi arba visa suma, arba avansa(likusia dali taip pat reikia sumoketi, tik kiek veliau).
QUOTE(dute_a @ 2011 04 16, 23:14)
labas vakaras
jungsimes ir mes i jusu gretas, tik dar negreit, rugsejo pradzioje
bet jau pradejau ziurinetis
noriu paklausti gal kas bookinotes per si puslapi? kadangi sviezia keliautoja tai noriu paklausti ar reikia moketi kazkoki uzstata, ar tik uzsirezervuoti? o jei nesumoki jokio uzstato ar tai patikima
nebus taip kad nuvaziavus gatveje liksi
gal ir kvaili klausimai
taciau esu visai sviezia
busiu labai dekinga uz atsakymus

www.booking.com yra daug kamabariu su nemokamu atsaukimu praktiskai iki pat keliones dienos. Nekart jau esam uzsisakineje, sumokedavom visa suma paciam viesbuciui. Kartais net korteles numerio nereikia ivesti, rezervacijai atlikti.
Taip pat www.hrs.lt isbandytas variantas.
Neamokamas atsaukimas patogus tuo, kad uzsisakius viena viesbuti, o paskui atradus kita (pigesni, ar patogesnej vietoj), gali keisti rezervacijas. Kol viesbuti Stambule issirinkom, gal kokius keturis ar penkis pakeiciau

Kaip ten Makalius rase... Labai retais atvejais gali buti, kad atvaziuoji i viesbuti, o jie sako atsiprasom ner jokios rezervacijos
Bet neismeta lauk, o pasiulo, jei turi, laisva kambari uz panasia kaina kokia jus rezervavotes. Jei neturi laisvu kambariu tai nukreipia i seserini viesbuti ar siaip koki pazistama viesbuti su kuriuo palaiko kontaktus. Aisku nemalonu nuvaziavus suzinoti, kad nerezervuotas kambarys, bet bent jau viesbutis neismeta i gatve, o pasirupina, kad turetum kur apsistoti.
Tiesa cia labai reti atvejai
Siaip tie didieji bookingo puslapiai yra suinteresuoti, kad nepasitaikytu tokiu nesusipratimu, nes pas juos gi tokia didele klientura ir tikrai nereikia neigiamos reklamos. Cia gi didelis biznis

Siaip tie didieji bookingo puslapiai yra suinteresuoti, kad nepasitaikytu tokiu nesusipratimu, nes pas juos gi tokia didele klientura ir tikrai nereikia neigiamos reklamos. Cia gi didelis biznis

QUOTE(Lorute @ 2011 04 17, 10:35)
Kaip ten Makalius rase... Labai retais atvejais gali buti, kad atvaziuoji i viesbuti, o jie sako atsiprasom ner jokios rezervacijos
Bet neismeta lauk, o pasiulo, jei turi, laisva kambari uz panasia kaina kokia jus rezervavotes. Jei neturi laisvu kambariu tai nukreipia i seserini viesbuti ar siaip koki pazistama viesbuti su kuriuo palaiko kontaktus. Aisku nemalonu nuvaziavus suzinoti, kad nerezervuotas kambarys, bet bent jau viesbutis neismeta i gatve, o pasirupina, kad turetum kur apsistoti.

As ne Kose emiau viesbuti, bet neesminis juk

Zilvinas rase del booking.com, man tai ko gero brangiausia rezervacine sistema. Esu uzsisakiusi gauti pasiulymus, tai vat tie kartais geri buna.
QUOTE(Cobre @ 2011 04 17, 10:38)
As ne Kose emiau viesbuti, bet neesminis juk
Tai va, prisiskaiciau kitoje temoje apie viesbuciu rezervavimo nesusipratimus, tai neislaikiau, ir parasiau i pati viesbuti, ar viskas su mano uzsakymu ok, tai gavau atsakma, kad nepergyvenciau, rezervacija yra ir manes laukia
Kam nervuotis, jei galima pasidometi.
Zilvinas rase del booking.com, man tai ko gero brangiausia rezervacine sistema. Esu uzsisakiusi gauti pasiulymus, tai vat tie kartais geri buna.

Tai todel ir keiciu viesbucius, kai pagaunu kokia akcija pas booking.com

Del laisku i viesbuti

QUOTE(D@G @ 2011 04 17, 11:06)
labas rytas,
jau kuris laikas skaitinėju šią temą, labai dėkinga visiems už naudingą informaciją.
Vykstam ir mes į Mitsis Blue Domes , gegužės 16-28 d , 2 suaugę ir vaikiukas
Buvusių graikiškuose kraštuose noriu paklausti kaip su arbatpinigiais restorane,jei AI, kambarinėms turbut paliekama. ?
jau kuris laikas skaitinėju šią temą, labai dėkinga visiems už naudingą informaciją.
Vykstam ir mes į Mitsis Blue Domes , gegužės 16-28 d , 2 suaugę ir vaikiukas

Kaip ir visur kitur

QUOTE(Lorute @ 2011 04 17, 14:03)
Kaip ir visur kitur
Kas kiek arbatpinigiu palieka tai cia vidines kulturos reikalas 

Kuo daugiau, tuo kulturingesnis ?

Dviprasmiskai google duoda rezultatus "tipping in greece " Patariama pirma atidziai panagrineti pateikta restorano saskaita

Tiesa AI viesbuciu restoranuose tas negresia.
O kaip kambarinei palikineti metalinius eurus, visa dar man lieka neaiskumu... Gal teks isbandyti sena gera metoda: veztis smulkiu doleriu kupiuru