Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(ziogiux @ 2011 04 14, 22:42)
o iš kur mašiniuką imat? ax.gif

Tai is bet kurio puslapio imsim, kad jau oro uoste lauktu. Tarp kainu didelio skirtumo nera tai nelabai ir suku galva is kur paimt, paskutinem savaitem ziuresiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aloka @ 2011 04 15, 10:05)
Sveiki keliautojai  4u.gif

Gal kas galit parasyti pagrindinius zodzius graiku kalba - kaip pasisveikinti, padekoti ir pan.
Manau praverstu ir vietiniai butu pamaloninti  rolleyes.gif

kiek atsimenu:
Kalimera- labas rytas
Kalispera- labas vakaras
Kalinichta- labanaktis
Evcharisto- aciu
Jasas- labas (jasas, ti kanete – labas, kaip sekasi? Ats.: kala, evcharisto – gerai, aciu)
Parakalio – prasyciau
Bira – alus (duo bires, parakalio – prasau du alaus smile.gif )
Ne - taip
Ochy - ne
daxi arba endaxi - gerai, labai gerai
vos svarbiausio nepamirsau: sagapO - as tave myliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anuka: 15 balandžio 2011 - 10:03
QUOTE(Aloka @ 2011 04 15, 10:05)
Sveiki keliautojai  4u.gif

Gal kas galit parasyti pagrindinius zodzius graiku kalba - kaip pasisveikinti, padekoti ir pan.
Manau praverstu ir vietiniai butu pamaloninti  rolleyes.gif

Yra google vertejas, galima pasiversti kazka kas svarbesnio jums mirksiukas.gif
http://translate.goo...8&h...0D alus
Raso graiku kalba, tai paspauskit "skaityti fonetiskai" ir rasys apacioje tarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 04 15, 08:39)
Turiu smile.gif atsiuntė smile.gif

Udriau, tiesiai šviesiai klausiu, ar apsimoka tau surasti mūsų žmonių grupei pervežimą grupini? Iš oro uosto į Mitsis blue? 6 suag + 7 vaikai, amžius: 1, 2, 2, 3, 4, 6.
kiek kainuotų?

QUOTE(anuka @ 2011 04 15, 09:39)
kiek atsimenu:
Kalimera- labas rytas
Kalispera- labas vakaras
Kalinichta- labanaktis
Evcharisto- aciu
Jasas- labas (jasas, ti kanete – labas, kaip sekasi? Ats.: kala, evcharisto – gerai, aciu)
Parakalio – prasyciau
Bira – alus (duo bires, parakalio – prasau du alaus smile.gif )
Ne - taip
Ochy - ne
daxi arba endaxi - gerai, labai gerai
vos svarbiausio nepamirsau: sagapO - as tave myliu smile.gif

labai ačiū, žinojau tik tris iš šio sąrašo.
svarbiausia frazė bus duo ouzo parakalo!!!

dabar dėl jūros. na tikrai manot ji bus šalta? aš esu buvusi Beleke gegužės gale. jūra buvo šilta tikrai, ir ne tokia bjauri arbata kaip būna kur nors rugpjūtį, o maloniai vėsinančiai šilta. tikrai šiltesnė nei lietuvišką vasarą. juk Kos yra visai šalia Turkijos, tai manot kad bus šalta jūra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 15, 16:02)

dabar dėl jūros. na tikrai manot ji bus šalta? aš esu buvusi Beleke gegužės gale. jūra buvo šilta tikrai, ir ne tokia bjauri arbata kaip būna kur nors rugpjūtį, o maloniai vėsinančiai šilta. tikrai šiltesnė nei lietuvišką vasarą. juk Kos yra visai šalia Turkijos, tai manot kad bus šalta jūra?  g.gif

Kad cia visi pirma karta vyksta i Kos unsure.gif Man irgi rupi, koks vanduo geguzes antroj pusej. Labai lauksim atsiliepimu is pirmuju , vykstanciu jau balandzio pabaigoje bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 15, 17:02)

dabar dėl jūros. na tikrai manot ji bus šalta? aš esu buvusi Beleke gegužės gale. jūra buvo šilta tikrai, ir ne tokia bjauri arbata kaip būna kur nors rugpjūtį, o maloniai vėsinančiai šilta. tikrai šiltesnė nei lietuvišką vasarą. juk Kos yra visai šalia Turkijos, tai manot kad bus šalta jūra?  g.gif

Su Beleku nelygink, kitos juros juk, ir Egejo jura lyginant su Vidurzemio, pastaroji siltesne vistik. As buvau Kemere (turkijoje) geguzes viduryje, tai man jura fantastiska buvo, gaivi, kaip ir tu sakai, nepalyginsi su tuo, kokia ji rugseji buvo schmoll.gif O stai paskui po menesio Bodrume, tai jura buvo analogiska, net sakyciau vesesne, nei Kemere. Gal sroviu daugiau, nes budavo pusdieniu, kai vanduo tapdavo lediniu. Bet siaip man labai patiko. Si karta vaziuoju i Bodruma geguzes pradzioje ir turiu vilti, kad pasimaudysiu, juk metai, metams nelygu rolleyes.gif O ir uzsigrudine tie lietuviai, manau baltijoje mes prie saltesnio vandens paprate biggrin.gif Nenustebciau, kad vienam Kos krante vanduo gali buti siltesnis, nei kitame.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 04 15, 16:53)
Man tai surasti jokių problemų smile.gif

Tai prašau paieškok, kiek kainuotų, aš chebrai pasiūlysiu ir pasitarsim ir gal užsakysim. Visi bus labai lagaminuoti, nu žinai, kaip tipiškos vaikuotos šeimos būna biggrin.gif

ei, dar turiu klausimą į temą. kaip kas darot su kūdikių sauskelnėm? na į kokią be ryšio šalį tai veždavausi, o štai į Kosą, mažu ten viešbučiuose būna sauskelnių, ne už milijoną?
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 15, 19:05)

ei, dar turiu klausimą į temą. kaip kas darot su kūdikių sauskelnėm? na į kokią be ryšio šalį tai veždavausi, o štai į Kosą, mažu ten viešbučiuose būna sauskelnių, ne už milijoną?

ir man si tema auktuali.maziukas musu dar pampersinis,aiksu pasiimti galim tik kad vietos uzima neblogai pakuote.o sakot paciuose viesbuciuose gali buti nusipirkti? tada tikrai nesivesciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugneta @ 2011 04 15, 19:41)
ir man si tema auktuali.maziukas musu dar pampersinis,aiksu pasiimti galim tik kad vietos uzima neblogai pakuote.o sakot paciuose viesbuciuose gali buti nusipirkti? tada tikrai nesivesciau  rolleyes.gif

Viešbučiuose gal ne, bet prebcentrių yra.

PERSPĖJIMAS -atminkite skrisite su RYANAIR - svoris ir lagaminų išmatavimai bus tikrinami itin griežtai. Paskutinį kartą kai skridau svėrė ir rankinį bagažą. Viršvoris kainuoja , vienas kilogramas ar ne 15 EUR. Pagalvokite kai krausitės lagaminus! Rekomenduoju turėti mažas svarstyklėles (bezmėnus), ypač skrendant iš Koso. Nes ir vyno norėsitės vežtis ir alyvuogių. Žiūrėkite kad po to nereikėtų palikti oro uoste.

Į saloną - tik vienas lagaminas, jokių papildomų maišiukų ir tašiukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 15 balandžio 2011 - 17:59
QUOTE(Ugneta @ 2011 04 15, 17:41)
ir man si tema auktuali.maziukas musu dar pampersinis,aiksu pasiimti galim tik kad vietos uzima neblogai pakuote.o sakot paciuose viesbuciuose gali buti nusipirkti? tada tikrai nesivesciau  rolleyes.gif

na ne viešbučiuose bet parduotuvėlėse supermerkato šalia viešbučio ar net paties viešbučio teritorijoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 04 15, 19:45)

Į saloną - tik vienas lagaminas, jokių papildomų  maišiukų  ir tašiukų.

vienas lagaminas vienam asmeniui,taip? jei mes 4,vadinasi i salona 4 rankiniai tasiukai? rolleyes.gif

QUOTE(Partizanė @ 2011 04 15, 20:01)
na ne viešbučiuose bet parduotuvėlėse supermerkato šalia viešbučio ar net paties viešbučio teritorijoj biggrin.gif

kad parduotuvese ir prekybcentriuose tai viskas aisku,bet butu laaaaabai patogu,kad ir viesbucio teritorijoj esanciose parduotuvelese prekiautu
laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugneta @ 2011 04 15, 18:04)

kad parduotuvese ir prekybcentriuose tai viskas aisku,bet butu laaaaabai patogu,kad ir viesbucio teritorijoj esanciose parduotuvelese prekiautu
laugh.gif

viešbučio teritorijoj paprastai būna parduotuvėlių minimerkato biggrin.gif
Atsakyti