QUOTE(Partizanė @ 2011 05 02, 09:59)
Dėl ragavimo galėčiau ir pritarti, ir nepritarti vienu metu. Kadangi Kretoj buvau du kartus: pirmąsyk be vaikų dviese baladojomės po visą salą ragaudami vietos kavinėse (o viešbuty nors ir skanu, bet ne taip ypatinga), o antrąsyk - su mažu vaikeliu 5*AI geram viešbuty - sakyčiau jame išragavome net dar daugiau, nei tada kavinėse ir maistas buvo paruoštas autentiškai graikiškai. Labai mėgstu šią virtuvę ir domiuosi, tai vertinu kritiškai... O be to, viešbuty išragavom ir galybę saldumynų rūšių, ko pats retai tiek daug pirktum ir ragautum, na jau dėl finansinių sumetimų...
Na žodžiu reziumė ta, kad
ir taip, ir taip gali būti gerai, tik jei jau tenka su vaikais tik sėdėt vienoj vietoj prie jūros, jau geriau pasidomėt viešbučiu, kad iš tiesų nevalgytum "muilo" ir negįžtum slogiais prisiminimais...
norėčiau patikslinti, kad nelyginau viešbučio su maitinimu ir valgymo kavinėse, tiesiog apskritai norėjau pagirti virtuvę Koso saloje

kitose Graikijos salose nebuvau (kol kas

), todėl tikrai negaliu su kažkuo lyginti, bet grįžau su pačiais geriausiais įspūdžiais apie maistą
QUOTE(ziogiux @ 2011 05 02, 10:12)
oi, tai smagu

o pusrytukai kaip, ar sotūs?
na čia ko gero labai individualu - ką rodo ir diskusijos šioje temoje. priklauso nuo kiekio, kiek suvalgysi

mums buvo per akis. apskritai pusryčiai gana paprasti - kepti kiaušiniai, kiaušinienė, kepta šoninė arba dešrelės, troškinti pievagrybiai, ir šaltieji - sūris, kumpis, alyvuogės, jogurtas, uogienės, dribsniai, ir pan., bet kai namie dar paprasčiau pusryčiauju, tai ten alkana tikrai nenueidavau nuo stalo