Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois

QUOTE(Tutia @ 2011 09 10, 18:28)
ta prasme, kad tik vakar šnekėjom, o jin jau šian išbandžius, greituolė biggrin.gif
anksčiau naudojau šitą kompaktinę pudrą http://www.bourjois..../compact_powder dabar pirkau šią Mineral Radiance kompaktinę http://www.bourjois...._pressed_powder pirmoji visiškai matinė, antroji suteikia lengvo švytėjimo. Šian gal čiut padauginau jos, tai įžiūriu mažus blizgučius, bet šiaip atrodo gražiai. smile.gif negaliu apsispręst, kuri man labiau patinka, turbūt abi. biggrin.gif

o galetum jas palygint su kokiom brangesnem? o neatrodo su jom miltuotas veidas?nekemsa poru?nesimato ant veido? kaip ta pirma islaiko matiskuma? o kaip su spalvom ju? ta mineraline ciupinejau pardei kazkure spalva, tai tokia balta pasirode g.gif
Atsakyti
Niekam nepatariu Mineral Radiance 03 atspalvio, į ružavumą jis.. sunaudojau pusę pakuotės šiaip ne taip, bet dabar ištrenkiau, veidas ir taip paraust linkęs tai man gana jau schmoll.gif , na nepadarydavo manęs rooožinės biggrin.gif bet bet.. turi to ružavumo, kas man ne itin tinka schmoll.gif
net nepastebėjau kaip įgrūdo Kosmadoj šitą atspalvį... doh.gif o norėjau 02 Vanilla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 09 10, 21:29)
Niekam nepatariu Mineral Radiance 03 atspalvio,  į ružavumą jis.. sunaudojau pusę pakuotės šiaip ne taip, bet dabar ištrenkiau, veidas ir taip paraust linkęs tai man gana jau  schmoll.gif , na nepadarydavo manęs rooožinės  biggrin.gif  bet bet.. turi to ružavumo, kas man ne itin tinka  schmoll.gif 
net nepastebėjau kaip įgrūdo Kosmadoj šitą atspalvį...  doh.gif  o norėjau 02 Vanilla  ax.gif

o koks vanila? ne i ruzavuma?gal atkreipei demesi kuris i gelsvuma atspalvis?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 09 10, 21:32)
o koks vanila? ne i ruzavuma?gal atkreipei demesi kuris i gelsvuma atspalvis?

aš baltaodė, Healthy Mix 51nr naudoju, tai ir šitos Mineral Radiance buvau išsirinkus šviesiausią 02 Vanilla, - jis į gelsvumą- graži šviesi spalvytė.

va galit pamatyti, kad 02 yra šviesiausia mirksiukas.gif
http://www.bourjois...._pressed_powder
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 09 10, 20:24)
o galetum jas palygint su kokiom brangesnem? o neatrodo su jom miltuotas veidas?nekemsa poru?nesimato ant veido? kaip ta pirma islaiko matiskuma? o kaip su spalvom ju? ta mineraline ciupinejau pardei kazkure spalva, tai tokia balta pasirode g.gif

mano patirtis su kompaktinėm, atvirkščiai nei su kreminėm, nekokia biggrin.gif ta prasme, kad tik nuo šių Bourjois ir pradėjau, nesu dar bandžius jokių kitų blush2.gif
tikrai neatrodo miltuotas, labai natūraliai, porų irgi nekemša (nors dėl antrosios pradėjau dvejoti, naudoju savaitę, o atsirado ant kaktos keli pabėrimai, bet klausimas, ar taip greit galėtų užkimšt, o ir kitų faktorių, kaip KT nutraukimas, gali būt dėl to bėrimo g.gif ).
Jeigu kalbant apie pirmąją, nes sunaudojau iki galo, tai aš ją kartais net vieną, be kreminės, naudodavau, tai tikrai gerai ant veido atrodė. Dėl atspalvių irgi nelabai ką patarsiu, matau, kad naudoju tamsesnius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutia: 10 rugsėjo 2011 - 20:58
nu ka zinokit vakar prasimaliau namie visa diena su HM pasitepus ir zinokit nieks nenuplauke, liko vietoj, biski T zona pasiriebalino, bet taip lllllabai minimaliai, tiesa pasakius tik pasidazius kai pamaciau, kad veidas toks slapes be kompaktines atrodo, tai ghalvoju ojatus greit nuplauks ji man, bet ziiuriu, kad viskas vietoj vakare thumbup.gif , zodziu kolkas labai patenkinta esu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 09 11, 10:51)
nu ka zinokit vakar prasimaliau namie visa diena su HM pasitepus ir zinokit nieks nenuplauke,

va va aš irgi labai džiaugiuos kaip ji išlieka thumbup.gif tas užrašymas 16hours ne iš piršto laužtas- dar vėlai vakare viskas būna likę vietoj, kaip ką`tik užtepus drinks_cheers.gif aišku, fiksuoju dar ant viršaus Clinique pudryte...
tik gaila kad lietimui nėra HM nei kiek atspari, patrynus veiduką, tai jau tikrai nebeliktų toj vietoj, nieko.. na bet aš jau prisipratinau per daug nesičiupinėt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu va, kaip faina thumbup.gif

o man MB pačiupina veiduką, tai kažkaip laikosi jin vistiek bigsmile.gif
Atsakyti
Labai giriu HM pudrą smile.gif Vakar su saviškiu nusprendėm nulėkt į klubą tai grįžus viską radau savo vietoj biggrin.gif Niekas nenuplaukė, kas buvo pamaskuota, tas ir išliko (smulkūs randeliai, paakiai) smile.gif
Atsakyti
Turiu įtarimą, kad kompaktinė Mineral Radiance man sausina veidą g.gif Bet pažiūrėsiu dar kurį laiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutia: 15 rugsėjo 2011 - 12:30
QUOTE(Tutia @ 2011 09 15, 13:30)
Turiu įtarimą, kad kompaktinė Mineral Radiance man sausina veidą  g.gif  Bet pažiūrėsiu dar kurį laiką.

kaip jūs panos, atskiriat, KURI jum sausa pudra sausina kuri ne? unsure.gif man tai jos visos sausina, jei be jų tai oda daug geriau jaustųsi, bet blizga po kremo+pudros, tad reik dar ir birios...
Atsakyti
pastebėjau ant smakro mažus sausus plotelius, o nieko iš naudojamų produktų nekeičiau, tik birią, tai jai ir verčiu kaltę. g.gif senoji Bourjois man visai nesausino unsure.gif
Atsakyti