Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois

QUOTE(Tutia @ 2011 09 08, 20:45)
mišri, bet neproblematiška, per porą metų tikrai nepastebėjau, kad kimštų.  thumbup.gif

oho, jau porą metų naudoji bigsmile.gif
per kiek laiko sunaudojat vieną buteliuką, mergaitės? g.gif man tai 5mėnesiams užtenka, ne mažiau..., na gal žiemą greičiau susinaudos, dar nėra metų kaip naudoju, 2-as buteliukas šio gėrio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 09 08, 19:48)
oho, jau porą metų naudoji  bigsmile.gif
per kiek laiko sunaudojat vieną buteliuką, mergaitės?  g.gif  man tai 5mėnesiams užtenka, ne mažiau..., na gal žiemą greičiau susinaudos, dar nėra metų kaip naudoju, 2-as buteliukas šio gėrio  cool.gif

gal čiut paapvalinau blush2.gif dviejų nebus, bet netoli smile.gif aš tai va tiksliai atsekiau , kada paskutinį užsakymą dariau, - balandžio pabaigoj, tai toji pudrytė jau pas man į pabaigą, savaitėm dviems dar užteks, jau naujos užsipirkau smile.gif tai irgi beveik 5 mėnesiams bigsmile.gif tris buteliukus, su šia besibaigiančia, sunaudojau good.gif
Atsakyti
o koks nr .tos pudros tiktu sviesiaodei?nu toks, kad nebutu perdaug i rausvuma, biski i gelsvuma kad nestu blush2.gif
o kuom jums taip patiko merginos ta pudra?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 09 08, 22:34)
o koks nr .tos pudros tiktu sviesiaodei?nu toks, kad nebutu perdaug i rausvuma, biski i gelsvuma kad nestu  blush2.gif
o kuom jums taip patiko merginos ta pudra?

manau 51/52 tiktų smile.gif man atrodo visi atspalviai jos šiek tiek į gelsvumą duoda. smile.gif
aš tai net drįsčiau teigt, kad ji man geresnė už visas brangiąsias bandytas. Na gal tik EL DWL žiemai pirksiu dar. Šiaip ji tokia lengva, laaabai puikiai dengiasi (nes gana skysta, ne tiršta, o pastarųjų nemėgstu), bet man nenuplaukia, kaip kitos lengvutės. Nesausina odos, nepadaro kaukės, neišmėto dėmėm, žodžiu, tolygiai ir gražiai pasidengia. Veidukas labai gražiai skaistus po jos, "gyvas". Tik va bėda, kad blizgesys su ja gan greit lenda, bet aš fiksuoju kompaktine ir viskas ok. smile.gif

rašiau prieš tai, - "skaistukas veidus po jos", pataisiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 09 09, 11:54)
manau 51/52 tiktų smile.gif man atrodo visi atspalviai jos šiek tiek į gelsvumą duoda.  smile.gif
aš tai net drįsčiau teigt, kad ji man geresnė už visas brangiąsias bandytas. Na gal tik EL DWL žiemai pirksiu dar. Šiaip ji tokia lengva, laaabai puikiai dengiasi (nes gana skysta, ne tiršta, o pastarųjų nemėgstu), bet man nenuplaukia, kaip kitos lengvutės. Nesausina odos, nepadaro kaukės, neišmėto dėmėm, žodžiu, tolygiai ir gražiai pasidengia. Veidukas labai gražiai skaistus po jos, "gyvas". Tik va bėda, kad blizgesys su ja gan greit lenda, bet aš fiksuoju kompaktine ir viskas ok. smile.gif

rašiau prieš tai, - "skaistukas veidus po jos", pataisiau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
nu reiks gal pabandyt, nu man irgi nepatinka tos kur matos, kad tepta, kaip kauke atrodo doh.gif
kaip suprantu 51 sviesesnis uz 52?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 09 09, 10:57)
lotuliukas.gif
nu reiks gal pabandyt, nu man irgi nepatinka tos kur matos, kad tepta, kaip kauke atrodo  doh.gif
kaip suprantu 51 sviesesnis uz 52?

aha, jie ir eina iš eilės taip 51, 52, 53, 54,.. smile.gif
Atsakyti
nu ateinu su pirmais atsiliepimais apie HM pudrike, nu maskavimas lllllabai minimalus, beveik nemaskuojanti, tokia lengvute, tai man butinas maskuoklis, bet as ji ir taip visad naudoju, nu ji man tokia dienine ir butinai reikalinga man pudra biri ar kompaktine uzfiksavimui, nes ji tokia slapia , kaip issilaikys dar nzn, nes katik pasidaziau, nu bet pirmas ispudis neblogas, kasdienai kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
shemsa, greita. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 09 10, 12:41)
shemsa, greita.  biggrin.gif

kodel? biggrin.gif
nu niekur neinu siandien, bet lanbai norejau isbandyt, man nr51 kaiptik spalva, bet va su biria biski reikala pagadinau g.gif del spalvos, biski itariu ruzavuma pridave man ji g.gif tai reiks kitos birios ar kompaktines ieskot g.gif
o kaip tau ta mineraline kompaktine?koki efekta ji duoda? gali tiksliai ikelt foto kuria tu turi blush2.gif
Atsakyti
Visos čia kokios šviesiaodės smile.gif Aš HM nusipirkau 54nr. Labai gražiai pasidengia, maskuoja minimaliai, bet veidas gyvai atrodo. O ir tas pilkumas paslepia mano randelius, ir karts nuo karto išlindusį raudonį. (vakar nuėjau pasiteplioti ir kad išmuso karštis blink.gif ..kaip tyčia. Maniau nieko neišsirinksiu...)
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 09 10, 12:06)
kodel? biggrin.gif
nu niekur neinu siandien, bet lanbai norejau isbandyt, man nr51 kaiptik spalva, bet va su biria biski reikala pagadinau  g.gif del spalvos, biski itariu ruzavuma pridave man ji  g.gif tai reiks kitos birios ar kompaktines ieskot  g.gif
o kaip tau ta mineraline kompaktine?koki efekta ji duoda? gali tiksliai ikelt foto kuria tu turi blush2.gif

ta prasme, kad tik vakar šnekėjom, o jin jau šian išbandžius, greituolė biggrin.gif
anksčiau naudojau šitą kompaktinę pudrą http://www.bourjois..../compact_powder dabar pirkau šią Mineral Radiance kompaktinę http://www.bourjois...._pressed_powder pirmoji visiškai matinė, antroji suteikia lengvo švytėjimo. Šian gal čiut padauginau jos, tai įžiūriu mažus blizgučius, bet šiaip atrodo gražiai. smile.gif negaliu apsispręst, kuri man labiau patinka, turbūt abi. biggrin.gif

QUOTE(agnite @ 2011 09 10, 13:40)
Visos čia kokios šviesiaodės  smile.gif  Aš HM nusipirkau 54nr. Labai gražiai pasidengia, maskuoja minimaliai, bet veidas gyvai atrodo. O ir tas pilkumas paslepia mano randelius, ir karts nuo karto išlindusį raudonį. (vakar nuėjau pasiteplioti ir kad išmuso karštis blink.gif ..kaip tyčia. Maniau nieko neišsirinksiu...)

aš, priklausomai nuo sezono, irgi naudoju 53/54, bet toli gražu neesu tamsi, net iš šviesesnių. Kažkaip ši pudra susilygina labai su veido spalva ir nors iš pirmo žvilgsnio atspalvis atrodo tamsesnis nei odos, užtepus ji tarsi "susilieja", nei jokio kontrasto tarp dekolte nėra, nei kada nors kas nors yra pasakęs, kad per tamsi. smile.gif Man geriau vos tamsesnė, nes veidas gyvesnis atrodo, nei itin šviesi. Nors galima poto kooreguotis su bronzantais ir pan., bet kažkada pabandžiau kitos pudros identišką atspalvį odai, tai ne-aaa, atrodžiau kaip nabašnikas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 09 10, 14:52)
Agnite, o gal su nuolaida pirkai pudrą? kiek mokėjai?

Kosmadoje pirkau su nuolaida, sumokėjau 40LT 4u.gif Nežinau kokia realiai jos kaina...

QUOTE(Tutia @ 2011 09 10, 18:28)
Nors galima poto kooreguotis su bronzantais ir pan., bet kažkada pabandžiau kitos pudros identišką atspalvį odai, tai ne-aaa, atrodžiau kaip nabašnikas  blush2.gif

Man kažkaip geriau iškart tinkamas pudros atspalvis, nes nemėgstu po to "taisyti" veido su EŽ schmoll.gif
Šita pudra man patinka tuo, kad veidas atrodo pagyvėjęs, skaistesnis, nors pas mane tikrai yra spuogelių, randelių, bet aš nesistengiu visko idealiai užmaskuoti, o su šita jau antrą kartą pasitepiau - tiesiog geresnis vaizdas, veidukas skaistesnis thumbup.gif
Atsakyti