Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois

QUOTE(Fleur de force @ 2011 08 24, 18:55)
Naujasis bronzantas man nepatiko,nes daug pavieniu auksiniu blizguciu. Daugiau net nebesigilinau i ji, kai tuos blizgalus pamaciau smile.gif

QUOTE(vestuke @ 2011 08 24, 19:20)
Jį juk reikia tepti ant pudros, ar ne? Kaip skaistalus? radau labai daug gerų komentarų užsienio kosmetikos pardavimų puslapiuose, tai užsinorėjau įsigyti. Bet jei taip, tai ne. Gerai, kad spėjau pasiklausti. Ačiū.  4u.gif

apie šį kalbat? smile.gif Delice de soleil
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(vestuke @ 2011 08 24, 18:20)
Jį juk reikia tepti ant pudros, ar ne? Kaip skaistalus? radau labai daug gerų komentarų užsienio kosmetikos pardavimų puslapiuose, tai užsinorėjau įsigyti. Bet jei taip, tai ne. Gerai, kad spėjau pasiklausti. Ačiū.  4u.gif

Galima ant pudros visam veidui vos vos, kad parusvinti, galima ant pudros kaip skaistalus arba konturavimui. Viska ta pati galima ir ant veido be pudros.

As nemanau,kad bloga priemone,tiesiog tie blizguciai man niekaip schmoll.gif
Atsakyti

i 
Dėl citavimo: stenkimės cituoti taip, kad citata neužimtų didžiosios dalies žinutės. Paprastai juk atsiliepiama į vieną ar kitą mintį nario žinutėje, todėl vertėtų citatą tumpinti. Nėra prasmės cituoti keliasdešimties eilučių žinutę tik tam, kad didelės citatos apačioje parašytumėte: "Pritariu", "Jėga " ir pan. Tokios žinutės laikomos SPAM'u ir bus trinamos be perspėjimo.

! 
Draudžiama cituoti nuotraukas, ypač daugiau nei vieną.

i 
Žinutės, neatitinkančios taisyklių trinamos.
Atsakyti
Šiandien pabandžiau Kristianoje Borjois šokoladinę plytelę ir delice de soleil tą naują bronzatą, tai mano nuomonė tokia:
1. Abiejų bronzatų tekstūra beveik tokia pat ir abu vienodai blizgūs, gan gerai pigmentuoti. Bet man nepasirodė pernelyg blizgūs.
2. Delice de soleil testavau 12 ir 14 numerius. Tai 12nr toks labiau į oranžinę spalvą, o 14nr labiau raudonumo atspalvį turi.
3. O šokoladinės plytelės atspalvis būtų kažkur per vidurį tarp 12 ir 14.
Šiaip, turbūt imčiau visgi plytelę, bet man labai nepatiko ta jos popierinė pakuotė, tai ko gero griebsiu delice de soleil 12 nr, nes žiemą būnu labai šviesi, man reikia labiau veido pagyvinimui, o ne kontūravimui. Plius, šitų naujų bronzatų pakuotė daug dailesnė ir patogesnė, su veidrodėliu, o kaina tokia pati kaip plytelės.
Tai tiek atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
RAset raset skirtumus tarp serumo ir papastos healthy mix pudros ir nesupratau biggrin.gif kad maskuoja maziau tai turbut faktas, bet ar blizga maziau g.gif nes man jau tik HM uztepus oda tokia svytinti atrodo, noreciau kazko matiskesnio blush2.gif
Atsakyti
Nusipirkau kompaktinę Mineral Radiance, tai nežinau, kaip bus toliau, bet tikrai atrodo geresnė už paprastąją Compact Powder. Skaistumo gražesnio duoda, nesausina gal taip g.gif Dėl maskavimo nepastebėjau skirtumo, bet va Mineral Radiance man kvapas nelabai patiko ax.gif

dar maskuoklį pirkau, 01 spalvytę, tepiau paakius, Kim Kardashian vaizdo neišgavau lotuliukas.gif bet paakiai atrodo gražiau, nei be maskuoklio. Nors realiai neturiu ką maskuot, bet labai norisi pabandyt tą variantą, kai paakiai iššviesinti http://s60.radikal.r...708adc5fa5a.jpg nu man be galo gražu wub.gif tik pasirodė, kad gali kiek sausinti jis, bet kitąsyk gausiau sudrėkinsiu paakius.
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 09 04, 22:58)
RAset raset skirtumus tarp serumo ir papastos healthy mix pudros ir nesupratau biggrin.gif kad maskuoja maziau tai turbut faktas, bet ar blizga maziau  g.gif  nes man jau tik HM uztepus oda tokia svytinti atrodo, noreciau kazko matiskesnio  blush2.gif

aš bandžiau tik išmėginuko Serum, tia didelio skirtumo nepastebėjau, bet įtariu, kad jei Serum lengvesnė, tai ir blizgesį sunkiau turėtų sulaikyt.
Po skysta patarčiau "užfiksuot" kompaktine, tada išgausit lengvą matiškumą, makiažas geriau laikysis ir ne tiek blizgės smile.gif
Atsakyti
Jo jo, fiksuoti reikia, pati esu turejus Mineral radiance, bet per tamsia, kazkaip cia forume berods pirkau, o spalva buvo 04 atrodo, man reiktu 02-03 kazkur blush2.gif Tai pastebejau joje tik blizgucius, aisku gal butu virsutinis sluoksnis apsitrynes paskui g.gif Man idomu ar serumas iskart uztepus maziau "slapias". Parasyk kaip tau kompaktine, ar matos blizguciai po ilgesnio naudojimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 09 06, 21:16)
Jo jo, fiksuoti reikia, pati esu turejus Mineral radiance, bet per tamsia, kazkaip cia forume berods pirkau, o spalva buvo 04 atrodo, man reiktu 02-03 kazkur  blush2.gif  Tai pastebejau joje tik blizgucius, aisku gal butu virsutinis sluoksnis apsitrynes paskui  g.gif  Man idomu ar serumas iskart uztepus maziau "slapias". Parasyk kaip tau kompaktine, ar matos blizguciai po ilgesnio naudojimo  blush2.gif

Visai nieko, žinok, nedidelius blizgučius mačiau ant pudros, bet ant veido jų man nesimato kažkaip. Va įdėjus makiažuose ft., ten su ja, visai gražų skaistumą ji duoda, tikrai naudosiu toliau. 4u.gif beje, maniškės numeriukas irgi 04, bet viskas ok su atspalviu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 09 08, 00:24)
Visai nieko, žinok, nedidelius blizgučius mačiau ant pudros, bet ant veido jų man nesimato kažkaip. Va įdėjus makiažuose ft., ten su ja, visai gražų skaistumą ji duoda, tikrai naudosiu toliau.  4u.gif  beje, maniškės numeriukas irgi 04, bet viskas ok su atspalviu smile.gif

Paziurejau katik bigsmile.gif Labai grazu thumbup.gif Oda tobula atrodo wub.gif
As sviesesne uz tave, tai man reikia ir kito atspalvio... HM naudojau 52-53. Uzsimaniau dabar i as tos kompaktines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 09 08, 09:21)
Paziurejau katik  bigsmile.gif  Labai grazu  thumbup.gif  Oda tobula atrodo wub.gif 
As sviesesne uz tave, tai man reikia ir kito atspalvio... HM naudojau 52-53. Uzsimaniau dabar i as tos kompaktines  biggrin.gif

ačiūū blush2.gif 4u.gif
manau koks 03 būtų pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 09 08, 13:17)
ačiūū  blush2.gif  4u.gif
manau koks 03 būtų pats tas  thumbup.gif

o koks tavo odos tipas? nekemsa poru HM krempudra?kazkur skaiciau, kad poras labai kemsa g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 09 08, 12:31)
o koks tavo odos tipas? nekemsa poru HM krempudra?kazkur skaiciau, kad poras labai kemsa  g.gif

mišri, bet neproblematiška, per porą metų tikrai nepastebėjau, kad kimštų. thumbup.gif
Atsakyti