Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois

nusipirkau juodoj dėžutėj, kadangi jos šviesiausias atspalvis pasirodė gerokai šviesesnis už mineral radiance. tai lyg ir nieko, kur reikia pamaskuoju healthy mix maskuokliu, o ant viršaus kompaktinę. lengva ji tokia, neapkrauna smile.gif
Atsakyti
Pries gera sav. douglase prigrebiau maskuokli 52 healthy mix, nuolaida buvo gal dar yra, tai toks atrodo pigmentuotas, bet neislaiko paakiu uzmaskuotu visa diena, na toks manau idealiai tinka lengvesniems makiazams, tikejausi, kad bus super duper maskuojantis. O nr. buvo visokiu.
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2011 07 15, 21:27)
Pries gera sav. douglase prigrebiau maskuokli 52 healthy mix, nuolaida buvo gal dar yra, tai toks atrodo pigmentuotas, bet neislaiko paakiu uzmaskuotu visa diena, na toks manau idealiai tinka lengvesniems makiazams, tikejausi, kad bus super duper maskuojantis. O nr. buvo visokiu.

na taip jis tikrai ne kaip koks kamufliažas, bet man maskuoja LABAI gerai bigsmile.gif , iš Bourjois firmos to nesitikėjau net, tokie visi gana lengvi gaminukai....
nusipirkau tą maskuoklį kai prasčiau atrodžiau (įtampa ir visa kita.... doh.gif ) paakius reikėjo maskuot, tai super padėjo thumbup.gif o dabar žiūriu ir HM pudrytės užtenka nebereikia net maskuoklio wub.gif - tai sunaudosiu rudenį irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 02, 20:52)
Na kaip panaudojus ilgesni laika HM Serumas atrodo?

QUOTE(Estela_ @ 2011 07 01, 13:04)
**jei  turit iš Serum linijos tuos produktus, tai prašom apibūdint, įdomu  4u.gif

na va isbandziau ta naujaja serum pudra ir galiu pasakyt, kad laabai faina ji 4u.gif tokia lengvute (pastaruoju metu as naudoju jau i visai i pabaiga maybelline 24h superstay ir catrice infinitte matt) man ji kazkuom i sias pudras panasi, o panasi tuom kad labai graziai dengiasi ir pasiskirsto ant veiduko, veidas pailsejes ir toks gaivus sviezias su ja. Bourjois healthy mix serum kol kas mano favorite is tokiu lengvu pudru, ji man labiausiai patinka (bet ji tokia daugiau pavasariui - vasarai), rudeniui ziemai man paprasta helathy mix labiau. Sios pudros mano favorites dabartiniu metu (kol kas uz jas geriau dar neradau) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 07 31, 16:16)
Bourjois healthy mix serum kol kas mano favorite is tokiu lengvu pudru, ji man labiausiai patinka (bet ji  tokia daugiau pavasariui - vasarai), rudeniui ziemai man paprasta helathy mix labiau. Sios pudros mano favorites dabartiniu metu (kol kas uz jas geriau dar neradau) thumbup.gif

o esminis skirtumas tarp Healthy Mix ir HM Serum turbūt būtų maskavimas? 4u.gif
HM geriau maskuoja jum?
Atsakyti
Kaip Bourjois tušai? Kuris geriausias?
kaip volume clubbing ar koks ten? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia.: 31 liepos 2011 - 23:09
QUOTE(Estela_ @ 2011 07 31, 23:42)
o esminis skirtumas tarp Healthy Mix ir HM Serum turbūt būtų maskavimas?  4u.gif
HM geriau maskuoja jum?

taip HM serum yra daug lengvesne pudra ir maskuoja maziau negu HM paprasta, (dar man jos skiriasi, kad HM serum naudoju tik spalvai sulygint ir veidukui pagyvint vasarai kai norisi itin lengvos pudros tarsi kremo su spalva, saltesniam orui esant man ji nelabai, tada man HM paprasta labiau, nes ji ir maskuoja labiau o ir vesesniam orui esant rudeni, ziema visada naudoju sunkesnes pudras) ax.gif
Atsakyti
nusivyliau healthy mix pudra.. tikejausi daug bet ..gavau tik kruva uzkimstu poru ir inkstiru doh.gif
Atsakyti
nusipirkau jau senai nuziuretaji Mascara Elastic. user posted image
laikosi gerai,dienos begyje nenubyra, ilgina vidutiniskai ( manau po laiko bus geriau, nes dar naujas ), nelabai tankina (taciau jis ir skirtas ne tankinti,bet ilginti),nusivalo lengvai. Bendrai tusas patinka, bet tikejausi siek tiek daugiau. blush2.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 08 17, 12:37)
Kokia kaina sokoladinio bronzanto? cool.gif

Apie 40 lt.

Kartu noriu paklausti, ar tarpusavyje bronzatų atspalviai labai skiriasi ant veido? Nežinau, kurį pirkt.
Atsakyti
Naujasis bronzantas man nepatiko,nes daug pavieniu auksiniu blizguciu. Daugiau net nebesigilinau i ji, kai tuos blizgalus pamaciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 08 24, 17:55)
Naujasis bronzantas man nepatiko,nes daug pavieniu auksiniu blizguciu. Daugiau net nebesigilinau i ji, kai tuos blizgalus pamaciau smile.gif

Jį juk reikia tepti ant pudros, ar ne? Kaip skaistalus? radau labai daug gerų komentarų užsienio kosmetikos pardavimų puslapiuose, tai užsinorėjau įsigyti. Bet jei taip, tai ne. Gerai, kad spėjau pasiklausti. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti