Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois

QUOTE(Stila @ 2011 06 28, 09:02)
Blaškaus ar pirkti skysta (tarkim healthy mix ar ta 10h) ar šią saulės? Dabar kaip tik Kosmadoj paskutinės dienos kai nuolaida jiems  g.gif

na čia jau skirtungi produktai, aš visada Healthy Mixą naudoju, bet va pagyvinimui reikia ir bronzinės, nes turimą sudaužiau doh.gif

jei jus domina, kuo 10h nuo Healthy Mix skiriasi tai 10 h šlapesnė tokia ir VISIŠKAI lengvutė, o HM daugiau maskuoja, bet ne sunki tikrai, na man 10h kaip vandenėlis pasirodė, nors odą tikrai atgaivina mirksiukas.gif

O man nepatinka kad šita nauja bronzinė tik vieno atspalvio, galėtų būti maišyta kelių spalvų tada gražesnis efektas gaunasi g.gif
lauksim atsiliepimų kas įsigys 4u.gif
Atsakyti
Isbandyta Bourjois 10h sleep effect makiazo pagrindas, super lengvas, gerai kevpia. Bourjois bio detox tragedija, ziema buvau pasiemusi sviesiausia numeri ir spalva tragiska ir padengimas.

Dabar noriu pabandyti bourjois healthy mix
user posted image
Ka manote apie maskuokli paakiu? Maciau droge tik 2 spalvas. Atrode toks labai maskuojantis...

Na ir naujiena bourjois healthy mix serum

user posted image
Turi biria pudra, makiazo pagrinda ir paakiu maskuokli.

Ka manote, gal teko kam lyginti, koks skirtumas? Turbut serum lengvesne..

Ar matete kurnors pirkti iliuminatoriu borjois ar bronzata sokolada?
user posted image
Kam teko naudoti, man rodos siektiek per balksva, kaip skruostikaulio sviesinimui.Koks efektas? g.gif

user posted image

Atrodo matinis, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makeup: 01 liepos 2011 - 00:56
QUOTE(makeup @ 2011 07 01, 01:54)
*Ka manote apie maskuokli paakiu? Maciau droge tik 2 spalvas. Atrode toks labai maskuojantis...

**Turi biria pudra, makiazo pagrinda ir paakiu maskuokli.

***Ka manote, gal teko kam lyginti, koks skirtumas? Turbut serum lengvesne..

*esu labai patenkinta HM ir pudra ir maskuokliu 4u.gif
maskuoklis tikrai pigmentuotas, gražiai padengia ten kur trūksta maskavimo po pudros (aš padengiu lengvai po akimis ir kokias dėmeles jei jų būna atsiradę)

beje, kokias spalvas maskuoklio matėt pirkti Droge? gal žinot ar 51 buvo? g.gif

**jei turit iš Serum linijos tuos produktus, tai prašom apibūdint, įdomu 4u.gif

*** Serumo linija lengvesnė, čia jau buvo rašyta, aš nebandžiau ir kol kas nenoriu, nes man klasikinė HM- super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 07 01, 13:04)

beje, kokias spalvas maskuoklio matėt pirkti Droge? gal žinot ar 51 buvo?  g.gif

Maciau Droge, Akropolyje Klaipedoje, tikrai buvo 51, sviesiausias, o kito nepamenu.

Bet tas maskuoklis kam skirtas, paakiams aisku, bet jis manau tirstas tai tiktu ir probleminem vietom?
Atsakyti
Mergaites, gal pakomentuotumete, kaip Bourjois kompaktines pudros? Ar maskuoja, ar nera labai miltuotos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikute1 @ 2011 07 01, 19:31)
Mergaites, gal pakomentuotumete, kaip Bourjois kompaktines pudros? Ar maskuoja, ar nera labai miltuotos? 4u.gif

nemaskuojančios, bet gerai tvitina makiažą, juodoje dėžutėje išvis lengvutė, o ta naujesnė Mineral Radiance labiau pamaskuoja, bet irgi ne itin daug. Kitų Bourjois nesu turėjus.

QUOTE(amber123 @ 2011 07 01, 23:43)
Bronzatu turiu daugiau negu proto, bet nzn ar sitam susilaikysiu  bigsmile.gif

biggrin.gif aš turiu tik vieną kurį sudaužiau tad jau laikas būtų naujam g.gif
Atsakyti
gal kurios esat ilgesnį laiką naudojusios šias pudras? man įdomu ar ilgai išlaiko matiškumą, ir kuri ilgiau?
Bourjois kompaktinė pudra
user posted image
Mineral radiance kompaktinė
user posted image
Atsakyti
Nusipirkau N1 siu skaistalu

user posted image

Is shimerio nieko gero nesitikejau, toks ir yra, labai blizgus, blizgios daleles labai stambios, zodziu visai netinkamas naudojimui. Skaistalai puse bedos, patinka kad matiniai, gerai "limpa" prie odos, tik su spalva apsirikau, siuo metu veidas ideges, tai 1 numeriuko beveik nesimato, manau si spalvyte geriau tiks ziemai. Sepetelis labai kietas, bet kartais ji naudoju, ipakavimas labai patinka, kad nors ir ne super geras, bet yra sepetelis, kelioneje jau yra kuo pataisyti makiaza ir yra veidrodelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 07 02, 21:09)
gal kurios esat ilgesnį laiką naudojusios šias pudras? man įdomu ar ilgai išlaiko matiškumą, ir kuri ilgiau?
Mineral radiance kompaktinė
user posted image

aš šita jau nuodoju kelis mėnesius,tai kai oras ne +30,matiškumą puikiai laiko.ir šiaip patinka,maloni,nesimato miltų,nekemša ir laaaaabai taupi biggrin.gif kad naudoju (o naudoju kiekvieną dieną po kelis kartus) galima pasakyti tik labai gerai įsižiūrėjus biggrin.gif
Jin iš pradžių labai stipraus kvapo buvo,bet dabar jau išsigaivaliojo ir vos vos jaučiasi.Pirkau Austruolėj už kažkur 20 litų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 07 03, 17:50)
aš šita jau nuodoju kelis mėnesius,tai kai oras ne +30,matiškumą puikiai laiko.ir šiaip patinka,maloni,nesimato miltų,nekemša ir laaaaabai taupi biggrin.gif kad naudoju (o naudoju kiekvieną dieną po kelis kartus) galima pasakyti tik labai gerai įsižiūrėjus biggrin.gif
Jin iš pradžių labai stipraus kvapo buvo,bet dabar jau išsigaivaliojo ir vos vos jaučiasi.Pirkau Austruolėj už kažkur 20 litų  4u.gif

aišku 4u.gif o kaip jum maskavimas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 07 03, 22:44)
aišku 4u.gif  o kaip jum maskavimas? smile.gif

Bourjois nėra gerai maskuojančios kompaktinės, bet jei klausiat tai Mineral Radiance geriau maskuoja už tą juodąją.
Atsakyti
maskuoja tai tikrai jin ne kažką,bet nėra taip,kad visai visai nemaskuotų.Bet aš ją ant skystos pudros tepu
Atsakyti