Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois

QUOTE(Estela_ @ 2015 08 10, 20:35)
Aha aš jau mačiau irgi daug kur ir internete, bet 51 nr nėra sad.gif

Tai kad į Lietuvą Bourjois pudrų šviesiausių atspalvių įprastai ir neatveža (kaip ir kitų gamintojų). Lietuva, žinia, natūralių tamsiaodžių kraštas. rolleyes.gif
Galima iš kokio feelunique siųstis.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 08 10, 20:40)
Tai kad į Lietuvą Bourjois pudrų šviesiausių atspalvių įprastai ir neatveža (kaip ir kitų gamintojų). Lietuva, žinia, natūralių tamsiaodžių kraštas.  rolleyes.gif
Galima iš kokio feelunique siųstis.

51 nr tikrai būdavo Kosmadose, gal ir dabar yra 4u.gif
Atsakyti
Gal yra jau išbandžiusių naująją Bourjois Air Mat ? Kokie atsiliepimai?

Atsakyti
kaip sios filrmos tusai? Nepradeda byreti dienos eigoje? Kuris patvariausias?
Atsakyti
mano turimas push up byra, ir nieko gero, dazo ne itin..
Atsakyti
Bourjois skystas pudras naudoju 54 nr, noriu isigyti kompaktine pudra bet 54 nr nera. Galvoju ar 53 nebus per sviesus tepant ant virsaus? bet 55 jau per tamsus man.
Atsakyti
gal yra išbandžiusių Bourjois City Radiance?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2016 03 14, 20:37)
gal yra išbandžiusių Bourjois City Radiance?

user posted image

aš bandžiau - mano 39 metų odai, kuri yra mišri, išryškino nusausėjimus ir nublizgino kur nereikėjo doh.gif pasilikau prie healthy mix serum. Bet šiaip, turiu pasakyti - gražiai gula, palygina spalvą, iš principo - geras produktas, gal vis tik aš per daug norėjau iš jos - gal ji skirta jaunesnei odai.
Papildyta:
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 03 14, 20:26)
Bourjois skystas pudras naudoju 54 nr, noriu isigyti kompaktine pudra bet 54 nr nera. Galvoju ar 53 nebus per sviesus tepant ant virsaus? bet 55 jau per tamsus man.

aš irgi naudoju arba 53, arba 54, tai pudrą nebijočiau 53 imti, bet šiaip kai vaikščiosit kur - pabandykit Pupa pudrą - man visai patiko kaip dengė ir spalvytės labiau.. g.gif galvoju pirkt.
Atsakyti
RitaRazi Pupos kuria konkreciai pudra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 03 15, 18:38)
RitaRazi Pupos kuria konkreciai pudra?  4u.gif

maniškė yra Pupa Like a doll, numeris 003 - Natural Beige. Nesakyčiau, kad pudrų pudra, bet man visai nebloga.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 03 15, 09:11)
aš bandžiau - mano 39 metų odai, kuri yra mišri, išryškino nusausėjimus ir nublizgino kur nereikėjo doh.gif pasilikau prie healthy mix serum. Bet šiaip, turiu pasakyti - gražiai gula, palygina spalvą, iš principo - geras produktas, gal vis tik aš per daug norėjau iš jos - gal ji skirta jaunesnei odai.
Papildyta:
aš irgi naudoju arba 53, arba 54, tai pudrą nebijočiau 53 imti, bet šiaip kai vaikščiosit kur - pabandykit Pupa pudrą - man visai patiko kaip dengė ir spalvytės labiau.. g.gif galvoju pirkt.

man 27 biggrin.gif pasausejimu neisryskino, bet tik uztepus pati oda gan sausoka atrode. dienos eigoj susigere ir atsirado svytejimas. pradzioj tai toki lyg truputi kaukes vaizda duoda g.gif maskavimo uzteko, sepeteliu tepti man nepatogu ir daug produkto reikia, geriausia pirstais. kol kas tik kelis kartus isbandziau. bet lumene cc labiau patiko, nei sitas rolleyes.gif
Atsakyti
Ar yra jau naudojanciu? Kokie atsiliepimai?
user posted image
Douglase siuo metu super kaina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 01 spalio 2016 - 11:10