O man labai patinka happy ligh, mano oda misri normali, tai issilaiko gerai, nenuplaukia, blizget minimaliai pradeda dienos eigoj, veidas lygus grazus atrodo, maskavimas sakiciau vidutinis, visa buteli sunaudojau jau ir mastau apie antra ateity......
O be pudryciu is Bourjois niekas nieko daugiau nenaudojat?
Atidavė Healthy mix Bonne Mine skaistalus. Jau naudoju kurį laiką.
Esu labai šviesi, šieno spalvos plaukais, atspalvis tinka. Tik jau reik pabrūžint šepetėliu skaistalus, kad matytųsi ant odos. Padaugint neįmanoma, nes reik ne karto ir ne dviejų tepimų. Spalva Peach su šimeriu. Sakyčiau jie kaip kepti.
Esu labai šviesi, šieno spalvos plaukais, atspalvis tinka. Tik jau reik pabrūžint šepetėliu skaistalus, kad matytųsi ant odos. Padaugint neįmanoma, nes reik ne karto ir ne dviejų tepimų. Spalva Peach su šimeriu. Sakyčiau jie kaip kepti.
QUOTE(anais-anais @ 2015 01 15, 14:53)
Aš naudoju Happy light skystą pudrą. Jei kam aktualu, tai šiandien mačiau, kad Douglase ją parduoda su 50 proc nuolaida, t.y. gaunasi apie 8,5 eur.
Panašu, kad išiminėja iš prekybos, nes nebedaug spalvų likę.
Panašu, kad išiminėja iš prekybos, nes nebedaug spalvų likę.
Na ir kokie jusu atsilipimai apie pudra? Idomus blogeres straipsnelis apie ja, kam aktualu
http://kosmetikosuzr...is-happy-light/
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 01 15, 21:53)
Na ir kokie jusu atsilipimai apie pudra? Idomus blogeres straipsnelis apie ja, kam aktualu
Man asmeniškai tai beveik tobula pudra. Man labai patinka lengva ir švelni tekstūra ir taip, kaip užsitepus ji natūraliai uždžiūsta ant odos. Niekad nepavyko pasidažyti taip, kad matytųsi kokia nors alia kaukė ar kad pritepta tos pudros, nors kartais žiemą ant nosies tepu porą sluoksnių, kad nesimatytų, jog ji raudonuoja nuo šalčio.
Mano veido oda sausa/normali, gal T zona kiek riebesnė, tačiau manau, kad ji skaitosi turbūt normali, tai man ta T zona gal dienos begyje pradeda kiek blizgėti, tačiua man netrukdo. Sausoa pusdros nenaudoju, gal jei naudočiau, neblizgėtų.
Aš šitą pudrą pasirinkau atsitiktinai, nes anksčiau naudojau 8 hours sleep effect, bet kai dingo pas mus prekyboje, teko kažką kito galvot ir šita man patinka net labiau nei ana
Kaune dar nemaciau
Koki tusa rekomenduotumet is bourjois?
Aš Silk Edition mačiau Klaipėdos Akropolio Droge, tačiau 51 numerio, ne. Man ji krito į akį dar lentynoje
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 08 09, 16:42)
BOURJOIS MASCARA VOLUME GLAMOUR
Gal 4 jau perku, nesakiau?
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2015 08 10, 00:51)
Aš Silk Edition mačiau Klaipėdos Akropolio Droge, tačiau 51 numerio, ne. Man ji krito į akį dar lentynoje
Man krito kai perskaiciau, kad suteikia matini efekta, butinai bandysiu, nes dabar naudoju Healthy Balance unifying powder veida dengia labai graziai, bet matinio efekto visai neislaiko.
QUOTE(Vitulka @ 2015 08 09, 23:51)
Aha aš jau mačiau irgi daug kur ir internete, bet 51 nr nėra