Gal kas sulygintu Bourjois kremines pudras tarpusavyje
Bourjois Rouge edition 19 Corail en Vogue
Labai graži šviesi ir neryški spalva,neoranžinė, tokia labiau nude, reikia daug teptis,kad būtų ryški.
Bekvapis lūpdažis, drėkinantis, nesausinantis, ar ilgai išlieka-sunku pasakyti, aš nuolat "pasitaisau" lūpdažius ir blizgius, tai sunku ir pasakyti.
Tik siūlyčiau teptis ant tvarkingų ir nesausų lūpų, nes negražiai atrodys, išryškins visus atsipleišėjimus.
Mokėjau apie 30Lt-Droge.
Mano oda laaabai balta,tad ir spalvytes ėmiau pačias šviesiausias.
CC kremas atrodo natūraliai, gražiai prisitaiko prie mano odos spalvos. Drėkina, paslepia paraudimus, bet ne tamsius paakius!!!
Paakių kremas-maskuoklis silpnai maskuoja, labiau pašviesina nei kažką slepia, tad reikia papildomo maskuoklio. Nesausina odos.
Minusai:
Išryškina odos pasausėjimus.
Šiek tiek pablizga dienos viduryje (mano oda mišri)
Reikia pasitaisyti paakius ar kokius spuogelius, nes dingsta tas maskuoklis nuo jų.
Pliusai:
Gražiai ir natūraliai atrodo oda.
Gražiai švyti/blizga, ne kaip riebaluotas veidas atrodo.
Paslepia paraudimus.
Kremas lengvas, malonus tepti, nesijaučia, kad su juo esu.
Galima papildomai jo teptis dienos bėgy,nes neatrodys kaip kaukė.
Man šis net geresnis nei Dior bb kremas, o ir kaina jo mažesnė, kremuko spalva žymiai gražiau atrodo ant odos.
Manau,kad kartosiu jei subaigsiu šį kremuką.
Labai graži šviesi ir neryški spalva,neoranžinė, tokia labiau nude, reikia daug teptis,kad būtų ryški.
Bekvapis lūpdažis, drėkinantis, nesausinantis, ar ilgai išlieka-sunku pasakyti, aš nuolat "pasitaisau" lūpdažius ir blizgius, tai sunku ir pasakyti.
Tik siūlyčiau teptis ant tvarkingų ir nesausų lūpų, nes negražiai atrodys, išryškins visus atsipleišėjimus.
Mokėjau apie 30Lt-Droge.
Mano oda laaabai balta,tad ir spalvytes ėmiau pačias šviesiausias.
CC kremas atrodo natūraliai, gražiai prisitaiko prie mano odos spalvos. Drėkina, paslepia paraudimus, bet ne tamsius paakius!!!
Paakių kremas-maskuoklis silpnai maskuoja, labiau pašviesina nei kažką slepia, tad reikia papildomo maskuoklio. Nesausina odos.
Minusai:
Išryškina odos pasausėjimus.
Šiek tiek pablizga dienos viduryje (mano oda mišri)
Reikia pasitaisyti paakius ar kokius spuogelius, nes dingsta tas maskuoklis nuo jų.
Pliusai:
Gražiai ir natūraliai atrodo oda.
Gražiai švyti/blizga, ne kaip riebaluotas veidas atrodo.
Paslepia paraudimus.
Kremas lengvas, malonus tepti, nesijaučia, kad su juo esu.
Galima papildomai jo teptis dienos bėgy,nes neatrodys kaip kaukė.
Man šis net geresnis nei Dior bb kremas, o ir kaina jo mažesnė, kremuko spalva žymiai gražiau atrodo ant odos.
Manau,kad kartosiu jei subaigsiu šį kremuką.
isbandziau kazkokiam zurnale rasta Bourjois CC meginuka, ir tikrai patiko... nesitikejau is jo nieko, dazniausiai tokiais meginukais nusiviliu - uztai sis pozityviai nustebino - ir spalva tiko, ir smagiai uzsitepe, ir gana gerai atlaike, zodziu fainas produktas. Sis kremas man labiau "lipo" prie odos nei pvz. neseniai isigytas Givenchy BB..
Sveikos
gal kuri žinote kuri iš visų Bourjois krempudrų geriausiai maskuojanti? Ačiū
QUOTE(Akacija- @ 2014 06 09, 18:05)
Sveikos
Biodetox (nežinau ar dar yra prekyboje LT), bet ji gan bjauriai tepdavosi, sunkiai gula ant veido, per sunki.
QUOTE(Ameera @ 2014 06 09, 23:34)
Biodetox (nežinau ar dar yra prekyboje LT), bet ji gan bjauriai tepdavosi, sunkiai gula ant veido, per sunki.
Dėkuj už informaciją bet, deja, tokios Lietuvoje nėra
Yra tik: Healthy Mix, Healthy Mix Serum, Perfect 1.2.3, Happy Light. Bent jau aš kitokių neaptikau.
QUOTE(Akacija- @ 2014 06 13, 18:29)
Dėkuj už informaciją bet, deja, tokios Lietuvoje nėra
Yra tik: Healthy Mix, Healthy Mix Serum, Perfect 1.2.3, Happy Light. Bent jau aš kitokių neaptikau.
Bandžiau pirmas tris, tai iš jų labiausiai maskuojanti pasirodė Perfect 1.2.3. Ji net labiausiai matinė iš visų, nes pirmos dvi man būdavo tokios šlapios, tokios ir išlikdavo, o šita ant odos pasidarydavo matinė. labiausiai iš visų trijų išryškino pasausėjimus, galiausiai atidaviau sesei. iš visų kartočiau tik Healthy Mix Serum, nes maskavimo daug nereikia, geriausiai atrodo ant odos, tik visų Bourjois pudrų bėda ant mano odos - galiausiai jos kažkur nuplaukia, nuplaukia tokiais plėmais. beje, mano oda mišri.
QUOTE(GammaOrionis @ 2014 06 13, 18:41)
Bandžiau pirmas tris, tai iš jų labiausiai maskuojanti pasirodė Perfect 1.2.3. Ji net labiausiai matinė iš visų, nes pirmos dvi man būdavo tokios šlapios, tokios ir išlikdavo, o šita ant odos pasidarydavo matinė. labiausiai iš visų trijų išryškino pasausėjimus, galiausiai atidaviau sesei. iš visų kartočiau tik Healthy Mix Serum, nes maskavimo daug nereikia, geriausiai atrodo ant odos, tik visų Bourjois pudrų bėda ant mano odos - galiausiai jos kažkur nuplaukia, nuplaukia tokiais plėmais. beje, mano oda mišri.
Dėkuj už informaciją man irgi patiko Healthy Mix Serum, tokia lengva pudra, veidas gaiviai atrodo, tik irgi ta pati bėda- dalis makiažo dingsta ir T zona pradeda blizgėti, nes taipogi mišriaodė esu kartais galvoju, geriau jau turėčiau sausą odą ir vargo su šia pudra nematyčiau Bandžiau ir Perfect šviesiausią, tik spalva netiko
Turiu Perfect 1.2.3. siaip padaro pailsejusios odos efekta, taip pat matizuoja. Bet visiskai neatspari vandeniui, jei nubegs kokia asara, tai liks baltas dryzis.
QUOTE(Akacija- @ 2014 06 13, 17:51)
Dėkuj už informaciją man irgi patiko Healthy Mix Serum, tokia lengva pudra, veidas gaiviai atrodo, tik irgi ta pati bėda- dalis makiažo dingsta ir T zona pradeda blizgėti, nes taipogi mišriaodė esu kartais galvoju, geriau jau turėčiau sausą odą ir vargo su šia pudra nematyčiau Bandžiau ir Perfect šviesiausią, tik spalva netiko
Sausai hm serum nelabai, labai paryškina šerpetojimus.
QUOTE(DuNNo @ 2011 04 20, 00:40)
Mergaites ,kokia kaina 10h sleep pudrytes? gal maz kokios akcijos siai kosmetikai kur nors?
-----------------
Is pudryciu sios firmos neteko naudoti,vis pasiskaitau atsiliepimus ir gundausi isbandyti,bet dbr klausimas iskilo,pudru temoje raso ,kad Bourjois Healthy mix pudra sausai odai,o Sleep effect riebiai,misriai(manoji tokia) ,bet pastaroji sleep,daug kas rase ,kad nuplaukia nuo riebaus veiduko,tai kokia rinktis vertetu?
-----------------
Is pudryciu sios firmos neteko naudoti,vis pasiskaitau atsiliepimus ir gundausi isbandyti,bet dbr klausimas iskilo,pudru temoje raso ,kad Bourjois Healthy mix pudra sausai odai,o Sleep effect riebiai,misriai(manoji tokia) ,bet pastaroji sleep,daug kas rase ,kad nuplaukia nuo riebaus veiduko,tai kokia rinktis vertetu?
as Ja turiu. Bet tiesa pasakius, nusivyliau truputy. Maskuoja tikrai labai gerai! Turejau ir megineliu visokiu Tonu nes gavau dovanu pirkdama rinkinuka , bet neatitaikiau spalvos kad ji nesimatyt ant veido. Tiesiog uzmaskuoja net ir veido Tona. Mano oda riebi, todel naudoju praimeri . Nzn Kiek ji lt kainuoja , cia mokejau 8,60£ arba 3 priemones uz 20£. Bet dabar jos nepirkciau. Tepa drabuzius, nusivalo jei lengvai prilieti kad ir saliku. Nu tikrai maskuojanti;) jei reik paakius pries koki fotoshop padaryt, bet ne kasdieniam naudojimui. Sekmes
QUOTE(FoxLady @ 2013 06 05, 16:02)
jau tokio s neesu nusipirkus, ta skysta-guli spintoje, nesidengia tolygiai,greit geriasi ir neleidzia isitept tolygiai