Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois

QUOTE(Melajja @ 2013 04 19, 08:45)
Cia ta naujoji HM?

Senoji
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 04 19, 10:04)

Naujoji HM Serum kaip supratau sausesnei odai skirta
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2013 04 30, 21:05)
nebebus šito, gaila.. man irgi patiko..

verysad.gif verysad.gif tikrai geras buvo, o kazin kuo ji keis g.gif
beje gal kas galetu atsiliepimais apie si pasidalint Bourjois Gentle eye valiklis
user posted image
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimu apie Bourjois BB smile.gif

Visų pirma nepatiko naudojimo principas, antra nepatiko tai, kad man mažokai maskuoja ( sesei atvirkščiai ), trečia - atrodo, kad kemša poras.

Patiko - pakuotės veidrodėlis.
Tai tiek biggrin.gif
Atsakyti
kokias spalvytes naudojate-turite Bourjois skaistalu? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Po kurio laiko naudojimo naujos Healthy mix, turiu pasakyk, kad geresnė nei senoji smile.gif Geriau išsilaiko, mažiau išlenda blizgesys. Minusas tik tas, kad buteliukas stiklinis, ir, nors yra pompa, nesimato, kiek išnaudota pudros.
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2013 05 30, 12:35)
kokias spalvytes naudojate-turite Bourjois skaistalu? kokie atsiliepimai?

Ambre D'or

user posted image

Patinka, turiu jau gal daugiau nei metus laiko, spalvytė man tobula, tik linkęs sukietėti pats paviršius, kaip Chanel'inių irgi, reikia pagramdyti kartais.
Šiaip ir tuo per labiausia nesiskundžiu, nes nemėgstu kai skaistalai lengvai pasikabina, tada labai daug pasiima ir užsideda raudoni blynai ant skruostų.
Papildyta:

kątik pracheckinau.. ogi atsidrado kreminiai skaistalai bigsmile.gif noriu noriu noriu.. įdomu kada bus pas mus..

user posted image

http://www.bourjois....ush/cream_blush
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2013 05 30, 13:36)
Po kurio laiko naudojimo naujos Healthy mix, turiu pasakyk, kad geresnė nei senoji smile.gif Geriau išsilaiko, mažiau išlenda blizgesys. Minusas tik tas, kad buteliukas stiklinis, ir, nors yra pompa, nesimato, kiek išnaudota pudros.

As kadangi visada laikau pastatyta lentyneleje, nesinesioju jos rankineje, tai puikiai matosi kiek isnaudota:)
Man pasirode kad ilgiau sustabdo blizgesi, bet uztat labiau isryskina sausesnes vietas.. Ziema turejau 53nr buvo vos tamsokas, tai dabar nusipirkau 52nr tai vasarai tikrai per sviesus doh.gif
Atsakyti
Turiu tuos kreminius smile.gif Patinka, kad lengvai skirstosi, galima ir neryškiai pasidažyti smile.gif
Atsakyti
Lauksim atsiliepimu apie bronzines naujienas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 06 03, 09:47)
As kadangi visada laikau pastatyta lentyneleje, nesinesioju jos rankineje, tai puikiai matosi kiek isnaudota:)
Man pasirode kad ilgiau sustabdo blizgesi, bet uztat labiau isryskina sausesnes vietas..  Ziema turejau 53nr buvo vos tamsokas, tai dabar nusipirkau 52nr tai vasarai tikrai per sviesus doh.gif

aš irgi nesinešioju rankinėj, ji visad guli kosmetinėj prie veidrodžio, prie visų priemonių, bet kad ir guli šonu, niekad nesivarto, vistiek aš ją paėmus nematau, kiek išnaudota g.gif
Atsakyti
Gal kas bandet HAPPY LIGHT serijod priemones?
Atsakyti