Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois

Nusipirkau kompaktine healtly balance.buvau uzsibrezus ka nors nusipirkti kas slepia poras,su baze nepavyko,palikau atsiliepima lorealio temoje,tai nusprendziau kad man is vis nereikalingas toks daiktas,nes naudoju meteoritus siam tikslui.labai daug is pudrytes nesitikejau,svarbiausia kad sleptu poras ir islygintu oda,likau labai patenkinta,poras ji sulygina idealiai,dengiasi nepastebimai,o ir kosmadoje buorjois dienos,pirkau su nuolaida:)
Atsakyti
Gal yra kurios isbandete visas sias tris kremines pudras?

Flower perfection
Healthy Mix
123 Perfect

Idomus butu ju palyginimas, manoji HM jau i pabaiga, patiko ir dengimasis ir maskavimas, na bet jai didelis minusas kad labai jau greitai islenda blizgesys ir galiausiai visai nuplaukia verysad.gif

Idomu kaip kitos, jos turetu buti matiskesnes bet idomu ar tada neatrodo kaip kauke ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 19 kovo 2013 - 16:15
Gal butu atsiliepimu apie atnaujinta Healthy mix pudryte? ar didelis skirtumas tarp anos ir sios? atradau savo senaja healthy mix,seniai benaudojau,ir siuo metu kai nieks nebetinka ji man gan graziai padengia veiduka, tik kad labai jau nepatvari ji doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2013 03 25, 09:13)
Gal butu atsiliepimu apie atnaujinta Healthy mix pudryte? ar didelis skirtumas tarp anos ir sios? atradau savo senaja healthy mix,seniai benaudojau,ir siuo metu kai nieks nebetinka ji man gan graziai padengia veiduka, tik kad labai jau nepatvari ji doh.gif

Užsienio blog'uose ji labai giriama. Bet kiek žinau ji tik praeitą savaitę pasirodė parduotuvėse UK, tai nemanau, kad greitu metu pasirodys pas mus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mieloji*: 25 kovo 2013 - 10:03
o kaip su atspalviais? sutampa su senosios healthy mix?
Atsakyti
QUOTE(milagra797 @ 2013 03 25, 22:14)
O konsultantės nepyksta už tai?

QUOTE(illuminated @ 2013 03 25, 22:57)
Piltis į indelį Droge..  blink.gif Nesušaudė žvilgsniais konsultantės? biggrin.gif Būtų įdomu kada pamėginti, bet turbūt numerio nerasčiau.

kažkada anksčiau esu Droge klausus, ar galima, tai išpūtė akis, tada numojau ranka.. Bet šiaip savo teises žinau, ir niekas man nieko nepaburbuliuos, Kristėj pamenu neatsiklausius pyliausi, kai užsiputojo pardavėje, paprašiau pakviesti vedėją (žinoma, nebuvo maloni ir jauki situacija), tai greit nurimo.. Šįkart Droge mandagiai paprašiau, sako "prašom", įsipyliau, nors sekė kiekvieną mažą lašėlį, įsipyliau ant ribos vienam pabandymui. Tai šiandien ir išsibandžiau. Na, galiu pasakyt, kad man ji beveik identiška su senąją Healthy Mix, gal tik vos vos iš konsistencijos tirštesnė. Gal sutapimas, bet šiek tiek daugiau blizga veidas vakare (gal labiau streso dienos eigoj buvo, nežinau..). Numeriukas atitiko senosios HM numeriuką smile.gif

QUOTE(Heichera @ 2013 03 26, 00:13)
prajuokinot merginos biggrin.gif Laukiam atsiliepimu 4u.gif

QUOTE(11alpina @ 2013 03 26, 14:58)
o kaip su atspalviais? sutampa su senosios healthy mix?

atsiliepimas aukščiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2013 03 26, 21:49)

Tutia, o kokios tos pirkėjo teisės? Aš taip suprantus kad čia parduotuvės vidaus politika. Douglas visame pasaulyje duoda, o Kristiana neduoda įsipilt. unsure.gif Ką vedėjai būtum sakius? g.gif

Nepatiko Bourjois akių pieštukas-neatlaikydavo visos dienos.
Atsakyti
QUOTE(kachukas @ 2013 03 06, 14:27)
Sveikos.
Įsigijau Eye pearls
user posted image

tai nesuprantu, lyg ir principas tas pats, kaip kitu keptų technologijų šešėlių, bet, jie labai neryškūs, reikia gana daug ir intensyviai tepti, kad išgautum spalvą. Beto, šepėtėlio nėra. Šiuo aspektu manau Eye trio labiau apsimoka pirkti. Juolab, kad ir daugiau pagyrų pastariesiems.
Gerumas tas, kad nėra labai blizgūs.

taip pat, tokioms kaip aš, kur nemoka naudotis  biggrin.gif  šiais šešėliais, internete nėra info apie jų naudojimo ypatumus. Netgi oficialiame saite.
tai tokia mano nuomonė smile.gif

Aciu uz atsiliepima. 4u.gif Siaip tai jo, as trio turiu tai patogiausia juos tepti butent su ta prideta kempinele, ypac sviesiaja spalva (pati tamsiausia su bet kuriuo teptuku gerai uzsitepa) Bet as savo trejetuku labai patenkinta, visada man su jais labai paprasta graziai pasidazyti, niekad nebuna nemaloniu siurprizu. thumbup.gif
Dabar isigijau dar viena is keptu mono seseliu, spalva 24 Turquoise Ensoleille
user posted image
user posted image
Iki siol vis bijojau spalvotu seseliu ant savo akiu isskytus rudus gelsvus rausvus atspalvius, bet vis del to nusipirkau ir esu patenkinta. Graziai ziurisi ant voku, labai smulkus shimmeris, va matinius melynus esu bandzius ir buvo nesamone, o sie su blizgesiu puikiai. smile.gif Labiausiai juos megstu tepti dregna kempinele, tada jie igauna rysku zvilgesi, kaip povo plunksna. Labai vasariski, jau dabar isivaizduoju kaip as su jais per atostogas prie juros dazysiuosi... wub.gif

Atsakyti
Gal kuri nors pirkote toki laka?
spalva "Sunny Sunday", Nr.21
user posted image
Idomu kaip dengiasi, ar nera labai permatomas, ar nesiruozuoja?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuriai buvo ar yra pasireiskes kaktos(ar kitos srities) berimas nuo Healthy mix pudrytes? g.gif
Atsakyti
Aš tai įtariu, kad mane beria nuo Healthy Mix serum g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kera: 08 balandžio 2013 - 11:33
QUOTE(Kera @ 2013 04 08, 11:33)
Aš tai įtariu, kad mane beria nuo Healthy Mix serum g.gif

Nes jau nebezinau ka ir galvot g.gif Sia pudryte jau kelis metus naudoju, priekaistu jai neturiu, bet va ta kakta ramybes neduoda
Atsakyti