Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois

QUOTE(Hiver @ 2013 01 14, 12:48)
O su stambiom pavienem dalelem yra Lilas D'or, Ambre D'or, Rose D'or ir visi kiti su zodeliu D'or (auksas), tos daleles yra auksines ir tikrai matosi, tarsi blizgutis sau, spalva sau.

koki sepeteli naudojate?
Atsakyti
Gal jau yra bandziusiu?
Bourjois BB 8in1 kremas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2013 02 05, 10:12)
Gal jau yra bandziusiu?

Rašykit pavadinimus!

Man irgi smalsu kaip jų BB kremas. Ant rankos pabandžiau, pasirodė riebus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 02 05, 10:39)
Rašykit pavadinimus!
Man irgi smalsu kaip jų BB kremas. Ant rankos pabandžiau, pasirodė riebus unsure.gif

As tai ta BB krema jau derinu pirkt. Kazkaip jis mane labai vilioja. ir pakuote atrodo patogi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2013 02 05, 10:48)
As tai ta BB krema jau derinu pirkt. Kazkaip jis mane labai vilioja. ir pakuote atrodo patogi...  ax.gif

Tema atsiliepimams, o ne ką ketini pirkti ar panašiem paplepėjimam.Postai turi būt informatyvūs. Pavadinimus reikia rašyt, nes po kažkiek laiko paveikslėlių neberodo. Forumo taisyklės naujiena? ax.gif

Kuris laikas turiu Delice de Solei bronztaną, nelabai patinka, ryžokas. Mano yra nr. 14 Olive.
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 02 05, 00:04)
koki sepeteli naudojate?

Naudoju tu paciu skaistalu sepeteli, man jis patogus. 4u.gif Nors jeigu noreciau kitokio, rinkciausi naturaliu sereliu ne per svelnu sepeteli, arba jeigu sintetini tai irgi toki ne visai svelnu.
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2013 02 05, 11:12)
Gal jau yra bandziusiu?
Bourjois 8in1 kremas

nusipirkau si vakara. tiesiai ant veiduko dar nebandziau, bet uztepus ant rankos , tai galiu pasakyti kad labai lengvai pasiskirsto "isigeria i oda" dengia vidutiniskai, spalvu labai sviesiu nera, mano oda misri. parasysiu po poros dienu kaip issilaiko per diena. ps. as pirkau spalva vanila tai man ji kaiptik.
Atsakyti
Gal yra naudojanciu kompaktine heltly mix pudryte,labai domina ar islygina veido netobulumus.reklamoje rasoma,kad 98,6 naturali,lygina smulkias rauksleles,maskuoja poras,dengiasi tolygiai,plonu matiniu sydu.
Kaip yra realiai?nes nenoriu vel buti reklamos auka:)
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2013 02 11, 19:59)
nusipirkau si vakara. tiesiai ant veiduko dar nebandziau, bet uztepus ant rankos , tai galiu pasakyti kad labai lengvai pasiskirsto "isigeria i oda" dengia vidutiniskai, spalvu labai sviesiu nera, mano oda misri. parasysiu po poros dienu kaip issilaiko per diena. ps. as pirkau spalva vanila tai man ji kaiptik.

tai va rasau savo ispudzius panaudojus kelias dienas sia pudra ( BB kompakteli) : si pudra suteikia daugiau matini efekta, tikrai nera riebi, dengiasi labai lygiai ir minkstai, gerai sugula ant odos, oda lieka nelipni ir svelni, maskavimas vidutinis sakyciau. Minusai man joje tokie pirma- labai mazas kiekis palyginus su kaina. antra siektiek paryskina sausesnes vietas. trecia- neisislaiko visos dienos ( bet man nei viena neisilaiko, turiu riebia t zona)
Atsakyti
Sveikos.
Įsigijau Eye pearls
user posted image

tai nesuprantu, lyg ir principas tas pats, kaip kitu keptų technologijų šešėlių, bet, jie labai neryškūs, reikia gana daug ir intensyviai tepti, kad išgautum spalvą. Beto, šepėtėlio nėra. Šiuo aspektu manau Eye trio labiau apsimoka pirkti. Juolab, kad ir daugiau pagyrų pastariesiems.
Gerumas tas, kad nėra labai blizgūs.

taip pat, tokioms kaip aš, kur nemoka naudotis biggrin.gif šiais šešėliais, internete nėra info apie jų naudojimo ypatumus. Netgi oficialiame saite.
tai tokia mano nuomonė smile.gif

Atsakyti
Kaip manot - riebiai/mišriai odai labiau tiktų Healthy Mix Serum ar 10 Hour Sleep Effect? Nuolaidos Kosmadoj, tai gal norėtųsi ir išbandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 03 06, 15:11)
Kaip manot - riebiai/mišriai odai labiau tiktų Healthy Mix Serum ar 10 Hour Sleep Effect? Nuolaidos Kosmadoj, tai gal norėtųsi ir išbandyt  ax.gif

as naudoju Serum. naudoju neseniai, apie savaitę. oda irgi mišri, bet žiemą į sausumą. Šiaip patinka, kad labai lengvai ir gerai pasiskirsto, spalva tinka. Maskuoja tik pradžioj, paskui vistiek išlenda tai, ką maskuoji smile.gif nors dar dedu ir maskuoklį bei kompaktinę pudrą, bet baigiasi tuo pačiu.
na, žodžiu, kolkas esu patenkinta, nepaisant maskavimo problemėlių smile.gif
gal padėjau cool.gif
Atsakyti