Prieš porą dienų pasibaigė mano Bourjois Healthy Mix, bet neapsisprendžiu ar vėl pirkti ją ar ne Kažkaip trumpai man ji "tesilaikydavo" ant veido, nors ant viršaus naudojau Bourjois Healthy Balance Unifying Powder Maskavimo man užteko, sakyčiau tokia lengva, tepasi gerai, tik kadangi mano veido oda riebi, tai po kiek laiko blizgesys išlenda.
Prie kažkokio žurnalo buvau gavusi Bourjois 123 Perfect mėginuką, tai patiko, veidas neblizgėjo, tačiau per daug sausino odą
QUOTE(Hiver @ 2012 12 10, 14:45)
Situ nebandzius. O as ne is siu bet is tu po tris spalvas, smoky eyes kaip tik laukiu parkeliaujant. Labai idomu kaip patiks.
Va sitie:
Va sitie:
Noriu palikti keleta zodziu apie siuos seselius. Tiesa sakant nuo to laiko kai juos gavau nuomone pasikeite nuo "kas cia per nesamone" iki "patys mylimiausi seseliai". Taigi, reikejo lako kol perpratau kaip su jais dazytis. Sie seseliai pagaminti keptos technologijos budu, todel atrodo kieti ir nepigmentuoti dazantis iprastu svelniu sepeteliu. Atrodo imi bruzini o jie vistiek neryskus ypac ta sviesiausia spalva. Bet viskas pasikeite kai isbandziau prie ju prideta kempinele, su ja seseliai tepasi puikiai ir pigmentuotai, dar didesni efekta pavyko isgauti tepant slapiu budu. Veliau perskaiciau kad keptus seselius butent rekomenduojama tepti slapiu budu. Beje, man labai tiko spalvos. Viename bloge juos palygino su kavos atspalviais - kapucino, mokacino ir juoda kava, as pritariu. Kas man dar labai patiko kad jie lengvai sklaidosi ir ilgai islieka.
QUOTE(Feline @ 2013 01 02, 18:49)
nera stambesniu blizgiu daleliu ?
Nera stambiu daleliu pas Rose de Jaspe jie suteikia labai subtilu svytejima, dezuteje atrodo blizgus bet uztepus toks vos pastebimas vientisas svytejimas labai smulkios sidabro daleles. O su stambiom pavienem dalelem yra Lilas D'or, Ambre D'or, Rose D'or ir visi kiti su zodeliu D'or (auksas), tos daleles yra auksines ir tikrai matosi, tarsi blizgutis sau, spalva sau.
Sveikos Nusprendziau ir as isigyti visu isgirta Healthy mix, tik nelabai apsisprendziu kokia spalva imti...Siaip esu baltaode (blondine) ir visalaika parduotuvej issirenku per tamsia pudra Vaikstau i soliariuma kartais, tai oda nera visai jau balta, bet ziema pavasari naturaliai sviesesne... Ziurejau internete ir su 54 numeriuku oda sviesi atrodo, o 51 kaip supratau sviesiausias... Ar tarkim 54 labai jau tamsi ir ar spalvu palete nera i oranzinuma ar rausvuma? Aciu
QUOTE(Etcetra @ 2013 01 22, 14:07)
Sveikos Nusprendziau ir as isigyti visu isgirta Healthy mix, tik nelabai apsisprendziu kokia spalva imti...Siaip esu baltaode (blondine) ir visalaika parduotuvej issirenku per tamsia pudra Vaikstau i soliariuma kartais, tai oda nera visai jau balta, bet ziema pavasari naturaliai sviesesne... Ziurejau internete ir su 54 numeriuku oda sviesi atrodo, o 51 kaip supratau sviesiausias... Ar tarkim 54 labai jau tamsi ir ar spalvu palete nera i oranzinuma ar rausvuma? Aciu
spalvu palete yra labiau i geltonuma
54 tikrai tamsi...
As naudoju 51 buorjios 123,per sviesi ji man,bet maisau su tamsesne tai pasidarau spalva kokios reikia.manau universaliausia 52,mano oda labai sviesi,kartais net pats sviesiausias atspalvis buna per tamsus,bet sugalvojus maisymo buda esu labai patenkinta,susinaudos mano per tamsios pudrytes
QUOTE(rentabili @ 2013 01 22, 16:44)
spalvu palete yra labiau i geltonuma
54 tikrai tamsi...
As naudoju 51 buorjios 123,per sviesi ji man,bet maisau su tamsesne tai pasidarau spalva kokios reikia.manau universaliausia 52,mano oda labai sviesi,kartais net pats sviesiausias atspalvis buna per tamsus,bet sugalvojus maisymo buda esu labai patenkinta,susinaudos mano per tamsios pudrytes
54 tikrai tamsi...
Aciu uz patarima
Na jusu oda tuomet manau gerokai sviesesne nei mano, bet as kiek turiu pudru praktiskai visos per tamsios, kazkaip parduotuvej renkantis atrodo jog gerai, bet kai uzsitepu prie dienos sviesos tai net konturuoti su tamsesnia nebeiseina vadinasi man reikia rinktis is 52 ir 53, bet tikriausiai apsistosiu ties 52
As perku 52, nes esu sviesiaode.
As turiu Bourjois,bet numeris 71,taipat maisau su kitom,nes pakankamai sviesi
Paprasiau vakar kad ipiltu pabandymui Healthy mix 53 spalvyte, tai siandien ryte isbandziau ir laaaaaabai patiko pudryte
Spalvyte irgi gera, ne i oranzinuma ar rausvuma, tik galvoju ar imti visgi 52 Su 53 ir pakonturuoti iseina, o sviesesnes odos nei dabar kazi ar busiu...
Spalvyte irgi gera, ne i oranzinuma ar rausvuma, tik galvoju ar imti visgi 52 Su 53 ir pakonturuoti iseina, o sviesesnes odos nei dabar kazi ar busiu...
QUOTE(Etcetra @ 2013 01 23, 12:16)
Paprasiau vakar kad ipiltu pabandymui Healthy mix 53 spalvyte, tai siandien ryte isbandziau ir laaaaaabai patiko pudryte
kaip ji jums issilaiko per diena,ar fiksuojate biria?esu skaicius kad dienos begyje ji nuplaukia nuo veido,nebelieka jos
QUOTE(rentabili @ 2013 01 23, 13:18)
kaip ji jums issilaiko per diena,ar fiksuojate biria?esu skaicius kad dienos begyje ji nuplaukia nuo veido,nebelieka jos
Zinokit galiu pasakyti kad labai gerai Turint jau laabai riebia oda gal tada ir nubegtu...Birios pudros nenaudoju, zandukus kelis kartus brukstelnu su bronzantu
Vakar ejau pirkti Healthy mix foundation bet nusipirkau serum, nes 53 numerio nebeliko. Tai 53 spalvyte serumo siektiek sviesesne, gal pustoniu, bet serum man dar labiau patinka Lengviau pasiskirsto ir naturaliau atrodo, o ir spalvyte man 53 kaip kaip tik, nes del foundation galvojau gal truputuka per tamsi Ziuresim kaip sita issilaikys visa diena, kolkas, labai patenkinta
Jau apie savaitę naudoju šią Bourjois Mineral Matte Mousse pudrą, užsisakiau iš čia.
Iš pradžių bijojau, kad kimš poras. Kaip ir prie visų pudrų teko prisitaikyti ir išmokti naudoti ir normuot. Su šepetėliu dengiasi labai lengvai ir taupiai. Gražiai ir lengvai išsiskirsto, spalva nesu labai patenkinta, šiek tiek į geltonumą. Visą dieną neišsilaiko, porų nekemša, kai tinkamai paruošiu odą pudrai, tai padažytas veidas atrodo gražiai, nėra kaukės efekto. Apibendrinant galiu pasakyti, kad duodu 7/10.
Pirmą vietą mano favorituose dalinasi Biodroga Puran formula ir Clinic
Mano oda žiemą stipriai išsausėja, vasara riebi, ypač T zona, prieš mm paberia.
QUOTE(Pukšt @ 2013 01 11, 21:49)
Jau tikriausiai apie savaite naudoju Bourjios 123 Perfect kremine pudra
Apie ja visur tokie dvejopi atsiliepimai, vienoms labai patinka, o kitoms labai nepatinka. Tai ja pirkau gana drebancia ranka, bet kol kas nenusivyliau, maskavimas sakyciau taro lengvo ir vidutinio, pati pudra lengva, neapsunkina veido, graziai sulygina spalva ir nepadaro jos visiskai matinio, tokio negyvo, man su ja veidas toki grazu gyva svytejima lyg igauna. Zodziu patinka, o ir poru kol kas lyg ir nekemsa
Apie ja visur tokie dvejopi atsiliepimai, vienoms labai patinka, o kitoms labai nepatinka. Tai ja pirkau gana drebancia ranka, bet kol kas nenusivyliau, maskavimas sakyciau taro lengvo ir vidutinio, pati pudra lengva, neapsunkina veido, graziai sulygina spalva ir nepadaro jos visiskai matinio, tokio negyvo, man su ja veidas toki grazu gyva svytejima lyg igauna. Zodziu patinka, o ir poru kol kas lyg ir nekemsa
Man irgi super! Galvojau pirkt Healthy Mix vel, bet susigundziau, man si geriau maskuoja, zodziu esu patenkinta, bet HM man atrodo lengvesne, tad manau, kad prie jos grisiu vasara.