Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois

QUOTE(guodzik @ 2012 12 09, 09:57)
gal kuri bandziusi skaistaliukus?

turiu šiuos berods Rose eclat atspalvį. Labai pigmentuoti, nereikia daug makaluoti norint išgauti spalvą, skaniai kvepia, gražiai atrodo ant odos, skalsūs (dėl pigmentacijos), man ir pakuotė patinka smile.gif tik kažkodėl nėra patys mylimiausi - galbūt dėl atspalvio, nes ant mano itin šviesios odos mano akiai kiek per rausvi atrodo... jei būtų buvęs labiau persikinis atspalvis tuo metu, kai pirkau, būčiau čiupusi ir manau, jog nebūčiau nusivylus smile.gif
Atsakyti
As naudojau BIO detox..na man kazinau..nors liko tik bisiuka, bet kazkaip nebuvau as ja patenkinta..ypac ji labai sunkiai dengiasi, veliasi kazkaip, daznai netolygiai pasidengia..ypac jeigu buni ne per seniausia kremu pasitepus..o oda mano misri (i riebuma) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2012 12 09, 13:33)
Nera uz ka!!!! 4u.gif o tu naudoji sias pudras,ar patinka?

Nenaudojau dar nei vienos, tik labai noriu pamėginti mirksiukas.gif Turiu Healthy Mix maskuoklį, tai visai patinka: pamaskuoja pakankamai, nėra nei labai sunkus, nei labai lengvas - pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 12 09, 13:05)
turiu šiuos berods Rose eclat atspalvį. Labai pigmentuoti, nereikia daug makaluoti norint išgauti spalvą, skaniai kvepia, gražiai atrodo ant odos, skalsūs (dėl pigmentacijos), man ir pakuotė patinka  smile.gif tik kažkodėl nėra patys mylimiausi - galbūt dėl atspalvio, nes ant mano itin šviesios odos mano akiai kiek per rausvi atrodo... jei būtų buvęs labiau persikinis atspalvis tuo metu, kai pirkau, būčiau čiupusi ir manau, jog nebūčiau nusivylus  smile.gif

as turiu persikinio atspalvio tai man lb netinka doh.gif ieskau rozinio ir jiems akcija droge smile.gif
Atsakyti
Aš turiu 2 gaminius - maskuoklį healthy mix ir rudą smoky eyes pieštuką.
Maskuoklį mėgstu, man jo kvapas vaisinis labai patinka thumbup.gif Tik pradėjau jį naudot ant pudros, nes kažkaip rodos, kai teptuku skirstau krempudrą jis man kažkur dingst doh.gif
O pieštukas... Na, juo elgtis dar neišmokau, bet draugė buvo pasiskolinusi vieną iš tų rytų, kai tenka naudotis ne savo kosmetika lotuliukas.gif Tai teptukas kitam gale labai patiko ir padarė įspūdį biggrin.gif Man jis labai minkštas ir padūmavusio su juo dar nepavyko perkąst rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 12 09, 12:57)
gal kuri bandziusi skaistaliukus?
user posted image
ar geri? g.gif

QUOTE(guodzik @ 2012 12 09, 18:32)
as turiu persikinio atspalvio tai man lb netinka  doh.gif ieskau rozinio ir jiems akcija droge  smile.gif

Is Bourjois persikini turit? Koki numeriuka? ax.gif

As turiu dvejus, Rose ambre ir Rose de jaspe. 4u.gif Rose ambre sakyciau neutralaus atspalvio matiniai, man pasiteisino kaip kasdieniniai skaistalai saltajam sezonui. Jie sodresnio atspavio, tinka kai norima labai naturaliai pabrezti skruostukus. O Rose de jaspe, satininiai, spalvos tik vos vos duoda ir svelnu svytejima ir gaivuma skruostams, tinkami vakarui, arba siaip prie ryskesnio akiu makiazo. Ir man beje, labai patogus ju sepetelis. Nors skaiciau visokiu nuomoniu, vienos is viso jo nenaudoja, kitoms patinka.
user posted image

Atsiliepimuose skaiciau kad Lilas D'or atitinka Nars Orgasm skaistalus. smile.gif

QUOTE(bonza @ 2012 10 23, 13:28)
Sveikos,
gal butu atsiliepimu apie siuos seselius? ar labai blizgios spalvos?
Eye pearls
user posted image

Situ nebandzius. O as ne is siu bet is tu po tris spalvas, smoky eyes kaip tik laukiu parkeliaujant. thumbup.gif Labai idomu kaip patiks. rolleyes.gif
Va sitie:
user posted image
Atsakyti
Gal yra išbandžiusiųjų? Laukiu parkeliaujant blush2.gif
Mineral Matte krempudra
user posted image
Atsakyti

Rose de jadpe tikrai blizgus ( sidabro svytejimas), pigmentuoti, labai gerai laikosi, poru neisryskina.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 01 01, 23:00)
Rose de jadpe tikrai blizgus ( sidabro svytejimas), pigmentuoti, labai gerai laikosi, poru neisryskina.

nera stambesniu blizgiu daleliu ?
Atsakyti
Jau tikriausiai apie savaite naudoju Bourjios 123 Perfect kremine pudra
user posted image

Apie ja visur tokie dvejopi atsiliepimai, vienoms labai patinka, o kitoms labai nepatinka. Tai ja pirkau gana drebancia ranka, bet kol kas nenusivyliau, maskavimas sakyciau taro lengvo ir vidutinio, pati pudra lengva, neapsunkina veido, graziai sulygina spalva ir nepadaro jos visiskai matinio, tokio negyvo, man su ja veidas toki grazu gyva svytejima lyg igauna. Zodziu patinka, o ir poru kol kas lyg ir nekemsa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2013 01 11, 18:49)
Jau tikriausiai apie savaite naudoju Bourjios 123 Perfect kremine pudra

ar bandei Bourjois Healthy Mix pudrą? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2013 01 12, 00:32)
ar bandei Bourjois Healthy Mix pudrą? mastau.gif

Ne, nebandziau, as ir svarsciau tarp Healthy Mix ir sios, bet nusprendziau imti sita kazkodel g.gif kai pabaigsiu, galvoju pabandysiu HM ax.gif
Atsakyti