Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois

QUOTE(Juxt @ 2012 10 02, 17:30)
Tutia, priminei man kad aš turiu bourjois flower perfection mėginuką - 53 nr. man gal tamsokas mastau.gif (HM naudojau 51,52nr.) ir šiaip, manau mažoka net vienam pabandymui biggrin.gif nes kiekis 0,95 ml biggrin.gif
ar Jums užtenka tiek visam veidui? o gal tik taip atrodo, nes paprastai visam veidui, kaklui man reikia 1,5-2 x pompos paspaudimų (ir čia jei nesluoksniuoju probleminių vietų)

Pilnai užteko, man tiek pat paspaudimų reikia, tai aš lygiai tiek ir išspaudžiau iš to mėginuko smile.gif
Atsakyti
Aš irgi išbandžiau 123 Perfect pudrą, bet nepastebėjau jokio spalvos patamsėjimo kaip Tutia smile.gif
Man labai patiko. Išsilaikė visą dieną savo vietose, pamaskavo šiektiek, nors sakyčiau tas maskavimas toks vidutinis/lengvokas, pas mane kai kur prisireikė maskuoklio, bet visumoj man tiko. Lengvai dengėsi, skirstėsi, maloniai ant veido nugulė, jokio kaukės efekto. Aš taip pat turėjau mėginėlį iš Cosmo, pakelio turinio pilnai užteko veidui padengti ir liko sakyčiau. Oda matinė, neblizgėjo dienos eigoj. Mano oda mišri, T zona linkusi riebaluotis intensyviai ir mėgsta pradėt blizgėt, su šita pudra vakar tokio dalyko nepastebėjau. Reziumuojant, man labai patiko ir tiko ir būtinai įsigysiu smile.gif
Atsakyti
Man šiaip irgi išsilaikė visą dieną be kompaktinės smile.gif Šiandien Droge užsivarvinau ant rankos Nr. 52, tai visiškai normali spalvytė buvo. Nežinau, neperdedu, bet vakar man tepant ant veido, spalva buvo grynai morkinė blink.gif Gaila, nenufotografavau.
Atsakyti
O jei kas palygintu ja su Healthy mix isvis butu nuostabu biggrin.gif
Man svarbiausia kad neisryskintu sausesniu vietu, ziema tai ypac aktualu g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 10 04, 10:59)
O jei kas palygintu ja su Healthy mix isvis butu nuostabu biggrin.gif
Man svarbiausia kad neisryskintu sausesniu vietu, ziema tai ypac aktualu g.gif

Man pasirodė, kad HM duoda tokį gaivų, šviežų veidą, o su 123 oda labiau matinė. Pastaroji geriau maskuoja. Man asmeniškai neišryškino sausesnių vietų, labai dailiai pasidengė. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2012 10 03, 22:34)
Droge jau pasirode? Buvau I Kosmada ilindus, neturejo ir kas keisciausia nesuprato ko prasau, nes konsultante nebuvo girdejus apie naujaja 123 perfect:))

Droguose jau antra savaitė kaip matau smile.gif O Kosmadoj prieš savaitę Mandarino irgi užklausiau, tai nelabai suprato, parodė Flower Perfection, kad naujausia naujiena ji biggrin.gif

FoxLady, HM duoda skaitumą, 123 labiau matiškumą, bet ne visiškai matinį veiduką. Man, sakau, paryškino vienoj vietoj sausumą. Išsilaikė gerai gan visą dieną, kai tuo tarpu HM reik fiksuot kompaktine smile.gif
Atsakyti
gavau dovanu Bourjois Volume Glam Ultra Curl Mascara, daziausi jau pora kart, kadangi mano blakstienos tankios, vidutinio ilgio, bet tiesios, tai sis tusas man visai patinka , nes prailgina ir pariecia jas, sepetelis C formos.netrupa,vidsi graziai atskiria blakstienas. kol visai sviezias tai skystokas, bet manau po savaiteles, patirstejes dar graziau dazys. siaip duociau 8+ balus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2012 10 02, 13:16)
Aš išbandžiau 123 Perfect, nujam Cosmo yra mėginukai smile.gif apsidžiaugiau, kad spalva buvo 53 Nr., kaip ir manosios Healthy Mix. Bet tik pradėjau teptis ant veido, vos nenugriuviau, - spalva staigiai paryškėjo, tikra ryški morkinė  blink.gif  neperdedu, bet tikrai tepant spalva įgavo tokį oranžinį atspalvį, kad norėjosi eiti iškart plautis veidą  unsure.gif  Bet palengva tepant, mačiau, kad spalva blanksta, realiai po 10 min nuo užtepimo spalva išvis beveik susilygino su odos (gal vos vos tamsesnė). Įspūdis - nieko labai wow, tekstūra smagi, dengiasi gerai (bet HM lengviau). Kad maskuotų labai stipriai, nepaskayčiau, maskavimas man pasirodė lengvas

Radau ir aš tą pačią pudrą Cosmopolitane biggrin.gif Išbandžiau ir maloniai nustebino. Mano oda mišri/riebi. Pudra pasidengia plonu sluoksneliu, neatrodo kaip kaukė, veidas tikrai ilgai išliko matinis (kas man su labai reta pudra būna). Dėl maskavimo negaliu nieko pasakyti, nes šiuo metu nebuvo ką maskuoti. Spalva man tik netiko (53nr.)- per tamsi, į oranžinumą doh.gif bet jau nusižiūrėjau 52nr., tas tai normalus biggrin.gif Jį ir pirksiu.

QUOTE(Juxt @ 2012 10 02, 17:30)
Tutia, priminei man kad aš turiu bourjois flower perfection mėginuką - 53 nr. man gal tamsokas mastau.gif (HM naudojau 51,52nr.) ir šiaip, manau mažoka net vienam pabandymui biggrin.gif nes kiekis 0,95 ml

Kad ne mažoka. Tepiausi iš to mėginuko vieną kartą, bet antram dar tikrai liko unsure.gif

QUOTE(mocha @ 2012 10 03, 12:15)
Man labai patiko. Išsilaikė visą dieną savo vietose... Lengvai dengėsi, skirstėsi, maloniai ant veido nugulė, jokio kaukės efekto. Aš taip pat turėjau mėginėlį iš Cosmo, pakelio turinio pilnai užteko veidui padengti ir liko sakyčiau. Oda matinė, neblizgėjo dienos eigoj. Mano oda mišri, T zona linkusi riebaluotis intensyviai ir mėgsta pradėt blizgėt

drinks_cheers.gif

QUOTE(Tutia @ 2012 10 03, 19:12)
Man šiaip irgi išsilaikė visą dieną be kompaktinės smile.gif Šiandien Droge užsivarvinau ant rankos Nr. 52, tai visiškai normali spalvytė buvo. Nežinau, neperdedu, bet vakar man tepant ant veido, spalva buvo grynai morkinė  blink.gif  Gaila, nenufotografavau.

52nr. ir yra normali spalva smile.gif o mėginukas žurnale buvo 53nr., kuris man bent pasirodė baisus, morkinis doh.gif

QUOTE(mocha @ 2012 10 03, 22:34)
Droge jau pasirode? Buvau I Kosmada ilindus, neturejo ir kas keisciausia nesuprato ko prasau, nes konsultante nebuvo girdejus apie naujaja 123 perfect:))

Droge tikrai yra, vakar ieškojau, kainuoja 51,99Lt.
Atsakyti
Sveikos,
gal butu atsiliepimu apie siuos seselius? ar labai blizgios spalvos?
Bourjois Eye pearls
user posted image
Atsakyti
Išbandžiau naująją flower perfection pudrytę, nr. 53 rolleyes.gif To mėginėlio, kurį gavau, pilnai dviems kartams užteko, atspalvis irgi tiko. Dabar naudoju healthy mix irgi 53. Lyginant su pastarąja, naujoji labiau maskuoja, bet man ir vietas, kurios pasausėjusios, išryškino. Taigi žiemai tikrai jos nepirksiu, toliau nutariau pasilikt prie senosios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazilė: 12 lapkričio 2012 - 17:08
QUOTE(Green tea* @ 2012 12 09, 11:19)

Nera uz ka!!!! 4u.gif o tu naudoji sias pudras,ar patinka?
Atsakyti
gal kuri bandziusi skaistaliukus?
user posted image
ar geri? g.gif
Atsakyti