QUOTE(Tutia @ 2012 10 02, 13:16)
Aš išbandžiau 123 Perfect, nujam Cosmo yra mėginukai
apsidžiaugiau, kad spalva buvo 53 Nr., kaip ir manosios Healthy Mix. Bet tik pradėjau teptis ant veido, vos nenugriuviau, - spalva staigiai paryškėjo, tikra ryški morkinė
neperdedu, bet tikrai tepant spalva įgavo tokį oranžinį atspalvį, kad norėjosi eiti iškart plautis veidą
Bet palengva tepant, mačiau, kad spalva blanksta, realiai po 10 min nuo užtepimo spalva išvis beveik susilygino su odos (gal vos vos tamsesnė). Įspūdis - nieko labai
wow, tekstūra smagi, dengiasi gerai (bet HM lengviau). Kad maskuotų labai stipriai, nepaskayčiau, maskavimas man pasirodė lengvas
Radau ir aš tą pačią pudrą Cosmopolitane
Išbandžiau ir maloniai nustebino. Mano oda mišri/riebi. Pudra pasidengia plonu sluoksneliu, neatrodo kaip kaukė, veidas tikrai ilgai išliko matinis (kas man su labai reta pudra būna). Dėl maskavimo negaliu nieko pasakyti, nes šiuo metu nebuvo ką maskuoti. Spalva man tik netiko (53nr.)- per tamsi, į oranžinumą
bet jau nusižiūrėjau 52nr., tas tai normalus
Jį ir pirksiu.
QUOTE(Juxt @ 2012 10 02, 17:30)
Tutia, priminei man kad aš turiu bourjois flower perfection mėginuką - 53 nr. man gal tamsokas
(HM naudojau 51,52nr.) ir šiaip, manau mažoka net vienam pabandymui
nes kiekis 0,95 ml
Kad ne mažoka. Tepiausi iš to mėginuko vieną kartą, bet antram dar tikrai liko
QUOTE(mocha @ 2012 10 03, 12:15)
Man labai patiko. Išsilaikė visą dieną savo vietose... Lengvai dengėsi, skirstėsi, maloniai ant veido nugulė, jokio kaukės efekto. Aš taip pat turėjau mėginėlį iš Cosmo, pakelio turinio pilnai užteko veidui padengti ir liko sakyčiau. Oda matinė, neblizgėjo dienos eigoj. Mano oda mišri, T zona linkusi riebaluotis intensyviai ir mėgsta pradėt blizgėt
QUOTE(Tutia @ 2012 10 03, 19:12)
Man šiaip irgi išsilaikė visą dieną be kompaktinės
Šiandien Droge užsivarvinau ant rankos Nr. 52, tai visiškai normali spalvytė buvo. Nežinau, neperdedu, bet vakar man tepant ant veido, spalva buvo grynai morkinė
Gaila, nenufotografavau.
52nr. ir yra normali spalva
o mėginukas žurnale buvo 53nr., kuris man bent pasirodė baisus, morkinis
QUOTE(mocha @ 2012 10 03, 22:34)
Droge jau pasirode? Buvau I Kosmada ilindus, neturejo ir kas keisciausia nesuprato ko prasau, nes konsultante nebuvo girdejus apie naujaja 123 perfect:))
Droge tikrai yra, vakar ieškojau, kainuoja 51,99Lt.