O Bio detox būtų tinkama riebiai odai?
Aš kiek skaičiau, tai 123 perfect labai tinkama riebiai odai, bet būtų įdomu dar ką nors išgirsti apie ją. Kadangi Lietuvoj neseniai pasirodė, turbūt nuolaidų jai dar teks palaukti.

QUOTE(korniux1231 @ 2012 09 20, 21:05)
Aš užtepu šito krempudros ir ją užfiksuoju biria pudra. Man išlaiko visą dieną, nors mano oda mišri

QUOTE(korniux1231 @ 2012 09 20, 20:05)
Sveiki
nusipirkau bourjois healthy mix foundation bet jinai man tiesoig nesilaiko ant veido po keliu valandu tiesoig isgaruoja nuo veido , neisivaidzuoju ar cia tik man , gal turite patarimu ka padaryti kad ji ilgiau ant veido liktu ? 

Tvirtink jos netvirtines - vistiek nuplaukia. Kuo tik as nefiksavau

QUOTE(korniux1231 @ 2012 09 20, 21:05)
Sveiki
nusipirkau bourjois healthy mix foundation bet jinai man tiesoig nesilaiko ant veido po keliu valandu tiesoig isgaruoja nuo veido , neisivaidzuoju ar cia tik man , gal turite patarimu ka padaryti kad ji ilgiau ant veido liktu ? 

Gal dar galėtume koki primerį prieš krempudrą panaudoti. Aš pati nebandžiau, bet turėtų padėti. Bet iš tiesų Healthy Mix pudra būtent ir "garsėja" tuo, kad nėra ilgai išliekanti, tokia jau pudros ypatybė.
mano mišri, bet puikiai išlieka sutvirtinus kompaktine
Gal jūsų odos tipui netinka?
Perkant makiažo pagrindą reikėtų atsižvelgti ne tik į atspalvį, maskavimą, bet ir į tai, kokiam odos tipui jis skirtas. Pavyzdžiui, odai, kuri linkusi riebaluotis, reikėtų pirkti pirkti kreminę pudrą, pažymėtą "Oil free", t.y sudėtyje neturėtų būti aliejų, nes tokiu atvėju odos išskirtas riebalas atsisloksniuos kartu su pudra ir jos sudėtyje esančiais aliejais. Makiažo pagrindas, kuris jų neturi, susitvirtins su riebia oda, sausos medžiagos kreminėje pudroje geriau sugers riebaliuką.
Neretai daroma ir tokia klaida, kai riebaluotis linkusi oda ištepama riebesniu kremu ir dar užtepama riebesnė kreminė pudra, tada ir fiksavimas nepadės, kai kremas nereguliuoja odos pH.
Analogiškai ir su sausa oda. Tokiam odos tipui reikia drėkinimo, jeigu tepamas "Oil free" kremas ir pagrindas, tai galima dehidratacija, negražus išmetimas plėmais, tempimo jausmas ir nuplaukimas nuo veido
Perkant makiažo pagrindą reikėtų atsižvelgti ne tik į atspalvį, maskavimą, bet ir į tai, kokiam odos tipui jis skirtas. Pavyzdžiui, odai, kuri linkusi riebaluotis, reikėtų pirkti pirkti kreminę pudrą, pažymėtą "Oil free", t.y sudėtyje neturėtų būti aliejų, nes tokiu atvėju odos išskirtas riebalas atsisloksniuos kartu su pudra ir jos sudėtyje esančiais aliejais. Makiažo pagrindas, kuris jų neturi, susitvirtins su riebia oda, sausos medžiagos kreminėje pudroje geriau sugers riebaliuką.
Neretai daroma ir tokia klaida, kai riebaluotis linkusi oda ištepama riebesniu kremu ir dar užtepama riebesnė kreminė pudra, tada ir fiksavimas nepadės, kai kremas nereguliuoja odos pH.
Analogiškai ir su sausa oda. Tokiam odos tipui reikia drėkinimo, jeigu tepamas "Oil free" kremas ir pagrindas, tai galima dehidratacija, negražus išmetimas plėmais, tempimo jausmas ir nuplaukimas nuo veido

Aš išbandžiau 123 Perfect, nujam Cosmo yra mėginukai
apsidžiaugiau, kad spalva buvo 53 Nr., kaip ir manosios Healthy Mix. Bet tik pradėjau teptis ant veido, vos nenugriuviau, - spalva staigiai paryškėjo, tikra ryški morkinė
neperdedu, bet tikrai tepant spalva įgavo tokį oranžinį atspalvį, kad norėjosi eiti iškart plautis veidą
Bet palengva tepant, mačiau, kad spalva blanksta, realiai po 10 min nuo užtepimo spalva išvis beveik susilygino su odos (gal vos vos tamsesnė). Įspūdis - nieko labai wow, tekstūra smagi, dengiasi gerai (bet HM lengviau). Kad maskuotų labai stipriai, nepaskayčiau, maskavimas man pasirodė lengvas, gal labiau į vidutinį, nors realiai nelabai turiu ką maskuot, tik porą spuogiukų iškilę, tai į juos ir žiūriu, ar užsimaskavo. Ant nosies buvo mažiukas išsausėjimas - pudra paryškino jį. Šiaip suteikia labiau matinį efektą. Man HM skaistumas gražiau. Žiūrėsim, kaip laikysis, specialiai netepiau ant viršaus jokio sutviritnimo, jokios kompaktinės. Šiaip, panašu, kad turėtų išlaikyti gerai, nes jaučiasi, kad "sukibo" su oda. Beje, mano oda mišri.

Tutia, priminei man kad aš turiu bourjois flower perfection mėginuką - 53 nr. man gal tamsokas
(HM naudojau 51,52nr.) ir šiaip, manau mažoka net vienam pabandymui
nes kiekis 0,95 ml 
ar Jums užtenka tiek visam veidui? o gal tik taip atrodo, nes paprastai visam veidui, kaklui man reikia 1,5-2 x pompos paspaudimų (ir čia jei nesluoksniuoju probleminių vietų)

ar Jums užtenka tiek visam veidui? o gal tik taip atrodo, nes paprastai visam veidui, kaklui man reikia 1,5-2 x pompos paspaudimų (ir čia jei nesluoksniuoju probleminių vietų)