Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois

QUOTE(Mayte @ 2012 05 02, 00:08)
jau koki menesi naudoji bourjois juoda pravedima flomasteri..labai patinka, plonytis galiukas, ryskiai tepa, dedu pliusa smile.gif

O as ji katik nusipirkau ir buvau sokiruota unsure.gif Apvedziau viena aki, o kitai neber spalvos!!!Ta prasme visai neryskiai ir visai neplonai tepa, as su piestuku smailiu ploniau linija nusibreziu g.gif Nesuprantu, ar as cia jo nemoku naudot, juk jo slapint nereik??? (pirma karta toki daikta nuadoju... blush2.gif ) ar koki sudziuvusi nusipirkau? Eisiu ryt i parduotuve kad pakeistu, nes nemazai suplojau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellty: 04 birželio 2012 - 21:04
nusipirkau Bourjois healthy balance kompaktinę pudrą, pati pirmai klausiau, kuo skiriasi nuo juodos, pirma, skiriasi kvapas. tolesnius atsiliepimus parašysiu vėliau, kai panaudosiu.
Atsakyti
man rodos, ta pudra šiek tiek trumpiau matiškumą išlaiko, aišku, dabar vasara, tai gal dėl to, bet man vis vien atrodo, kad ta juoda kompaktinė pudra blizgesį sulaikydavo ilgiau.
Atsakyti
aš čia tikriausiai su savim šneku, bet gal kam bus įdomu. šiandieniniai mano pirkiniai:

1. flower foundation. pirkau, nes noriu didesnio maskavimo. šiuo metu naudoju Healthy mix serum, ši pudra man ypač patinka savo konsistencija, bet nuplaukia ir maskuoja mažai. bandžiau flower foundation, tai flower sunkesnė, konsistencija tirštesnė, dar nežinau, kaip ją geriau tepti, ar pirštais, ar šepetėliu, bet tikriausiai reikėtų kažko panašaus į buffing brush, nes mano turimas ecotools foundation brush tepa prastai, dryžiais ir nepaskirsto pudros. išryškina pasausėjimus ir netobulumus, tai tikriausiai prieš naudojant reikėtų pagalvoti apie šveitiklį ir gerą drėkinimą. labai patiko maskavimas. ketinu ją naudoti retkarčiais, kai reikia stipresnio maskavimo. po to paliksiu atsiliepimus apie išsilaikymą.

2. fast and perfect tušas. sukasi pats. jau ir išbandžiau, nes labai smalsu buvo. patiko, kokį efektą suteikia, galima gražiai padažyti blakstienas nuo šaknų iki galiukų. su rietimu nelabai. dar reikėtų pasibandyti. tiesa, mano jautrios akys, tai vos neapsižliubiau, tai jei nenuverksiu makiažo, bus geras tušas. anksčiau naudojau Volume Glamour, tai buvo toks natūralus efektas, bet man patiko. fast and perfect padaro dramatiškesnes blakstienas.

3. dar nusipirkau glamour max definition, šepetėlis iš pirmo karto nepatiko, nes labai didelis, bet dar bandysiu. labai patiko tas besisukantis daikčiukas, tai šitas turės pasistengti, kad mane sužavėtų.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2012 08 06, 20:42)
1. flower foundation.

aš naudoju HM, bet ne serum (jei gerai pamenu), o paprastą. Tai atradau, kad tikrai reikia sudrėkinti odą neprastai, palaukt kažkiek ir tada tept pudrą. Ir sluoksniuoju (tepu vieną sluoksnį, tada palaukiu, kol įsigers į odą, nudžius šiek tiek ir tapšnoju pirštais antrą plonesnį sluoksnį), nes tuomet geriau maskuoja ir nenuplaukia taip greit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2012 08 06, 22:42)
1. flower foundation.

Kokį nr pirkot? Man patiko kad ji sunkesnė maskavimo prasme kiek teko minimaliai pabandyti, norėtųsi rasti tą 51 numeriuką Lietuvos parduotuvių asortimente verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 08 06, 23:03)
Kokį nr pirkot? Man patiko kad ji sunkesnė maskavimo prasme kiek teko minimaliai pabandyti, norėtųsi rasti tą 51 numeriuką Lietuvos parduotuvių asortimente  verysad.gif

pirkau 52 nr., gaila, kad jis toks truputį į pilkumą, man norėtųsi vaiskesnio. o 51 numeriukas koks būna? žinau, kad tuos juodos kompaktinės žiemą naudojau 51 nr., buvo kaip tik. dabar man ir pati pudra kiek per šviesi, aš ją rudenį naudosiu.

Almost, tai buvo vienas iš HM minusų, todėl pirkau HM serum, nes ji labiau drėkinanti ir neparyškina pasausėjimų kaip HM, tik kad mažiau nei HM maskuoja. rytais aš ne visada turiu laiko tiek ilgai turkštis su pudra.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2012 08 07, 09:24)
pirkau 52 nr., gaila, kad jis toks truputį į pilkumą, man norėtųsi vaiskesnio. o 51 numeriukas koks būna?

Taip, visada būna ir kreminių ir kompaktinių 51 nr išleidžiamas smile.gif
Atsakyti
sveikos. noreciau ir as pasidalinti patirtimi sios kosmetikos smile.gif

kremine pudra healthy mix man laaaaaaabai patiko. nes tolygiai uzsitepa, matine ir lengva. tik minusas tas, kad prastai uzmaskuodavo.

kremine pudra bio detox organic, tai geresnes neturejau gyvenime. idealiai man tinka. maskuoja, matine, lengva- atrodo veidas tobulai!

seseliai ombre a paupieres super dalykas. blizga, nenutrupa, i rauksles nesubega, laiko iki makiazo nuvalymo.

lupu blizgis 3D katastrofa. uzsitepa netolygiai del sepetelio keisto, man jis kaip neisbaigtas. ant lupu visai nesilaiko ... todel naudoju loreal 6h jis atlaiko daugiau ne 6 valandas nors valgau ar geriu, tad man jis idealiai tinka smile.gif

tai tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saules23 @ 2012 09 11, 15:25)
kremine pudra healthy mix man laaaaaaabai patiko. nes tolygiai uzsitepa, matine ir lengva. tik minusas tas, kad prastai uzmaskuodavo.

kremine pudra bio detox organic, tai geresnes neturejau gyvenime. idealiai man tinka. maskuoja, matine, lengva-  atrodo veidas tobulai!

tai Bio detox maskuoja daugiau nei Healthy mix? kokia Jūsų oda? kiek išsilaiko būtent Bio detox?
Atsakyti
Dėl blizgio 3D mano įspūdžiai kardinaliai kitokie, jis tikrai gražiai "paputlina" lūpas, ant lūpų atrodo puikiai, o laikosi ne prasčiau nei kiti blizgiai (trumpiau negu Lumene, bet šis labai lipnus).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abiga: 11 rugsėjo 2012 - 19:25
Bio detox maskuoja, bet man ji sunki atrodo ir net labai. Netgi tepimasis sunkokas, greitai džiūsta uždėta ant rankos. Plius minusas - jei tik palieku nenaudojamą, iškart uždžiūna pompos galiukas.
Atsakyti