Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois

QUOTE(Feline @ 2012 04 24, 20:13)
o tai ji visai matine- be jokio 'svytejimo is vidaus' ?  ax.gif .
man visai matines pudros nepatinka, bet vasarai , reiketu ko nors ilgiau isliekancio ir su spf. Man  va toks naturalus efektas patinka, ar pateisintu ji mano lukescius,patarkit ?  biggrin.gif dabar naudoju 2 HM buteliuka, patinka man jos tekstura labai,bet atsibodo jau

iskart pasitepus matine, bet po valandos panasei kaip toj foto, gal ciut maziau, bet ji tokia gyvai matine, bent jau man, bet zinai kiekvienai skirtingai ir nuo odos priklauso 4u.gif
Atsakyti
turbūt pražiūrėjau kur nors, bet kokia jūsų oda?
Atsakyti
Na ka gi ,ateinu ir as su savo atsiliepimu apie ta 123 pudra,mano oda misri,T zona linkusi blizgeti,skruostukai sausesni,oda itin jautri ir sviesi,pirkau 51 numeri,kaina 10.25 euro su akcija..
Ispudziai is manosios puses labai siaip sau,ant mano odos maskavimo dave labai mazai,neuzmaskavimo rausvu demeliu ant skruostu,tad maskavimas man pasirode silpnokas,po poros valandu 51 numeris ant mano odos igavo kazkoki keista geltonuma..
Pudra labiau tiktu riebiai odai,nes matiskuma islaiko neblogai,ir siaip is saves ji be jokio svytejimo ar kokio tai blizgesio,ant odos atrodo visiskai matine,ypac tada kai susigeria,o tai ivyksta pakankamai greitai.Vakare jos nebesimate nei zenklo.Nekartociau.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2012 04 24, 20:13)
o tai ji visai matine- be jokio 'svytejimo is vidaus' ?  ax.gif .
man visai matines pudros nepatinka, bet vasarai , reiketu ko nors ilgiau isliekancio ir su spf. Man  va toks naturalus efektas patinka, ar pateisintu ji mano lukescius,patarkit ?  biggrin.gif dabar naudoju 2 HM buteliuka, patinka man jos tekstura labai,bet atsibodo jau

Aš iri to švytėjimo noriu, ir man tik HM kol kas tokį efektą suteikia, veidas gyvai atrodo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 04 24, 20:33)
Visai nesutinku.Mano HM serum Nr.53 netiršta visai.Lyginu pvz.su HM .Pasitepus veidas gyvybingas,bet dienos bėgyje pradingsta,kaip ir HM.

Nu net susinervinau as cia paskaicius, kad ta HM visoms tokia superine, galvojau nu kaip cia gali but, kad man visiskai atvirksciai duoda efekta g.gif Siandien vel isbandziau, nu ir tikrai schmoll.gif Labai isryskino sausas vietas ir nesuprantu kur jus ta svytejima matot lotuliukas.gif man veidas turbut be pudros geriau atrodo nei su ja... Gal cia labiau riebiasnei odai, nes mano misri, daugiau i sausuma. O gal tiesiog netiko... Gaila, nes labai daug tikejaus is jos verysad.gif
O kad pradingsta tai nepastebejau, man ji pati tai islieka, gal prie sausesnes odos geriau kimba, bet veidas tai suvargsta, tikrai noris is naujo patept su kazkuo, bet as bent jau pudra tepta ryte tai matau dar ant veido blink.gif O va ta 10 sleep, tai tikrai pradingsta i gala dienos, bet kad ir kaip butu keista, tas gaivumo efektas veidui vis vien islieka, tai labai nepergyvenu, kad pradingsta. Aisku, kas turi maskavimo problemu, tai gal ir nekas. Nors as ju ir pati turiu, bet man geriau pudra kuri truputi tik ju matomuma apmazina, bet lengvesne, nei sluoksnis kreidos ir porcelenine oda.

Gal dar vis delto pabandysiu is smalsumo prie progos HM, bet ne seruma biggrin.gif Gal kas galetu pasakyti pagrindini skirtuma?
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2012 04 25, 02:39)
Na ka gi ,ateinu ir as su savo atsiliepimu apie ta 123 pudra,mano oda misri,T zona linkusi blizgeti,skruostukai sausesni,oda itin jautri ir sviesi,pirkau 51 numeri,kaina 10.25 euro su akcija..
Ispudziai is manosios puses labai siaip sau,ant mano odos maskavimo dave labai mazai,neuzmaskavimo rausvu demeliu ant skruostu,tad maskavimas man pasirode silpnokas,po poros valandu 51 numeris ant mano odos igavo kazkoki keista geltonuma..
Pudra labiau tiktu riebiai odai,nes matiskuma islaiko neblogai,ir siaip is saves ji be jokio svytejimo ar kokio tai blizgesio,ant odos atrodo visiskai matine,ypac tada kai susigeria,o tai ivyksta pakankamai greitai.Vakare jos nebesimate nei zenklo.Nekartociau.
4u.gif

nu matai kaip idomiai, o su kokiu sepeteliu dengi tu ja?man kaip tik tobulai maskuoja ir niekur nedingsta iki vakaro, mano oda misri normali, as tai ja dengiu su RT buffing sepeteliu, tai man tobulai padengia ir uzmaskuoja viska tik paakiu visiskai neuzmaskuoja ir nepatamseja man ji g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 04 25, 11:36)
nu matai kaip idomiai, o su kokiu sepeteliu dengi tu ja?man kaip tik tobulai maskuoja ir niekur nedingsta iki vakaro, mano oda misri normali, as tai ja dengiu su RT buffing sepeteliu, tai man tobulai padengia ir uzmaskuoja viska tik paakiu visiskai neuzmaskuoja ir nepatamseja man ji  g.gif

viena karta bandziau su Gosh sintetiniu sepeteliu kreminei pudrai,antra karta su kempinele,rezultatas tas pats sad.gif

beje mieloji,ar nusiziurejai kokia isliekancia ilgai pudra?maciau ,kad ieskojai,parasiau apie gosh kaiptik,beje colorstay man irgi neblogai laikos
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės-Siela: 25 balandžio 2012 - 15:56
QUOTE(Saulės-Siela @ 2012 04 25, 16:55)
viena karta bandziau su Gosh sintetiniu sepeteliu kreminei pudrai,antra karta su kempinele,rezultatas tas pats sad.gif

beje mieloji,ar nusiziurejai kokia isliekancia ilgai pudra?maciau ,kad ieskojai,parasiau apie gosh kaiptik,beje colorstay man irgi neblogai laikos
smile.gif

oij mazute dar ne, dar ieskau, bet galvoju gal sita 123 tiks, nes man ji labai gerai laikos , matyt nuo kiekvienos odos skirtingai gal g.gif
Atsakyti
jau koki menesi naudoji bourjois juoda pravedima flomasteri..labai patinka, plonytis galiukas, ryskiai tepa, dedu pliusa smile.gif
Atsakyti
As dabar naudoju ta juodoj pakuotej, bet man ji patinka. Nededu jos labai daug ant veido bet ir nepasakyciau, kad stengiuosi mazai deti, nes palyginus su kitom kompaktinem pudrom, kurias teko naudoti, sita tikrai dar ne taip matosi. Bet butu idomu, jei kas palygintu ja su naujaja. Kuri labiau patinka, graziau dengia, ir pan smile.gif
Atsakyti
Kokie esminiai skirtumai tarp HM ir 10 h sleep efect? Mano oda mišri norėčiau, kad būtų neblogas maskavimas, bet nepadarytų kaukės efekto, žodžiu kad veidas atrodytų gaiviai ir į vakarą nenuplauktų. Tai kurią rinktis ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2012 06 04, 19:59)
Kokie esminiai skirtumai tarp HM ir 10 h sleep efect? Mano oda mišri norėčiau, kad būtų neblogas maskavimas, bet nepadarytų kaukės efekto, žodžiu kad veidas atrodytų  gaiviai ir į vakarą nenuplauktų. Tai kurią rinktis  ax.gif  smile.gif

HM rinkitės. 10h jums nuplauks, ji gana lengva ir švytinti, sausesnei odai.
Atsakyti