Skaičiau atsiliepimų nemažai apie 123, tai jie nekokie, rašoma, kad Healthy Mix kur kas geresnė, o 123 dienos pabaigoje nelieka nė ženklo net ant sausesnės odos.
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2012 01 26, 16:10)
As antra diena bandau sia pudra, tai man tikrai ji nepatinka , nepatinka kaip atrodo ant veido..uzsitepa lygiai, maskuoja gerai, bet ant veido bent jau man atrodo negraziai..visu pirma tikrai matosi kad pudra deta, antra jokio naturalaus veido 'svytejimo' nelieka, kaip kauke..
nu ka isbandziau naujajka pudra 123, tai pirmine nuomone labai gerai, maskuoja vidutiniskai, dengesiu graziai ir lengvai, kaukes efekto nesudaro, zodziu kolkas , ziuresiu kaip bus vakare, grysiu dar su velesniais atsiliepimais
QUOTE(shemsa @ 2012 04 23, 10:53)
nu ka isbandziau naujajka pudra 123, tai pirmine nuomone labai gerai, maskuoja vidutiniskai, dengesiu graziai ir lengvai, kaukes efekto nesudaro, zodziu kolkas , ziuresiu kaip bus vakare, grysiu dar su velesniais atsiliepimais
Lauksim Kokį nr bandėt, ar 51 nr yra pardavime?
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 23, 11:38)
Lauksim Kokį nr bandėt, ar 51 nr yra pardavime?
51nr ir pirkau, bent uk tai pilna 51 numerio
QUOTE(shemsa @ 2012 04 23, 12:33)
51nr ir pirkau, bent uk tai pilna 51 numerio
Tai jau kai galėsit, papasakokit, kaip patiko, kaip išlieka ar matinė ant veido. Ir gal galit su HM palyginti, jei neklystu ją esat irgi turėjusi
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 23, 12:49)
Tai jau kai galėsit, papasakokit, kaip patiko, kaip išlieka ar matinė ant veido. Ir gal galit su HM palyginti, jei neklystu ją esat irgi turėjusi
nu ateinu su tolesniais atsiliepimais, zodziu blizgesys isslindo minimaliai T zonoj, niekur nenugaravo kaip HM, kad pradingdavo kazkur ir matiskesne negu HM, HM tokia slapesne ir maziau maskuojanti, beja sendien naudojau su bourjois primeriu, ryt bandysiu be primerio
taigi ii rytojaus mergikes
QUOTE(shemsa @ 2012 04 24, 00:13)
nu ateinu su tolesniais atsiliepimais, zodziu blizgesys isslindo minimaliai T zonoj, niekur nenugaravo kaip HM, kad pradingdavo kazkur ir matiskesne negu HM, HM tokia slapesne ir maziau maskuojanti, beja sendien naudojau su bourjois primeriu, ryt bandysiu be primerio
o ta pudra kokiai odai? Labai ieškau naujos pudros sausai odai, kad butu labiau maskuojanti uz hm ir laikytusi, nes hm tikrai greit pradingsta..
QUOTE(xde @ 2012 04 24, 16:49)
O kokia 123 kaina UK?
dabar akcija atrakcija tai 6.99 lygtais, o normali 10.99 lygtai
nu zinokit siandien be primerio pasidaziau, tai zinok tikrai patinka, maskuoja neblogai, praktiskai tik paakiam reikia maskuoklio, o visokiom smulkiom demelem nereikia, uzmaskuoja, bet kaukes nesudaro, ji yra ilgai isliekanti ir matini efekta duioda, tai manau, kad labai sausai netiktu gal
tai nuo 6.30 pasidaszius esu, tai dar tik ciut blizgesiukas islindo, niekur nedingo
man net nelabai ji reikalauja uztvirtinimo sausa pudra, ryt bandysiu nenaudot sauisos, gali tik su meteoritais pereisiu ir ziuresiu kail laikais, bet kolkas 10balu duodu
Merginos, o niekam nebuvo alergiju nuo sios firmos krempudru?
Esu isbandzius ir be galo patiko krempudra 10 sleep. Tokia lengvute, puikiai pasidengia ir atgaivina veida, oda tapo skaisti, atrodo tikrai kaip po 10 valandu miego! Bet nusipirkus 2 buteliuka, kazko pradejo man ji veiduka kai pasitepu griauzti taip lengvai... Bet kiek ir atsimenu ir su pirmu taip buvo, tik gal maziau Is pradziu kaip ir nieko nesidare, o dabar pastebejau kad baisiai issausejes veidas, ypac smakras, veidas lyg ismustas tokiais raudonais issausejusiais plemais, ir pradejau itart ar tik nebus ta pudra kalta. Nezinau, gal kokia pasenus buvo? Mano oda siaip yra misri, nosis ir kakta blizga, o daugiau gan sausoka oda. Bet is pradziu su sita pudra nebuvo jokiu problemu, papudruodavau nosi ir kakta su biria ir liuks o dabar nebezinau ka daryt...
Esu isbandzius ir ta HM seruma, labai nepatiko... Per tirsta, veidas be gyvybes atrodo kazkoks, atspalvis klaikus. Pasiemiau Nr. 52 nes 10 sleep naudojau 72, bet pastarosios spalva tukstanti kartu grazesne ir naturalesne. Beje HM mano oda tai sausino...
Esu isbandzius ir be galo patiko krempudra 10 sleep. Tokia lengvute, puikiai pasidengia ir atgaivina veida, oda tapo skaisti, atrodo tikrai kaip po 10 valandu miego! Bet nusipirkus 2 buteliuka, kazko pradejo man ji veiduka kai pasitepu griauzti taip lengvai... Bet kiek ir atsimenu ir su pirmu taip buvo, tik gal maziau Is pradziu kaip ir nieko nesidare, o dabar pastebejau kad baisiai issausejes veidas, ypac smakras, veidas lyg ismustas tokiais raudonais issausejusiais plemais, ir pradejau itart ar tik nebus ta pudra kalta. Nezinau, gal kokia pasenus buvo? Mano oda siaip yra misri, nosis ir kakta blizga, o daugiau gan sausoka oda. Bet is pradziu su sita pudra nebuvo jokiu problemu, papudruodavau nosi ir kakta su biria ir liuks o dabar nebezinau ka daryt...
Esu isbandzius ir ta HM seruma, labai nepatiko... Per tirsta, veidas be gyvybes atrodo kazkoks, atspalvis klaikus. Pasiemiau Nr. 52 nes 10 sleep naudojau 72, bet pastarosios spalva tukstanti kartu grazesne ir naturalesne. Beje HM mano oda tai sausino...
QUOTE(shemsa @ 2012 04 24, 17:08)
o tai ji visai matine- be jokio 'svytejimo is vidaus' ? .
man visai matines pudros nepatinka, bet vasarai , reiketu ko nors ilgiau isliekancio ir su spf. Man va toks naturalus efektas patinka, ar pateisintu ji mano lukescius,patarkit ? dabar naudoju 2 HM buteliuka, patinka man jos tekstura labai,bet atsibodo jau
QUOTE(bellty @ 2012 04 24, 18:08)
Esu isbandzius ir ta HM seruma, labai nepatiko... Per tirsta, veidas be gyvybes atrodo kazkoks, atspalvis klaikus. Pasiemiau Nr. 52 ]
Visai nesutinku.Mano HM serum Nr.53 netiršta visai.Lyginu pvz.su HM .Pasitepus veidas gyvybingas,bet dienos bėgyje pradingsta,kaip ir HM.