Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois

QUOTE(Malena @ 2012 04 15, 14:00)
Man tai dar atsispaudzia po antakiu jis. Patinka tik spalvos ryskumas.

Ir man ta pati istorija.. Aisku, visi piestukai atsispaudzia, bet kad taip greitai... Mano virsutiniu voku oda yra riebesne, sunkiai visi seseliai laikosi. Pasidaziau ir pasibaisejau - gal po 20-30 minuciu po pasidazymo ant virsutinio voko atsispaude ryski linija. Jau net nekalbu apie pajuodusius paakius. Vienu zodziu, nuvyle verysad.gif Pati kosmetikos linija yra labai nebloga, esu labai patenkinta Healthy mix maskuokliu, bet va ir toks egzempliorius papuole... Man kyla itarimas, kad ne i nauda jam ta kelione per Cekija kokybes atzvilgiu isejo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 15 balandžio 2012 - 13:09
QUOTE(mamulioka @ 2012 04 15, 14:08)
Mano virsutiniu voku oda yra riebesne, sunkiai visi seseliai laikosi. Pasidaziau ir pasibaisejau - gal po 20-30 minuciu po pasidazymo ant virsutinio voko atsispaude ryski linija. Jau net nekalbu apie pajuodusius paakius. Vienu zodziu, nuvyle  verysad.gif 

Manau, kad problema yra tame kad jūsų vokai riebūs, man irgi jokie pieštukai nelaikydavo, kol akių šešėlių pagrindo nenaudojau.. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 15, 14:26)
Manau, kad problema yra tame kad jūsų vokai riebūs, man irgi jokie pieštukai nelaikydavo, kol akių šešėlių pagrindo nenaudojau..  smile.gif

Is dalies sutinku. Kai turejau kitu firmu piestukus, aisku, nebudavau irgi 100 procentu patenkinta.. Dabar po sito vel pakartotinai isigyjau Maxfactor Kohl Pencil ir man jis - na, zinokit, geriau nebuna... smile.gif Tikrai taip begediskai virsutiniu voku neteplioja... Dabar jau tikrai yra su kuom palygint...
Nors viena dalyka pripazistu, tas Bourjois yra labai malonus, minkstas, smarkiai pigmentuotas bei labai graziai brezia linija. Na va toks man BET gavosi su juom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 15 balandžio 2012 - 13:42
QUOTE(mamulioka @ 2012 04 15, 14:42)
Is dalies sutinku. Kai turejau kitu firmu piestukus, aisku, nebudavau irgi 100 procentu patenkinta.. Dabar po sito vel pakartotinai isigyjau Maxfactor Kohl Pencil ir man jis - na, zinokit, geriau nebuna... smile.gif Tikrai taip begediskai virsutiniu voku neteplioja... Dabar jau tikrai yra su kuom palygint...

Žiauriai OT varom, bet.. nesusilaikiau iš nuostabos, nes man jūsų minėtasis MF buvo pats prasčiausias kokį turėjau, visiškai nusivalydavo po kelių valandų doh.gif

Bourjois pieštukų neteko bandyt, bet va vis pagaunu save sukant ratus apie šį, patinka kad galima kempinėle retušuoti, gal kas turi, ar geras, nors kiek patvarus?
Effet Smoky
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 15, 14:53)
Žiauriai OT varom, bet.. nesusilaikiau iš nuostabos, nes man jūsų minėtasis MF buvo pats prasčiausias kokį turėjau, visiškai nusivalydavo po kelių valandų  doh.gif

Jo, atsiprasom moderatores... Visai pro sali smile.gif Kaip visada, kas vienam geris, kitam... Tiesiog palyginau ir pasirinkau is dvieju geresni, nes jokio vertesnio demesio taip ir neradau smile.gif Taigi, galit dabar sprest apie sio piestuko kokybe, jei jums tas MF schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
o aš atėjau su pagyromis tušui jautrioms akis, tiksliau labai labai jautrioms, galėčiau testuoti tušus lotuliukas.gif šios kosmetikos anksčiau nesu bandžiusi, bet susigundžiau, rekomendavo konsultantė, kai pasakiau, kad ieškau tušo laaabai jautrioms akims (plius nešioju kartais kont. lęšius).
Tai vat, seniai nesu turėjusi tokio gero tušo. akių nedirgina, nors visą dieną buvau pasidažiusi, labai malonus šepetėlis, košės užtepa, kiek reikia, nesulipina ir nenutrupa. Žodžiu, labiausiai vykęs pirkinys šį pavasarį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 15, 12:53)
Bourjois pieštukų neteko bandyt, bet va vis pagaunu save sukant ratus apie šį, patinka kad galima kempinėle retušuoti, gal kas turi, ar geras, nors kiek patvarus?
Effet Smoky
user posted image

turiu šitą ax.gif nėra labai patvarus, man po keleto valandų šiek tiek patepliotas viršutinis vokas būna, o dar po keleto jau ir paakiai pajuodę unsure.gif kas dėl retušavimo, man kempinėlė būtų patogiau, o čia šepetėlis ax.gif
na, bet nėra blogiausias iš turėtų ax.gif būtent MF man buvo daug prastesnis...
Atsakyti
QUOTE(egzotishka @ 2012 04 16, 00:12)
o aš atėjau su pagyromis tušui jautrioms akis, tiksliau labai labai jautrioms

Cia tas baltu ipakavimu? Man irgi labai, labai geras!
Atsakyti
QUOTE(Žvirblė @ 2012 04 16, 11:29)
Cia tas baltu ipakavimu? Man irgi labai, labai geras!

aha, tas baltas smile.gif
Atsakyti
Domina atsiliepimai apie makiazo valymo pieneli "Fresh Cleansing Milk“
bei toki pat tonika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2012 03 31, 16:40)
Bus labai įdomūs atsiliepimai, kas išbandys  smile.gif Šiuo metu Healthy Mix turiu, tai patenkinta smile.gif

Mane irgi domins atsiliepimai apie naują makiažo pagrindą. Ar jau yra mūsų parduotuvėse?
HM man vienas geriausių iš kada nors turėtų thumbup.gif
Papildyta:
http://www.youtube.c...h?v=1fEfDxJG-kU apie tą naujieną
Atsakyti
Man įdomu, ar ta 123 turi panašumo su Healthy Mix. Nes pastaroji labai patinka, tik gana greit nuplaukia nuo veido g.gif Jeigu būtų patvaresnė tikrai būtų nr 1. thumbup.gif
Atsakyti