Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois

QUOTE(DuNNo @ 2011 04 20, 01:40)
Mergaites ,kokia kaina 10h sleep pudrytes? 4u.gif  gal maz kokios akcijos siai kosmetikai kur nors?

-----------------
Is pudryciu sios firmos neteko naudoti,vis pasiskaitau atsiliepimus ir gundausi isbandyti,bet dbr klausimas iskilo,pudru temoje raso ,kad Bourjois Healthy mix pudra sausai odai,o Sleep effect  riebiai,misriai(manoji tokia) smile.gif ,bet pastaroji sleep,daug kas rase ,kad nuplaukia nuo riebaus veiduko,tai kokia rinktis vertetu? g.gif

Nuolaidos, bent jau praeita savaite, buvo sarmoj, ar tik ne 40% g.gif

Sleep effect pries keleta metu turejau, ji tokia skystaliukas, tikrai skystene nei Healthy mix, tai kazin ar issilaikytu ant misrios odos, ypac vasara. Nors man su Healthy mix t zona irgi siek tiek blizga. Geriausia pasibandykit abi ir matysit, kuri jums labiau patiks.

Gaila, kad Healthy mix pudros teks apskritai atsisakyti, nes kazko oda man nuo jos kaist pradeda, galvoju ar ne nuo sudetyje esancio alkoholio g.gif O taip patiko kaip ji dengiasi ir atrodo.
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie ekocert sertifikuota bio detox pudra?
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 04 21, 20:42)

Net nebandykit doh.gif doh.gif Molis, kito Žodžio nėra, teko girdėti iš Drogo merginų, jog uždarinės šią pudrą...Išmečiau po dviejų pabandymų doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif ar yra pas mus sios bourjois naujienos? 4u.gif
http://www.make-up.b..._2011-3862.html
Atsakyti
Taip ir nesugebejau nueiti iki pardes,dar karteli suformuluosiu koks klausimas domina 4u.gif
Ar veido odai,kurios T zona truputi dienos begi pasiriebaluoja,o skruostukai sausi ,labiau tiktu 10h sleep pudra ar healfy mix? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 04 27, 02:54)
Taip ir nesugebejau nueiti iki pardes,dar karteli suformuluosiu koks klausimas domina 4u.gif
Ar veido odai,kurios T zona truputi dienos begi pasiriebaluoja,o skruostukai sausi ,labiau tiktu 10h sleep pudra ar healfy mix? ax.gif

healthy mix, mano tokia pati oda, aisku dienos begi gal ireiktu t zona papudruot, bet bent jau man laiko gerai
sleep effect seniau turejau, tai labai skysta buvo, toki dregna veida palieka, tom, kuriu sausa oda manau labai tiktu
Atsakyti
galiu apibūdinti šį bronzatą Bourjois Soleil Ambre bronzing user posted image

+
be blizgučių (todėl tinka kontūravimui) . tinka šviesiaodėms, graži spalva, lengvai tepasi, ilgai išlieka ir labai taupiai naudojasi smile.gif

-
per daug užtepus gali atrodyti kiek į ryžumą.

naudoju jau nuo rudens ir pirkčiau dar kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 04 21, 19:42)

Kosmaras vienu zodziu biggrin.gif Manau jos nebegamins, nes gaminys svelniai tariant absoliuciai nevykes. Nemaskuoja, nesitepa, bandziau maisyt su kremu, maniau gal taip lengviau tepsis, tai nuejo gumulais.
Atsakyti
isigijau Healthy Mix maskuokli. kolkas atsiliepimai puikus, maskuoja labai gerai, islieka beveik nepastebimas, uzteptas palieka sausas, kompaktine pudra prie jo nelimpa, todel nepalieka jokiu plemu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 04 28, 19:25)
Kosmaras vienu zodziu biggrin.gif Manau jos nebegamins, nes gaminys svelniai tariant absoliuciai nevykes. Nemaskuoja, nesitepa, bandziau maisyt su kremu, maniau gal taip lengviau tepsis, tai nuejo gumulais.

Kaip įdomiai, o mano atsiliepimai visiškai priešingi biggrin.gif Man maskavo puikiai ir tepėsi taip pat puikiai. Pirmąkart pabandžiau žiemą, vėliau nusprendžiau kartoti. Tik kad per tamsią nusipirkau... Galbūt čia nuo odos tipo priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 05 02, 14:56)
Kaip įdomiai, o mano atsiliepimai visiškai priešingi  biggrin.gif Man maskavo puikiai ir tepėsi taip pat puikiai. Pirmąkart pabandžiau žiemą, vėliau nusprendžiau kartoti. Tik kad per tamsią nusipirkau... Galbūt čia nuo odos tipo priklauso  g.gif

As kol kas matyt tik jusu vieninteles gera atsiliepima perskaiciau apie sia pudra smile.gif Ir skaiciau ir girdejau is aplinkiniu kas turi tik nusivylimus. As pati nepirkau, sese nusipirkus pasake kad visiska nesamone, tai pasiemiau is jos, galvojau gal jai tiesiog netiko, as sunaudosiu, bet tikrai nesamone, ismeciau i siuksliu deze, nes absoliuciai niekaip nepanaudojama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 05 04, 13:55)
As kol kas matyt tik jusu vieninteles gera atsiliepima perskaiciau apie sia pudra smile.gif Ir skaiciau ir girdejau is aplinkiniu kas turi tik nusivylimus. As pati nepirkau, sese nusipirkus pasake kad visiska nesamone, tai pasiemiau is jos, galvojau gal jai tiesiog netiko, as sunaudosiu, bet tikrai nesamone, ismeciau i siuksliu deze, nes absoliuciai niekaip nepanaudojama g.gif

man si pudryte irgi labai gerai tiko, as ja kaip tik dabar naudoju ir esu labai patenkinta, isvis jokiu priekaistu jai neturiu smile.gif
Atsakyti