Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois

QUOTE(Swychek @ 2012 03 16, 19:12)
Pagaliau sulaukem atsakymo!  thumbup.gif  O kaip sis tusas Jums dazo? Labiau ilgina ar tankina? smile.gif

Bent jau man tai atrodo, kad ilgina, nors porą kartų patepus tai aišku, kad tankesnės atrodo. Bet tikrai puikiai padažo, kokybiškai taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mani @ 2012 03 16, 12:02)
Jau porą savaičių naudoju, labai patiko. Ir šepetėlis patogus, lygiai gražiai padengia. Tik man sunkiau nusiplauna nei kiti tušai. Bet visą dieną išlieka, netrupa ir atskiria. Už Loreal million lashes tikrai geresnis  ax.gif

Dar norėčiau pagirti Bourjois 10hr Sleep Effect veido krempudrą. Atradau ko ir ieškojau. Supernatūraliai atrodo, lengvai tepasi, o vietas, kurias reikia pamaskuoti užtepu antru sluoksniu. Geriausia kokią esu turėjusi  cool.gif

O as noreciau apie krempudra paklaust... Kokio tipo Jusu oda? Kazin, ar misriai tiktu? Ar nekemsa poru? g.gif Man atrodo, jinai siek tiek su zvilgesiu, ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 03 16, 22:20)
O as noreciau apie krempudra paklaust... Kokio tipo Jusu oda? Kazin, ar misriai tiktu? Ar nekemsa poru?  g.gif  Man atrodo, jinai siek tiek su zvilgesiu, ar klystu?

Mano oda į sausumą tokia. Bet prieš tepant pudrą būtinai kremu veidą išsitepu, net truputį su aliejum pamaišau, kad riebesnis būtų. Ir porų man nekemša, lyg ir biggrin.gif
O ji be žvilgesio, tik tokia labai skysta, todėl lengva padengt veidą, taip gražiai natūraliai gaunasi. Bet matiškumo man trūksta "ant nosies", tai dar kompaktine ant viršaus naudoju.
Atsakyti
gal kas bandet ir turit atsiliepimu apie makijazo baze?
Atsakyti
Nusipirkau ta rozini Bourjois Volume glamour max definition blakstienu tusa ir siandien pirma karta ji isbandziau. Ka galciau pasakyti: iki sio laiko visada pirkdavau tik ilginancius blakstietu tusus, bet pasiskaiciusi atsiliepimus nusprendziau ismeginti apimti didinanti tusa. Padazius blakstienas viena karta, tusas tikrai labai graziai atskyre blakstienas. Deja, tik vienos akies. Kitos akies blakstutes kazkaip sulipino sad.gif Perbraukusi tusu blakstienas antra karta, pakankamai palipino abi akytes. Nezinau, arba man reikia priprasti prie sio tuso, kadangi sepetelis tikrai didelis, arba tusas naujas, arba tiesiog taip ir turetu dazyti apimti didinantys tusai. Ziuresim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 03 19, 12:43)
gal kas bandet ir turit atsiliepimu apie makijazo baze?

Kokią bazę turi Bourjois? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 03 20, 19:42)
Kokią bazę turi Bourjois?  g.gif

Bourjois flower perfection translucent smoothing primer
user posted image
Atsakyti
naujiena 4u.gif Bourjois 123 Perfection foundation
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 03 31, 13:18)

Oho, na ir greit Bourjois naujienas leidžia bigsmile.gif

Kadangi Flower Perfection nesužavėjo, tikėkimės čia bus kažkas geresnio bigsmile.gif

Gal šviesiaodėms kaip aš bus aktualu.. smile.gif

Spalvų sulyginimas:

kaip matau 51 šviesiausias nr, deja yra laabai tamsus..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 31 kovo 2012 - 12:57
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 03 31, 13:18)
naujiena 4u.gif

Bus labai įdomūs atsiliepimai, kas išbandys smile.gif Šiuo metu Healthy Mix turiu, tai patenkinta smile.gif
Atsakyti
Khol&Contour
user posted image

Grynas nesusipratimas, o ne piestukas... Dar galima butu paduot i teisma del skambiu fraziu - up to 16h comfort and hold... Nesu turejus nei vieno kito tokio pat nepatvaraus... Nezinau, gal del to toks rezultatas, kad Made in Czech Republic
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 04 15, 12:46)
Grynas nesusipratimas, o ne piestukas... Dar galima butu paduot i teisma del skambiu fraziu - up to 16h comfort and hold... Nesu turejus nei vieno kito tokio pat nepatvaraus... Nezinau, gal del to toks rezultatas, kad Made in Czech Republic

Man tai dar atsispaudzia po antakiu jis. Patinka tik spalvos ryskumas.
Atsakyti