Merginos, o gal galetumete palyginti, kas bandete HM pudryte su Mac Factor Colour adapt? Kuri geriau maskavo, buvo matiskesne, maziau kimso poras?
o healhy mix pudra be spf ane?
QUOTE(BlackSwan @ 2012 01 19, 18:50)
Turėjau abi šias pudras. Man HM nepalyginamai geresnė: tiek išsilaikymu, tiek maskavimu.
Swychek, stai Jums ir atsakymas
QUOTE(Amalija2 @ 2012 03 01, 21:59)
Swychek, stai Jums ir atsakymas
Aciu, maciau, tiesiog norejosi keliu zmoniu nuomoniu siuo klausimu, nes viena nuomone pasitiketi nesinori
QUOTE(blackberry @ 2012 03 01, 21:52)
o healhy mix pudra be spf ane?
Na, kiek katik apziurejau savo buteliuka, tai neuzmaciau, kad butu parasyta spf
QUOTE(Saidutia @ 2012 03 07, 21:44)
Sugundė tai nusipirkau bronzata
http://www.supermama...?...7516&st=480
Papildyta:
i | Žinutės apie nuolaidas perkeltos. |
QUOTE(miyako @ 2012 03 10, 11:23)
Pratesiu tema apie aistruole ir bourjois
Dar maskuokli kazkada pirkau, tai , nors galiojimo terminas nebuvo pasibaiges, siaubingai grauze oda.
Dar maskuokli kazkada pirkau, tai , nors galiojimo terminas nebuvo pasibaiges, siaubingai grauze oda.
Čia Bourjois maskuoklis jums graužė? Maniškis nupirktas bet dar neišbandytas, na jei bus kaip jum, tai šakės..
Kokie atsiliepimai apie Bourjois tušus? Ar netrupa, kaip nusivalo?
Vis gundausi ta naujiena.. Jeigu čia naujiena
Bourjois Volume Glamour Max definition
QUOTE(agnite @ 2012 03 11, 14:44)
Aš turiu senesnį Volume Glamour Max, šį:
Jau anksčiau rašiau, kad atsiliepimai kuo puikiausi. Netrupa, per visą dieną nebūna jokių juodų ratilų, išbandyta net verkiat (nors ir ne vandeniui atsparus, bet laikosi super). O nusivalo bent jau man labai lengvai (valau su Biodermos priemonėmis). Be to, labai paryškina, pailgina ir pastorina blakstienas
QUOTE(Olivia. @ 2012 03 11, 17:48)
Mane ir domina pakuotė tai labai graži
Graži graži Šepetėlis kiek didokas, guminis, bet pasirodė, kad patogus būtų
QUOTE(*smile* @ 2012 03 11, 17:53)
Aš turiu senesnį Volume Glamour Max, šį:
Jau anksčiau rašiau, kad atsiliepimai kuo puikiausi. Netrupa, per visą dieną nebūna jokių juodų ratilų, išbandyta net verkiat (nors ir ne vandeniui atsparus, bet laikosi super). O nusivalo bent jau man labai lengvai (valau su Biodermos priemonėmis). Be to, labai paryškina, pailgina ir pastorina blakstienas
Nugi geras atsiliepimas Jaučiu pabaigus dabartinį bandysiu šį Svarbiausia, kad nenutrupėtų, ir neteptų paakių dienos eigoje
QUOTE(agnite @ 2012 03 11, 14:44)
Jau porą savaičių naudoju, labai patiko. Ir šepetėlis patogus, lygiai gražiai padengia. Tik man sunkiau nusiplauna nei kiti tušai. Bet visą dieną išlieka, netrupa ir atskiria. Už Loreal million lashes tikrai geresnis
Dar norėčiau pagirti Bourjois 10hr Sleep Effect veido krempudrą. Atradau ko ir ieškojau. Supernatūraliai atrodo, lengvai tepasi, o vietas, kurias reikia pamaskuoti užtepu antru sluoksniu. Geriausia kokią esu turėjusi
QUOTE(mani @ 2012 03 16, 14:02)
Jau porą savaičių naudoju, labai patiko. Ir šepetėlis patogus, lygiai gražiai padengia. Tik man sunkiau nusiplauna nei kiti tušai. Bet visą dieną išlieka, netrupa ir atskiria. Už Loreal million lashes tikrai geresnis
Dar norėčiau pagirti Bourjois 10hr Sleep Effect veido krempudrą. Atradau ko ir ieškojau. Supernatūraliai atrodo, lengvai tepasi, o vietas, kurias reikia pamaskuoti užtepu antru sluoksniu. Geriausia kokią esu turėjusi
Pagaliau sulaukem atsakymo! O kaip sis tusas Jums dazo? Labiau ilgina ar tankina?