kai buvau sarmoj maciau kad hm konsileriui 50 proc nuolaida sake kad bus issimamas lauk is prekybos
taip pat buvo 50 proc nuolaida mineral radiance ar kaip ten vadinas kompaktinei pudrai, ji bus irgi isiimama is prekybos gaila, kad neberadau 2 numeriuko buciau prigriebus su savim.
na o dabar noreciau palyginti dvi pudrytes kurios lygina rauksleles ir pagal aprasyma lyg ir panasia paskirti atlieka visu pirma noriu pasakyt apie flower pudra skysta, kazkaip kai orai atsalo vis del to ja susigundziau isigyt ir neapsirikau, 52 numeriuka, flower pudros 52 numeriukas man dar kiek sviesesnis nei hm mano, sulyginau abi nes hm dar maza likuti turejau. Saltu oru man si pudryte superine, daug sunkesne, o tokios man ziema ir norisi, taciau nepadaro kaukes, sviesus atspalvis. (kas turi serpetojimu odos tikrai isryskins, bet hm irgi isiryskina pasausimus:) na o dabar apie kita panasios paskirties pudra tai butu max factor agless su serumu, lyg taip vadinas jos turejau meginuka ilgam, gavau 45 nr, visu pirma bourjois pudryte turi sviesesni atspalvi, o max factoriaus atspalviai man kazkokie lyg ir per daug roziniai ar murzini buvo, daug daugiau matosi ant odos, bourjois tarsi susilieja su oda, bourjois man geriau maskavo ir galutiniu rezultatu vis tik man bourjois labiau patiko. na o dar paskutini dalykja uzmirsau pasakyt veiduka islygina, nes sudeti turi kazkokiu ten roziu, bet veidas neblizga.