Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois

QUOTE(vetruze @ 2012 01 31, 16:56)
cia nuo dregmes trukumo,tikrai ne nuo pudros

Aciu smile.gif O jau pradejau galvoti kad nuo pudros blush2.gif Matyt toks sutapimas.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 01 30, 21:28)
O kaip maskavimas lyginant su HM?

si bourjois flower stripriau maskuoja 4u.gif isbandykit meginuka pirmiau, as is sarmos gavau;)
Atsakyti
QUOTE(s.kristi @ 2012 01 31, 17:15)
Aciu smile.gif O jau pradejau galvoti kad nuo pudros  blush2.gif  Matyt toks sutapimas.

na,oro temeratura odai dabar nelabai gera,tepkit kuo daugiau riebesnio kremo,o po to jau pudra
Atsakyti
kai buvau sarmoj maciau kad hm konsileriui 50 proc nuolaida sake kad bus issimamas lauk is prekybos g.gif verysad.gif
taip pat buvo 50 proc nuolaida mineral radiance ar kaip ten vadinas kompaktinei pudrai, ji bus irgi isiimama is prekybos gaila, kad neberadau 2 numeriuko buciau prigriebus su savim.

na o dabar noreciau palyginti dvi pudrytes kurios lygina rauksleles ir pagal aprasyma lyg ir panasia paskirti atlieka visu pirma noriu pasakyt apie flower pudra skysta, kazkaip kai orai atsalo vis del to ja susigundziau isigyt ir neapsirikau, 52 numeriuka, flower pudros 52 numeriukas man dar kiek sviesesnis nei hm mano, sulyginau abi nes hm dar maza likuti turejau. Saltu oru man si pudryte superine, daug sunkesne, o tokios man ziema ir norisi, taciau nepadaro kaukes, sviesus atspalvis. (kas turi serpetojimu odos tikrai isryskins, bet hm irgi isiryskina pasausimus:) na o dabar apie kita panasios paskirties pudra tai butu max factor agless su serumu, lyg taip vadinas jos turejau meginuka ilgam, gavau 45 nr, visu pirma bourjois pudryte turi sviesesni atspalvi, o max factoriaus atspalviai man kazkokie lyg ir per daug roziniai ar murzini buvo, daug daugiau matosi ant odos, bourjois tarsi susilieja su oda, bourjois man geriau maskavo ir galutiniu rezultatu vis tik man bourjois labiau patiko. na o dar paskutini dalykja uzmirsau pasakyt veiduka islygina, nes sudeti turi kazkokiu ten roziu, bet veidas neblizga.
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2012 02 05, 15:04)
manau kad tik hm maskuokli isims, nes pudra buvo yprasta kaina. Kiek pamenu balance kazkokia pudra kompaktine atsiras ir maskuoklis gal del to isima hm maskuokli? g.gif  unsure.gif

user posted image
tai va sis matomai bus vietoj jo

Man nebepatinka healthy mix maskuoklis, po kurio laiko negraziai atrodo ant odos, matosi ,kad buvo teptas unsure.gif

Atsakyti
Labai myliu HM pudra, bet pastebejau, kad ji po ilgesnes darbo dienos tiesiog dingsta nuo veido... ar kam buna taip?
Atsakyti
As turiu FP(flower) ir man dingsta smile.gif jei dar kur einu uztepu sluoksniuka wink.gif

p.p.serpetojimai praejo,aciu vetruze'i uz patarima wink.gif
Atsakyti
Gal kas bandė naują akių tušą VOLUME GLAMOUR MAX DEFINITION MASCARA?
Kokie atsiliepimai?

Atsakyti
Ir dar biggrin.gif
kuri kreminė pudra mažiau maskuoja, kuri natūraliau atrodo? Aš turiu Healthy mix, bet jau baiginėjasi ir galvoju kurią pirkt: 10 HOUR SLEEP EFFECT ar FOUNDATION BIO DETOX ORGANIC ? Gal esate bandę, galit palygint?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mani: 22 vasario 2012 - 20:57
QUOTE(mani @ 2012 02 22, 20:56)
Ir dar  biggrin.gif
kuri kreminė pudra mažiau maskuoja, kuri natūraliau atrodo? Aš turiu Healthy mix, bet jau baiginėjasi ir galvoju kurią pirkt: 10 HOUR SLEEP EFFECT ar FOUNDATION BIO DETOX ORGANIC ? Gal esate bandę, galit palygint?

Lengvesnė ir "gaivesnė" 10hrs sleep Effect, ji ir mažiau maskuoja ir tokia drėgna, o Bio Detox labai matinė, sunkokai tepasi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 22 vasario 2012 - 22:41
QUOTE(Estela_ @ 2012 02 22, 23:41)
Lengvesnė ir "gaivesnė" 10hrs sleep Effect, ji ir mažiau maskuoja ir tokia drėgna, o Bio Detox labai matinė, sunkokai tepasi..

O kaip sausai odai ji tinka?
Atsakyti
QUOTE(mani @ 2012 02 22, 22:48)
O kaip sausai odai ji tinka?

bandziau, pirmas ispudis buvo, kad vandeniu tepu- skysta labai g.gif pasidenge gerai, greitai susigere ir poto trauke sausiausiose vietose kuri laika. kasdien jos naudot ziema negaleciau, nors kai oras atsilo ir atidreko tas "traukimo" ispudis apmazejo. aisku su maskavimu pas sita pudra beda- nemaskuoja visiskai, man taip kapiliarai prasimuse, kad ne skaistalu nereikejo lotuliukas.gif
Atsakyti