Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois

QUOTE(Amalija2 @ 2012 01 26, 19:54)
Gal kas galėtų pasisakyti apie skystą pudrą Comme Après 10h de Sommeil ??[img]

Lengva, atgaivinanti odos spalvą ir tuo pačiu suteikianti švytėjimo, (tikrai ne matinė noriu pasakyti) sausesnės odos savininkėms labiau tinkama. Maskuoja nedaug, bet tikrai maskuoja..
...dėl maskavimo.. pvz Bourjois turėjo tokią Embelliseur De Teint pudrą, kuri nesupratau net, kodėl užvadinta pudra, nes ten buvo abrikosų spalvos fluidas grynai peršviečiamas, vos vos odą pablizgindavo.. doh.gif
čia ne į temą, buvo..biggrin.gif

... noriu pasakyti Après 10h de Sommeil lengvutė pudrytė, tačiau tikrai pamaskuoja, gražiai palygina spalvą, vasarai manau puikiai tiktų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2012 01 26, 21:54)
Gal kas galėtų pasisakyti apie skystą pudrą Comme Après 10h de Sommeil
ax.gif Aistruolėje, jei gerai pamenu,jin trisdešimt litų dabar kainuoja.

Turėjau prieš kelis metus, patiko visai, labai lengva, man maskavimo buvo pakankamai (nelabai turiu ką maskuoti), nelabai tiktų riebiai odai, nors mano mišri, bet man patiko - veidas ne matinis, bet ir neblizgantis, toks sveikai drėgnas atrodė. Kadangi šiuo metu ieškau pudros, manau reikės pasižiūrėti šią, buvau apie ją visai pamiršus tongue.gif
Atsakyti
Gal būtų atsiliepimų apie „Mascara Elastic“ tušą?
Atsakyti
Kadangi pati domėjausi, tai pacituosiu, ką radau temoje apie šį tušą. Aš jį vis dėlto nusipirkau dabar per nuolaidas, bet bandysiu po to, kai dabartinį Prestige sunaudosiu, o pastarąjį dar tik tik prasukau. smile.gif

QUOTE(Kamelija. @ 2011 04 01, 21:22)
Aš šitą dabar naudoju, bent jau man tai tikrai ilgina, tankinimo kaip ir nelabai yra, padaro tokių dirbtinių blakstienų efektą visai, tik su juo pažaist reikia, taip greit nelabai pasidažysi ypač kol naujas buvo, nu reikia priprast, išmokt. Bet šiaip tai man labai patinka  smile.gif

QUOTE(venus*from*mars @ 2011 05 06, 21:48)
tušas kolkas truputį skystokas, tikiuosi su laiku patirštės, tačiau ir dabar puikiai ne tik ilgina, bet ir patankina  smile.gif

QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 08 10, 17:56)
nusipirkau jau senai nuziuretaji Mascara Elastic. user posted image
laikosi gerai,dienos begyje nenubyra, ilgina vidutiniskai ( manau po laiko bus geriau, nes dar naujas ), nelabai tankina (taciau jis ir skirtas ne tankinti,bet ilginti),nusivalo lengvai.  Bendrai tusas patinka, bet tikejausi siek tiek daugiau.  blush2.gif  drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2012 01 27, 10:52)
Turėjau prieš kelis metus, patiko visai, labai lengva, man maskavimo buvo pakankamai (nelabai turiu ką maskuoti), nelabai tiktų riebiai odai, nors mano mišri, bet man patiko - veidas ne matinis, bet ir neblizgantis, toks sveikai drėgnas atrodė. Kadangi šiuo metu ieškau pudros, manau reikės pasižiūrėti šią, buvau apie ją visai pamiršus tongue.gif

visdelto manau, kad ta pudra 10 sleep hours labiau tinkama vasarai, ziemos zvarbai ji per lengva, per dregna..

ar bourjois turi Highlighteri koki nors? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 30 sausio 2012 - 11:52
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2012 01 26, 16:10)
Gal jau yra bandziusiu nauja Bourjois flower perfection krempudra?  ax.gif

user posted image

ir kaip jums, maciau pirkiniu temoj kad meginuka turejot.

As ir meginuka isbandziau tai man patiko, veido kaip kaukes tikrai nepadaro turejau 52 nr atspalvi, tai tiko mano odai o butent si pudra man kazkaip islygina oda ir veidas isliko kur kas ilgiau matiskesnis nei su HM.
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2012 01 30, 20:58)
As ir meginuka isbandziau tai man patiko, veido kaip kaukes tikrai nepadaro turejau 52 nr atspalvi, tai tiko mano odai o butent si pudra man kazkaip islygina oda ir veidas isliko kur kas ilgiau matiskesnis nei su HM.

O kaip maskavimas lyginant su HM?
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2012 01 30, 20:58)
ir kaip jums, maciau pirkiniu temoj kad meginuka turejot.

Kaip tik siandien uzsitepus ja sedziu, palikau pirkiniu temoj atsiliepima mirksiukas.gif man vaizdas su HM labiau patinka tik kad nuplaukia labai jau greitai doh.gif o si flower patiko kad gerai maskuoja, zodziu ir vel be normalios pudros likau doh.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2012 01 30, 21:28)
O kaip maskavimas lyginant su HM?

Stipresnis maskavimas negu HM ir matiskuma didesni suteikia.
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2012 01 31, 09:38)
Kaip tik siandien uzsitepus ja sedziu, palikau pirkiniu temoj atsiliepima  mirksiukas.gif  man vaizdas su HM labiau patinka tik kad nuplaukia labai jau greitai  doh.gif  o si flower patiko kad gerai maskuoja, zodziu ir vel be normalios pudros likau  doh.gif
Stipresnis maskavimas negu HM ir matiskuma didesni suteikia.

Ačiū wink.gif man maskavimo kas dienai pakanka ir HM, bet truputį nepatinka, kad nuplaukia ir man greitokai. Gal reikia pasibandyti šitą g.gif
Atsakyti
Ziuriu visom nuplaukia HM biggrin.gif man ji irgi patinka, riebiai odai, saltu metu laiku tikrai super, ir matine gana ilgai, per pietus pataisau ir ok. bet tikrai, kai reikia vakare nuvalyt tai vatukas buna galima sakyt be jokios pudros... Tai ir kur ji nuplaukia doh.gif
Atsakyti
Patiko man naujoji pudryte(Bourjois flower perfection).Naudoju jau apie pora savaiciu,o siandien pastebejau,kad ant smakro atsirado tokie(net nezinau kaip paaiskint) issauseje ploteliai,tai galvoju ar cia nuo pudros ar nuo salcio?Gal kam teko susidurti su tuo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(s.kristi @ 2012 01 31, 16:25)
Patiko man naujoji pudryte(Bourjois flower perfection).Naudoju jau apie pora savaiciu,o siandien pastebejau,kad ant smakro atsirado tokie(net nezinau kaip paaiskint) issauseje ploteliai,tai galvoju ar cia nuo pudros ar nuo salcio?Gal kam teko susidurti su tuo?  g.gif

cia nuo dregmes trukumo,tikrai ne nuo pudros
Atsakyti