O gal kas nors bent numano kada naujoji pudra Lietuvėlėj mūsų atsiras?
Jei jau užsieny yra, tai gal neužilgo, gal neteks pavasario laukt
Papildyta:
Pati radau atsakymą tos merginos video Jau sausį turėtume sulaukti šios Bourjois linijos ir Europoj
nusipirkau isgirtaji bourjois healthy mix maskuokli:
pirkau akropolio droge vilniuje,mokejau 14 (!!!!) lt kai pamaciau kaina,tai net issiziojau,nes siaip jo kaina apie 40lt.buvo belikusi viena spalvyte 51,tai ja ir griebiau.siaip labai sviesi esu,bet si spalva man per sviesi dabar,taciau tai nera trukumas,nes as kiek tamsesne dabar,nes ana savaite savaiminiu pries naujus tepliojausi siaip labai patiko maskuoklis-tirstas,puikiai uzmaskuoja viska,ka reikia,nesausina odos griebsiu tamsesne spalvyte kai rasiu su nuolaida vel.dabar dar labiau noriu hm pudra isbandyti,bet kad niekur neuztinku su nuolaida savo atspalvio
pirkau akropolio droge vilniuje,mokejau 14 (!!!!) lt kai pamaciau kaina,tai net issiziojau,nes siaip jo kaina apie 40lt.buvo belikusi viena spalvyte 51,tai ja ir griebiau.siaip labai sviesi esu,bet si spalva man per sviesi dabar,taciau tai nera trukumas,nes as kiek tamsesne dabar,nes ana savaite savaiminiu pries naujus tepliojausi siaip labai patiko maskuoklis-tirstas,puikiai uzmaskuoja viska,ka reikia,nesausina odos griebsiu tamsesne spalvyte kai rasiu su nuolaida vel.dabar dar labiau noriu hm pudra isbandyti,bet kad niekur neuztinku su nuolaida savo atspalvio
Kai Droge pamačiau, kad HM maskuoklis tik 14 su centais, neatsispiriau ir aš, ėmiau šį kartą 51 atspalvį, gal nebus per šviesi, o ir taip tikrai susinaudos. Dengiasi jis sunkokai, bet vis tiek paakiai su juo daug gaivesni atrodo, kad ir nepilnai tamsumą užmaskuoja. Kvapas man netrukdo, visai neįkyrus
Droge jau yra ir ta nauja pudra su rožinėm gėlytėm
Droge jau yra ir ta nauja pudra su rožinėm gėlytėm
QUOTE(tiutik @ 2012 01 05, 17:17)
Man tai nepatinka maskuoklis kaip ir pudra HM, džiaugiuosi jog maskuoklį gavau dovanų perkant pudrą Ir dengiasi ir laikosi labai prastai, nemaskuoja, nepatinka kvapas, nieko nepaslėpia, kažkokiom dėmelėm pasidengia ir tiek Prieš tai esu turėjus Bourjois pudra su šepetėliu,tai labai patiko
Tikiu, kad pasitaiko išimčių Bet manau, kad šis dalykas kaip už tokią kainą tikrai neblogas...
Aš labai noriu išbandyt naujausią pudrą. Praneškit, kaunietės, kas kur užmatysite ir kokia kaina
QUOTE(Tibė @ 2012 01 07, 20:37)
Lenkijoj ta pudra nauja kainavo ~50 zlotų, tai ir Lietuvoj panašiai turėtų
Virš 50 Lt ji kainuoja.. gaila, kad Sarmoj atspalviai tik nuo 52 užvežti..
Gana matinė pudra, mišriaodėms- riebiaodėms labiau tinkama
Noriu nusipirkti tusa, nes daug gero girdejau apie sia kosmetika. Koks butu geriausias variantas, kad blakstienas ilgintu?
QUOTE(MisKaprizas @ 2012 01 16, 11:39)
Noriu nusipirkti tusa, nes daug gero girdejau apie sia kosmetika. Koks butu geriausias variantas, kad blakstienas ilgintu?
Papasakosiu savo patirtį su Bourjois tušais, gal tai padės tau išsirinkti.
Aš šiuo metu naudoju šį Bourjois Volume glamour max tušą:
Man jis tobulas. Ir pailgina, ir paryškina blakstienas tiesiog puikiai. Ir išsilaiko visą dieną. Tikrai rekomenduoju. Tiesa, jis nusivalo kiek sunkiau negu kiti bourjois tušai, bet čia greičiausiai dėl to, kad ir laiko jis tikrai ilgai.
Ankčiau turėjau šį tušą: 1001 lashes
Blakstienas prailgindavo tikrai neblogai, tačiau man trūko tankinimo. Blakstienos atrodydavo per daug natūraliai, o aš mėgstu, kad jos būtų svarbiausias akių akcentas
Esu naudojus ir šį: Coup de theatre
Tai tokio efekto, kuris skelbiamas, tikrai nesukūrė. Blakstienos būdavo nepakankamai ryškios, nepakankamai ilgos ir pan. Žodžiu, man jis nepatiko.
Taigi, jei reiktų rinktis iš šių trijų, tikrai rinkčiausi dar kartą Volume glamour max
Ar yra tokiu, kurioms netiko HM Serum? Man paryskina sausas vietas, matosi visi odos serpetojimai, nors ir tepu krema pries tai
Idomu ka naudoja, tos kurioms netiko
QUOTE(Juse @ 2012 01 16, 13:08)
Ar yra tokiu, kurioms netiko HM Serum? Man paryskina sausas vietas, matosi visi odos serpetojimai, nors ir tepu krema pries tai
Man. Nors ir nesiskundžiu sausa oda, mano ji mišri labiau, bet jei bent vienas pasausėjimas bus, HM serum jį išryškins kiek įmanoma. Bandžiau tiesiai po kremo tepti - tas pats gaunasi. Ieškausi toliau tinkamesnio kažko
QUOTE(MisKaprizas @ 2012 01 16, 10:39)
Man labai patiko Volume glamour max
išbandžiau kompaktinę pudrą tai nenuvylė tikrai, pudra gražiai dengias, spalvą irgi pataikiau, maskuoklis HM taip pat nenuvylė, kaip už 14 lt labai neblogai maskuoja, nes maskuot tai tikrai turiu ką