Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois

Man šis maskuoklis rgi drąsiai galiu sakyt, metų atradimas, kad ir ne visiškai pamaskuoja, bet tokio juodumo paakių turbūt labiau neįmanoma užmaskuoti. O koks jūsų naudojamas atspalvis, gal verta su jais paeksperminentuoti?
Atsakyti
Matet? Nauja Bourjois linija - Flower Perfection. bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Pataisykit, jei klystu smile.gif misriai i sausuma odai labiausiai tiktu HM Serum?

user posted image

Gal kas turi perleisti pabandymui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2011 12 26, 20:01)
wub.gif jau noriu isbandyt, ten apacioj desinej turbut translucent pudra( senokai bandau atrast tinkama)  bigsmile.gif

Taip butent tokia ten ir yra smile.gif Skaiciau apie skysta pudra, kad ji bus matiskesne ir didesnio maskavimo nei HM. Siaip butent to ir ieskojau biggrin.gif Jei dengsis taip pat kaip HM, tai bus tobula tada bigsmile.gif Ir dar radau tokia info, kad sausi turetu europoj pasirodyti blush2.gif
Atsakyti
šiandien buvau droge ir apžiūrėjau tą 4 šešėlių pearles paletę, tie šešėliai kokie maži, nesužavėjo manęs schmoll.gif lauksiu naujos pudros pasirodymo, beje, nežinote, ar Lietuvoje yra tos juodos kompaktinės pudros 71 numeriukas, pirkau čia iš supermamos išparduotuvės, bet parduotuvėss tik 72 numeris yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 28 gruodžio 2011 - 14:54
Aš irgi deduosi prie pagyrų Healthy Mix. Tiek žiemą, tiek vasarą ji man tinka ir patinka. thumbup.gif Aš labai šviesi, tai norėčiau 51 atspalvį pamėgint, bet ir 52 tinka, o vasarą net ir per šviesus. Įdomu, kodėl Lietuvoj niekur nėra 51 (o gal blogai ieškau?).
Laukiu nesulaukiu, kada pas mus užveš naują liniją. bigsmile.gif Atrodo super, tikiuosi, kad kokybė bus kaip ir kitų bourjois produktų. thumbup.gif

Maskuoklis tai man per brangus šiek tiek... kaip už tokią mažą tūbelę. Bet per akcijas - thumbup.gif Tiesa, Healthy Mix pudrą irgi panaudoju kaip maskuoklį, jei po ranka tikrojo nėr.
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 12 26, 14:53)
Matet? Nauja Bourjois linija - Flower Perfection.  bigsmile.gif
http://www.makeup4al...on-products.jpg

Vau, pudra nusimato būsianti tikrai gera, kątik pažiūrėjau šį video bigsmile.gif

http://www.youtube.c...h?v=9e03uVqrgOk

tik nesupratau kokių ten anti- age funkcijų pridėjo, be reikalo... ,tikiuos neišlygins veido per daug laugh.gif na bent jau man tai to nereikia tongue.gif

Laukiu nesulaukiu, noooriu įsigyt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 28 gruodžio 2011 - 16:27
QUOTE(milė. @ 2011 12 28, 16:22)

Maskuoklis tai man per brangus šiek tiek... kaip už tokią mažą tūbelę. Bet per akcijas -  thumbup.gif  Tiesa, Healthy Mix pudrą irgi panaudoju kaip maskuoklį, jei po ranka tikrojo nėr.

Bet šis maskuoklis man pasirodė labai skalsus. Vos mažiausio lašelio reikia smile.gif
Aš pirkau pigiau Kaune Aistruolėje, bet mokėčiau už jį ir pilną kainą - labai tinka ir patinka thumbup.gif

Įdomu bus išbandyti naują pudrą smile.gif bent jau iš video atrodo, kad gerai maskuoja, lengvai dengiasi. Nors man ir Healthy mix pilnai patenkina poreikius..bet tas noras išbandyt kažką naujo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 12 28, 20:16)
Bet šis maskuoklis man pasirodė labai skalsus. Vos mažiausio lašelio reikia smile.gif
Aš pirkau pigiau Kaune Aistruolėje, bet mokėčiau už jį ir pilną kainą - labai tinka ir patinka  thumbup.gif 

Man 5 mėnesiams tūbelės užteko. Įdomu, kaip kitoms. Šiaip labai taupiai naudoju, bet paakiai ne iš šviesiųjų. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 12 28, 20:16)

tikra tiesa drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2011 12 28, 19:46)
Man 5 mėnesiams tūbelės užteko.

Vajetus, tai čia labai ilgam biggrin.gif

Mano maskuoklis irgi jau nejaunas biggrin.gif , bet tik neseniai pradėjau naudoti kasdien, buvo užsistovėjęs produktas.. anksčiau nereikėdavo, nebuvo patamsėję paaakiai tongue.gif

Naudoju labai minimaliai, nes kitaip per daug sausina jis man odą, tad patepu tik nedidelę zoną po akim ir truputį aplink nosytę smile.gif Labai skalsus produktas ir nebrangus, 10 balų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 12 28, 17:23)
Vau, pudra nusimato būsianti tikrai gera, kątik pažiūrėjau šį video  bigsmile.gif

http://www.youtube.c...h?v=9e03uVqrgOk

tik nesupratau kokių ten anti- age funkcijų pridėjo, be reikalo... ,tikiuos neišlygins veido per daug laugh.gif  na bent jau man tai to nereikia  tongue.gif

Laukiu nesulaukiu, noooriu įsigyt  wub.gif

Aha, as si video irgi uzmaciau biggrin.gif Siaip sioje turetu buti tas, ko man truksta HM pudroje blush2.gif Bet neaisku, kaip dengsis tik, kad nebutu "sausa" labai. As kaip suprantu, tai ten tie japoniski ar kokie tai ten ziedlapiai padeda nuo senejimo ir pan., bet grynai kazkokiu ingredientu nera pries senejima, gal tik tos geles ale tausoja oda, neisivaizduoju lotuliukas.gif As irgi labai laukiu, noriu isbandyti bigsmile.gif Kiek skaiciau, tai ji butent skirta uzmaskuoti visokiems odos negerumams, tai turetu maskavimas buti neblogas ax.gif
Atsakyti