Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois

QUOTE(koko_sa @ 2011 12 17, 14:36)
aš kartu ir hm pudra ir maskuokli naudoju. Abu 52nr. idealiai atitinka tongue.gif

o tu sviesi?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 12 17, 18:36)
o tu sviesi?

Sviesi sviesi. Tai va ir sakau, kad tiek pudra tiek maskuoklis 52nr, o jie juk pakankamai šviesūs. Žinok kiek tave mačiusi, tai manau 52nr tau turėtų tikti. O kokį nr pudros HM naudojai anksčiau? kiek pamenu esi pirkus.
Atsakyti
Isigijau HM Serum 56(!!!!) numeri. Kazkaip parduotuvej prie visiskai blogos sviesos man pasirode ji tinkanti man. Aisku, ji tonu tamsesne, bet ,jei graziai ja paskirstau plonu sluoksniu, tai nelabai skiriasi nuo kaklo.
Lyginau su MUFE HD, kuria turiu, tai tonas labai panasus. Tik MUFE labiau i raudonuma, o sita labiau i ruduma.
Kazkaip keistai man susisviete, kad reikia imti 56 numeri..reikejo sviesesni imti. o 54nebuvo, buvo Vanilla 52 , ta tai tikrai per sviesi butu.
(na ir prirasiau cia apie spalvas) ax.gif ax.gif
O visumoj man labai patinka pudryte. Ji siek tiek sunkesne uz 10hours sleep effect, bet taip pat graziai pasiskirsto. Ir, aisku, taip pat islenda blizgesys vidury dienos. Bet visumoj - labai gera thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miyako: 17 gruodžio 2011 - 21:43
QUOTE(koko_sa @ 2011 12 17, 21:49)
Sviesi sviesi. Tai va ir sakau, kad tiek pudra tiek maskuoklis 52nr, o jie juk pakankamai šviesūs. Žinok kiek tave mačiusi, tai manau 52nr tau turėtų tikti. O kokį nr pudros HM naudojai anksčiau? kiek pamenu esi pirkus.

51nr turejau tai ji lllllabai sviesi buvo, pardaviau ja bet dabar biski gailiuos doh.gif , bet dabar turiu revlon, tai ji lllllabai panasi i HM pudra 4u.gif
Atsakyti
Man tai ir 51 retkarčiais vidury žiemos susišviečia, kad gal per tamsus truputį biggrin.gif
Atsakyti
as turbut siandien eisiu dairytis sviesesnio atspalvio.nes 56 HMserum, nors ir tinka man, bet purvinokai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 12 17, 22:28)
51nr turejau tai ji lllllabai sviesi buvo, pardaviau ja bet dabar biski gailiuos  doh.gif , bet dabar turiu revlon, tai ji lllllabai panasi i HM pudra  4u.gif

Na tada 52 nr maskuoklio tikrai tiks, jei žadi pirkt.
Aš kai pirkau tai nete swatchus žiūrėjau, bandžiau spalvą atsirinkt, parduotuvej netestavau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
kokia kompaktine patartumet tvirtint healthy mix pudra? kad butu lengvute, ne orandzine ir neatrodyciau kaip miltuota biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Bourjois kompaktinė pudra user posted image

gal sita tiktu. ji graziai su sepeteliu pasidengia, jei nenaudot tos kempineles idetos. Islaiko matiskuma, nematoma ant odos.
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 12 22, 16:42)
gal sita tiktu. ji graziai su sepeteliu pasidengia, jei nenaudot tos kempineles idetos. Islaiko matiskuma, nematoma ant odos.

Esu šią draugės bandžiusi. Pasirodė labai miltuota doh.gif
Atsakyti
giriu healthy mix ir maskuokli wub.gif wub.gif wub.gif mano siu metu atradimai. PAGALIAU!!!! biggrin.gif dabar tikrai galiu sakyti kad atradau savo atspalvi savo odai tinkancia pudra ir nerealu maskuokli kuris vienintelis pirmas toks kuris uzmaskuoja mano paakius visiskai!!!! bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2011 12 23, 23:19)
giriu healthy mix ir maskuokli wub.gif  wub.gif  wub.gif mano siu metu atradimai. PAGALIAU!!!! biggrin.gif dabar tikrai galiu sakyti kad atradau savo atspalvi savo odai tinkancia pudra ir nerealu maskuokli kuris vienintelis pirmas toks kuris uzmaskuoja mano paakius visiskai!!!! bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif

Kokios emocijos! biggrin.gif sveikinu su tokiu atradimu wub.gif aš irgi abu patinka labai.
Atsakyti