Dabar nerandu to psl. kur anakart radus buvau, bet va cia paziurejus matosi kad gan labai perlamutiniai jie, kazin tik kiek pigmentuoti, nes turiu vienus Isadoros seselius, na tai vien perlamutras
QUOTE(ingapoc @ 2011 12 02, 14:31)
Merginos, o gal jau kuri isbandet siuos ju seselius?
Rusu psl. radau info kad 'kepri' seseliai sie, issilaiko iki 8iu valandu..man idomu ar jie geria pigmentuoti ar vien blizgesys bus?
Rusu psl. radau info kad 'kepri' seseliai sie, issilaiko iki 8iu valandu..man idomu ar jie geria pigmentuoti ar vien blizgesys bus?
Nebandžiau, bet radau atsiliepimus ir swatch'us internete
Bourjois
Bourjois2
Bourjois3
Aciu
ziuriu ziuriu, jau as ju turbut nenoriu
mane sudomino ta palete kur violetiniai atspalviai, bet dabar jau ir nzn, reiks dar pasiziuret parduotuvej kaip jie natur atrodo..
ziuriu ziuriu, jau as ju turbut nenoriu
mane sudomino ta palete kur violetiniai atspalviai, bet dabar jau ir nzn, reiks dar pasiziuret parduotuvej kaip jie natur atrodo..
Kaip maskuoja HM maskuoklis? Aktualu man tamsiems paakiams. Oda misri, lekiu galutinai apsisprendus pirkt HM pudra i aistruole ryt ir kaina kokia jo?
Beje, ar kas nors esat pirkusios aistruoleje, ten su galiojimu viskas tvarkoj? Bet kainos tai per pus mazesnes...
kokia kompaktine pudra patartumet tvirtint HM pudra misriaodei? irgi kaina domina
Beje, ar kas nors esat pirkusios aistruoleje, ten su galiojimu viskas tvarkoj? Bet kainos tai per pus mazesnes...
kokia kompaktine pudra patartumet tvirtint HM pudra misriaodei? irgi kaina domina
QUOTE(booonbon @ 2011 12 14, 21:25)
Kaip maskuoja HM maskuoklis? Aktualu man tamsiems paakiams. Oda misri, lekiu galutinai apsisprendus pirkt HM pudra i aistruole ryt ir kaina kokia jo?
Gerai maskuoja, ir gerai išsilaiko. Man jis labai patinka Šeip manęs tamsūs paakiai nekamuoja dažnai, tik retkarčiais, kai neišsimiegu. Dažniau dėmeles ir spuogus maskuoju. Jokių jam priekaištų, 10 balu
O man HM pasirode labai jau sunkus paakiam. Bet, manau, kad as ji spuogeliam ir demelem neuzilgo isigysiu. Bus pats tas
O kazkada buvau isigijus Bourjois anticernes pinceau maskuokli, tai uztepus juo ryte, pajutau, kad mano paaku oda biski pradejo grauzt ir nemaloniai degint, iskart viska nusivaliau. Bet visokius spuogelius pamaskuodavau, nelabai daug to maskavimo, bet pakako. Nes kaip suprantu, jis labiau paakiam ir yra skirtas.
Bet tiesiogines jo paskirties neisbadziau del to keisto efekto
O kazkada buvau isigijus Bourjois anticernes pinceau maskuokli, tai uztepus juo ryte, pajutau, kad mano paaku oda biski pradejo grauzt ir nemaloniai degint, iskart viska nusivaliau. Bet visokius spuogelius pamaskuodavau, nelabai daug to maskavimo, bet pakako. Nes kaip suprantu, jis labiau paakiam ir yra skirtas.
Bet tiesiogines jo paskirties neisbadziau del to keisto efekto
O, šis maskuoklis labai patinka dėl savo kreminės konsistencijos, aišku, mano tokio tamsumo paaakiai, kad stebuklų tikėtis neverta ir visiškai tamsumo nepaslepia, bet efektas yra Laikosi irgi puikiai. Aišku, ko nekamuoja tokios bėdos, gal jis ir per sunkus atrodo, bet pvz. man visokie pieštukiniai maskuokliai nedaro absoliučiai nieko, tad čia puikus atradimas. Aistruolėj kainuoja nepilni 18 lt, kai Droge už pilną kainą 40 (dabar mačiau akciją rodos apie 24) , tad išbandyti tikrai verta.
QUOTE(miyako @ 2011 12 15, 09:34)
O kazkada buvau isigijus Bourjois anticernes pinceau maskuokli,
O man negraužė, nors oda iš jautriųjų...
Sunaudojau, tik nepatiko, kad maskavimas buvo visiškai minimalus.
Healthy Mix maskuoklis superinis, greitu metu pirksiu jau antrą
QUOTE(Estela_ @ 2011 12 15, 22:39)
O man negraužė, nors oda iš jautriųjų...
o sviesiai odai turbut pirma reik imt spalva?kokius nr jus naudojat?
QUOTE(shemsa @ 2011 12 16, 00:02)
Taip, tiek pudrą naudojau, tiek maskuoklį turiu 51 nr
QUOTE(shemsa @ 2011 12 16, 02:02)
Aš irgi šviesi, naudoju maskuoklį 52nr
aš kartu ir hm pudra ir maskuokli naudoju. Abu 52nr. idealiai atitinka