Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois

Turbut jau visos turejo Bourjois skaistalus, tik as neturejau ir niekad nesidomejau. Pasiskaiciau atsiliepimus, kazkaip susidomejau labai isbandyti produkta ir palyginti su Chanel skaistalais.
Palyginti kolkas negaliu objektyviai, nes, bandau skaistalus tik nepilna savaite..Atspalvi nusipirkau 33 Lilas D'or. Noreciau paklausti, koki sepeteli jus naudojate su siais skaistalais?? Tas mazas tai yra beviltiskas, bet jis geriausiai uzkabina produkta is visu mano turimu sepeteliu.
Dabar gailiuosi, kad ismeciau visus siurkscius, netinkancius pudrai, sepetelius. Nes visi mano svelnuciai siu skaistalu visai neuzkabina ir sunkiai tushuoja. (sunkus istusavimas buvo ir su chanel skaistalais..)
Ka naudojate? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Kaip suprantu yra dvi kreminės pudros: Healthy mix ir Healthy mix serum. Kas bandėte abi, gal galite palyginti? Kuom jos skiriasi? Kuri labiau tinka mišriai odai? Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 01, 14:29)
Kaip suprantu yra dvi kreminės pudros: Healthy mix ir Healthy mix serum. Kas bandėte abi, gal galite palyginti? Kuom jos skiriasi? Kuri labiau tinka mišriai odai? Dėkui  4u.gif

nesu tikra, bet kazkuri is ju lengvesnes konsistencijos tiesiog. reik pasiieskot internete 4u.gif zinau tik,kad ta kuri isleista buvo veliau- ji lengvesne..
Atsakyti
serum lengvesne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 12 01, 16:02)
serum lengvesne 4u.gif

O ką reiškia lengvesnė? rolleyes.gif Mažiau maskuoja? Lengviau tepasi?
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 01, 16:23)
O ką reiškia lengvesnė?  rolleyes.gif Mažiau maskuoja? Lengviau tepasi?

as pati jos nebandziau, bet manau kad maziau maskuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 01, 14:29)
Kaip suprantu yra dvi kreminės pudros: Healthy mix ir Healthy mix serum. Kas bandėte abi, gal galite palyginti? Kuom jos skiriasi? Kuri labiau tinka mišriai odai? Dėkui  4u.gif

Turiu abi ir dar bio detox, jau esu kažkurioje temoje lyginusi. Mano oda mišri, todėl mėgstu, kad pudra nesausintų, bet kartu ir neriebintų odos dienos bėgyje (nors beveik neįmanoma to išvengti). Taigi, iš šių 3 pudrų, o ir lyginant ir visomis anksčiau bandytomis, man mėgstamiausia healthy mix, nes maskuoja, yra labai lengva, nekemša porų, nesausina, lengvai pasiskirsto, suteikia natūralaus gaivumo ir apskritai labai natūraliai atrodo. Galbūt galėtų šiek tiek labiau sulaikyti blizgesį. Na o HM serum, kaip ir galima suprasti iš pavadinimo, yra skystesnė, mažiau maskuoja, dar lengvesnė nei HM, nesuteikianti matiškumo ir manau labiau tinka sausesnei odai. Man ji dėl to ir mažiau patinka, todėl maišau su Bio detox pudra per pusę, tada gaunasi panašus efektas i HM smile.gif Tikiuosi nors kiek padėjau

Va dar internete radau palyginimu:
1
2
3
4

Čia aš per pora minučių atradau, tai manau turėtų tikrai nemažai palyginimų ir šiai atsiliepimų būti, nes šios pudros gana populiarios ir mėgstamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _sala_: 01 gruodžio 2011 - 16:35
QUOTE(_sala_ @ 2011 12 01, 17:29)
Turiu abi ir dar bio detox, jau esu kažkurioje temoje lyginusi. Mano oda mišri, todėl mėgstu, kad pudra nesausintų, bet kartu ir neriebintų odos dienos bėgyje (nors beveik neįmanoma to išvengti). Taigi, iš šių 3 pudrų, o ir lyginant ir visomis anksčiau bandytomis, man mėgstamiausia healthy mix, nes maskuoja, yra labai lengva, nekemša porų, nesausina, lengvai pasiskirsto, suteikia natūralaus gaivumo ir apskritai labai natūraliai atrodo. Galbūt galėtų šiek tiek labiau sulaikyti blizgesį. Na o HM serum, kaip ir galima suprasti iš pavadinimo, yra skystesnė, mažiau maskuoja, dar lengvesnė nei HM, nesuteikianti matiškumo ir manau labiau tinka sausesnei odai. Man ji dėl to ir mažiau patinka, todėl maišau su Bio detox pudra per pusę, tada gaunasi panašus efektas i HM smile.gif Tikiuosi nors kiek padėjau

Va dar internete radau palyginimu:
1
2
3
4

Čia aš per pora minučių atradau, tai manau turėtų tikrai nemažai palyginimų ir šiai atsiliepimų būti, nes šios pudros gana populiarios ir mėgstamos.

Labai padėjot 4u.gif Kadangi mano oda mišri, tai nusprendžiau, kad labiausiai tiks paprasta Healthy mix. Ir dar surinkot informaciją už mane. bigsmile.gif Ačiū mirksiukas.gif
Beje, o kaip Bio detox? Verta dėmesio? Koks maskavimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaltvyksle: 02 gruodžio 2011 - 10:39
skaistalai bourjois trumpai labai issilaiko ant manes. Tai visgi su kokiu sepeteliu jus jais naudojates? jei ,aisku,tokiu turit ax.gif
as isigijau is smalsumo, nes niekad butent situ neturejau. ir labai idomu buvo, kaip jie atrodo, kaip laikosi rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, o gal jau kuri isbandet siuos EYE PEARLS QUINTET ju seselius?
Rusu psl. radau info kad 'kepri' seseliai sie, issilaiko iki 8iu valandu..man idomu ar jie geria pigmentuoti ar vien blizgesys bus?
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 09 27, 20:38)
žiauriai gundaus pirkt šokoladinį bronzika cool.gif
jau beveik buvau apsisprendus pirkt, paskaiciau visa tema dar kart, pradzioj kazkuri rase, kad blizgus tie bronzikai, tiek sokoladinis, tiek tas Delice de Soleil..
intike pažiūrėjus swatch'us neatrodo jie labai blizgūs, sakyčiau išvis minimaliai tų blizgiukų. nu i ka dabar daryt nezinau, pirkt nepirkt biggrin.gif
delice de soleil swatch
šokoladinio bronzerio swatch'as

Aš Delice de Soleil labai patenkinta smile.gif Tikrai blizgiu jo nepavadinčiau g.gif Skalsus, nedaug reikia, bet pasiskirsto lengvai. Ir spalvytė be ryžumo, tokia pati ta. Ypaš man prigijo po skruostais juo perbraukti, net skaistalų kartais nebereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 12 02, 14:31)
Merginos, o gal jau kuri isbandet siuos EYE PEARLS QUINTET ju seselius?
Rusu psl. radau info kad 'kepri' seseliai sie, issilaiko iki 8iu valandu..man idomu ar jie geria pigmentuoti ar vien blizgesys bus?

aš irgi į šitus žvalgausi, tik internete vis dar nerandu swatch'ų, gal tam rusiškam psl. buvo?
Atsakyti