Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 12 tema

QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 03 30, 10:39)
Tikrai tikrai, aš su 92 cm turėjau 4- nei didesnės, nei mažesnės nesinorėjo smile.gif tik šiaip man ji tokia laaabai jau plona pasirodė, vos ne popierinė, tai pardaviau smile.gif

aciu, tai pagalvosiu ar reik man jos ax.gif
Atsakyti
Salikelis silko
http://www.jcrew.com...~silk/24826.jsp
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2011 03 30, 10:40)
Gal kuri jau turit -kaip realiai  mirksiukas.gif  - http://www.jcrew.com...D=1301470690642

Turiu tokį, bet lygtai ne factory aš jį pirkau. Su 90 cm ėmiau 2 dydį, tai galiu nešioti ne "lower on waist", kaip ten rašo, o ant klubų. Tokiu būdu jis man pailgėja. Šiaip nėra visai mini, į darbą nešiotinas (kai ant klubųwink.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 03 30, 10:41)
aciu, tai pagalvosiu ar reik man jos  ax.gif

Nu ji graži, bet man tokia grynai vienkartinė - iki pirmo skalbimo, ai jos net skablt negalima, tik sausas valymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 03 30, 10:41)
as irgi situos sijonukus vis paziuriu, bet manau trumpoki jie tai kazkaip vis susilaikau  ax.gif

vasarai tegul ir buna trumpoki biggrin.gif ,na nebent jau laaabai trumpi g.gif as tai dar susilaikau del dydziu-su 97 nezinau koki imti,nes dar nei vieno negavau -kazin 6 ar 4 reikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 30 kovo 2011 - 09:48
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 03 30, 10:45)
Nu ji graži, bet man tokia grynai vienkartinė - iki pirmo skalbimo, ai jos net skablt negalima, tik sausas valymas smile.gif

uoj ne, tada tikrai nenoriu.. kur as su tokia doh.gif
Atsakyti
a kur savita - naujos temos reik
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2011 03 30, 10:46)
vasarai tegul ir buna trumpoki biggrin.gif ,na nebent jau laaabai trumpi  g.gif as tai dar susilaikau del dydziu-su 97 nezinau koki imti,nes dar nei vieno negavau -kazin 6 ar 8 reikia  g.gif

gal 4 utektų , aš su panašiais kelnes, šortus perku 4 ir lieka šiek tiek
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2011 03 30, 10:45)
Turiu tokį, bet lygtai ne factory aš jį pirkau. Su 90 cm ėmiau 2 dydį, tai galiu nešioti ne "lower on waist", kaip ten rašo, o ant klubų. Tokiu būdu jis man pailgėja. Šiaip nėra visai mini, į darbą nešiotinas (kai ant klubųwink.gif

o fainutis?nesiglamzo ziauriai?beliko dydi issiaiskint ,gal 6 g.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2011 03 30, 10:48)
o fainutis?nesiglamzo ziauriai?beliko dydi issiaiskint ,gal 6 g.gif

Fainutis, kažkiek, manau, kad glamžysis, bet sudėtis coton ax.gif Bet šiaip labai fainas - ryškus toks, vasarai labai tiks 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti