Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 12 tema

QUOTE(Vlastimila @ 2011 03 25, 15:23)
Gražus, bet brangus-bent nuolaidos reikūtų palaukt 4u.gif

Ne į temą, bet pamačiau Cikada7 ir neiškenčiau....
Cikada7, kiek pas Jus valandų? bigsmile.gif  Į medžioklę susiruošėt mirksiukas.gif

Dbr. pas Cikada7 7.38 , bet atsikelus nuo 6.30 , nes negaliu ramiai miegoti per tuos sale, jau paryciais sapnuojas jcrew, o jei ka pramiegosiu doh.gif Parduotuviu maza, reikia online pirktis blush2.gif Vis negana man rolleyes.gif
P.S. Turiu gera drauge, kuri pranesa man i el.pasta,jei nieko gero, to ko reikia 4u.gif Tada telefone paskaitau ir snaudziu toliau. O jei jau buna ko man reikia, tai kelia alerma biggrin.gif Na bet jau beveik viska turiu ko norejau, galesiu ramiau miegoti, tik dar reikia salikeli pagauti. Teks vaziuot i parduotuves ieskot rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 25 kovo 2011 - 14:46
QUOTE(savita1 @ 2011 03 25, 14:24)
as turiu tokius ne is factory, 2 dydis su 93cm idealiai tinka, is factory gali buti kiek mazesni arba ne biggrin.gif gal bus kokie plonesni g.gif nes maniskiai tai storoki.

va čia ir bėda biggrin.gif teks nuolaidų laukti arba toliau jcrew medžioti ax.gif
Atsakyti
Noriu paklausti turinciu toki megztuka

user posted image

Siandien gavau ji, labai patiko, bet pamaciau, kad jo skalbti negalima, tik valyti sausuoju budu. Gal vis gi kas bandet skalbt rankomis atsargiai?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 03 25, 17:31)

user posted image

Siandien gavau ji, labai patiko, bet pamaciau, kad jo skalbti negalima, tik valyti sausuoju budu. Gal vis gi kas bandet skalbt rankomis atsargiai?

Aš skalbiu visus merino megztukus vilnos režimu, 20 laipsnių temp. Nieko dar neatsitiko tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 03 25, 17:31)

I skalbianke ir vargo nematau.
Panos, vyriski merinukai papigiai:
http://www.jcrew.com...~~~~~/17387.jsp
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2011 03 25, 17:35)
Aš skalbiu visus merino megztukus vilnos režimu, 20 laipsnių temp. Nieko dar neatsitiko tikrai  smile.gif

Buten sita as turiu, skalbiau rankomis, nenorejau rizikuot su skalbimo masina ir plius dar jei 20 temperaturos reikia negi ji viena skalbsi, man kazkaip greiciau ir ekonomiskiau atrodo rankom:4u:
Atsakyti
QUOTE(nature @ 2011 03 25, 17:41)
Buten sita as turiu, skalbiau rankomis, nenorejau rizikuot su skalbimo masina ir plius dar jei 20 temperaturos reikia negi ji viena skalbsi, man kazkaip greiciau ir ekonomiskiau atrodo rankom:4u:

Nematau ko ten rizikuot, ten vos makaluoja su tuo vilnos režimu smile.gif Aš dadedu dar ką nors pagal spalvą, ir gerai būna biggrin.gif
Atsakyti
Gavau šią suknytę baltą 6 dydžio, gal kam prireiks išmatavimų.
Plotis per krūtinę 46 cm, per klubus - 50 cm, ilgis 87 cm. Man norėtųsi ilgesnės verysad.gif

user posted image

http://www.jcrew.com...D=1299675862400
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guste: 25 kovo 2011 - 18:21
gavau snd J.Crew Patterned classic ballet flats
http://www.jcrew.com...~~~~~/10639.jsp
emiau 8.5 tai su 25 cm peda dideles, vidpadis 26 cm gal kam pravers
o siaip labai patiko, ryskesnes nei internetineje foto, keliu gyvai
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bakardi: 25 kovo 2011 - 18:39