Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja IKI lipdukų akcija

sveikos 4u.gif

gal kas jau pirkote lyginimo sistema? kokie atsiliepimai, ar vertas diemesio g.gif
Atsakyti
Specialiai nuėjau į iki pažiūrėti svarstyklių. kaip supratau nieko ten rimto. Atseit parodo kiek numetei raumenų o kiek lašinių. Bet topshopo svarstyklės rodo 5 komponentus ir kainuoja 130 lt.
al todėl niekas čia atsiliepimų neparašė-kad neverta jų pirkti.
Atsakyti
Kas jau įsigijote duonkepę, kiek laiko garantinį duoda g.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2011 04 10, 09:59)
Kas jau įsigijote duonkepę, kiek laiko garantinį duoda  g.gif Ačiū  4u.gif

Na, aš ne duonkepę, o kavos aparatą įsigijau, ale garantinio nedavė. schmoll.gif
Atsakyti
Na, aš ne duonkepę, o kavos aparatą įsigijau, ale garantinio nedavė.

tai, kad parasyta kavos aparatui 2 metu garantija duoda, tai manau reikia nueiti su pirkimo cekiu atgal i parduotuve, kad israsytu smile.gif
noriu paklausti del kavos aparato - ar verta ji pirkti?jokiu minusu nepastebejot?
Papildyta:
QUOTE(Perfect @ 2011 04 10, 11:02)
Na, aš ne duonkepę, o kavos aparatą įsigijau, ale garantinio nedavė.  schmoll.gif

truputuka blogai anksciau citata ikeliau, bet manau supratot blush2.gif

as noriu isigyti kavos aparata, bet vis svarstau ar vertas demesio g.gif
Atsakyti
QUOTE(rudakase @ 2011 04 10, 11:15)
Na, aš ne duonkepę, o kavos aparatą įsigijau, ale garantinio nedavė.

tai, kad parasyta kavos aparatui 2 metu garantija duoda, tai manau reikia nueiti su pirkimo cekiu atgal i parduotuve, kad israsytu smile.gif
noriu paklausti del kavos aparato - ar verta ji pirkti?jokiu minusu nepastebejot?
Papildyta:
truputuka blogai anksciau citata ikeliau, bet manau supratot blush2.gif

as noriu isigyti kavos aparata, bet vis svarstau ar vertas demesio g.gif

Nu, apie aparatą jau rašiau kelis postus prieš tai. Kalbėjom su mergaitėm, kad garsiai veikia. A, beje, kažkas dar klausė apie pieno putų gaminimą - dariausi kapučino, išplakė pieną gerai.

O ar verta įsigyt, nežinau unsure.gif Aš asmeniškai mėgstu kavą, kol kas patenkinta.
Atsakyti
aciu uz atsakyma, esu skaiciusi anksciau parasytus atsiliepims apie kavos aparata rolleyes.gif , bet galvojau gal praejus kelioms dienoms kazka naujo pastebejai ax.gif
Atsakyti
Kaip svarstyklės gali rodyti kiek pas žmogų yra riebalų, kiek lašinių? biggrin.gif Ten gal koks infraredas yra, kuris žmogaus tūrį dar išmatuoja? smile.gif)

Atsakyti
O kaip del garu puodo? Jokiu komentaru apie ji g.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 04 10, 10:02)
Na, aš ne duonkepę, o kavos aparatą įsigijau, ale garantinio nedavė.  schmoll.gif

Na mes savaitgali bandeme kavos aparata. nusipirkau biggrin.gif Garantinius lapus dave- prisege prie ju pirkimo ceki ir viskas. Nebuvo tik instrukcjos- tai teko patiem aiskintis kas ir kaip. Sakiau eisiu i parduotuve- gal pamirso, manau instrukcija privalo but. Kava gaunasi skani, su puta, nelabai karsta- tai darome i pakaitinta puodeli. Su kapucinatoriumi siek tiek neiskumu- kad ir nuleidziu pradzioj vandeni, bet man rodos, kad jis nemazai vandens i piena privaro smile.gif nes labai jau padaugeja.
Na siaip visumoj apibendrinant- uz tokia kaina neblogas pirkinys thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(mamamia* @ 2011 04 10, 21:01)
O kaip del garu puodo? Jokiu komentaru apie ji  g.gif

O del garu puodo- tai manau verta pirkt tik jei reikia dietinio maisto, jei seimoje yra "skrandininku". Mano brolis turi- tai po nusipirkimo pries 2 metus- gal 3 kartus tegamino jame. Siemet supakavo ir ikiso i giliausia kampa ikiso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fruktozoide @ 2011 04 10, 19:59)
Kaip svarstyklės gali rodyti kiek pas žmogų yra riebalų, kiek lašinių? biggrin.gif Ten gal koks infraredas yra, kuris žmogaus tūrį dar išmatuoja? smile.gif)

Ne fizikė esu, tai tiksliai nepasakysiu, bet skiriasi ar tais laidumas, ar tais varža raumenų, lašinių ir kaulų. Kažkas ten omais matuojama. Tai pagal tuos skirtumus ir išmatuoja. Aišku, kiek tikslūs yra tokie buitiniai prietaisai - spręsti nesiimu.
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif
QUOTE(Ulitka @ 2011 03 28, 17:24)
Ir as imsiu))jej surasiu atsiliepimu kaip jis  pjauna  svogunus)))Taigi mergaites parasykite kaip ir kas) labai lauksime) 4u.gif

Vat ir mane domina...tik gaila kad ten kavos pagalveliai o ne kavos pupeliai( o taip paimciau tikrai)

Jau tik nesižavekit moterys tais kavos aparatais, turiu panašų, gal porą mėnesių ir gamins kavą, o po to jau bus tik kavasiusia. Ir nelabai jau jį pataisysit. Bėda kad gana greit išeina velniop elektronika ir tai nužkaitina vandens iki reikiamos temperatūros, ar tai slėgio nesuelia reikiamo ir gaunasi tik kavos gadinimas.Jau skanesnė stipresnė gaunasi paprastai i puodelį užpylus, beto šalta. Badžiau taisyti, mūsų meistreliai vien už aparato atidarymą 40 litų taisykloj prašo , onežinia kiek dar už pataisymą, tai pinigų švaistymas. Pramoniniai, kur kavinėse aparatai jie brangūs bet ir patvarūs, očia...paprasčiausias pinigų siurbimas... schmoll.gif
Atsakyti