Neradau atsiliepimų apie svarstykles> gal kas pirkote? kaina taip suprantu gera, o ar gerai tiksliai rodo?
QUOTE(Frekė @ 2011 04 07, 10:44)
isminko tesla koldunams, picoms makaronams. arba siaip galit tik kepti jei neturit orkaites tesla minkausi gana daznai nes tingiu zaisti o ten per 10 min isminko iki norimos konsistensijos. arba yra geras koldunu teslos receptas su plikytais miltais gi karsta su nagais verdanti vandeni minkyt. o va duonekepe nesiskundzia esu minkiusi ir lavasui tesla su mielem tai ir pakildino ir isminke zodziu smagu tik
Nu, privalumų daug...
O ką, Freke, dėl kainos manot?
QUOTE(Perfect @ 2011 04 07, 08:59)
Rimtai? O kokia čia buvo duona - su kokiom sėklom, raugu, mielėm?
Ką dar gudraus daro ta duonkepė?
Ką dar gudraus daro ta duonkepė?
žinokit aš daug ką bandžiau, makliavoju kaip reikalas su raugu nebandžiau, neturiu. labai noriu dabar džemą pabandyt.
QUOTE(Jupi @ 2011 04 07, 10:21)
Kažini tas kavos aparatas latė kavą daro?
Manau kad iseis, juk late- tai esspreso kava su pasildytu pienu, o kapucino su pieno puta.
QUOTE(ajd @ 2011 04 07, 12:58)
Neradau atsiliepimų apie svarstykles> gal kas pirkote? kaina taip suprantu gera, o ar gerai tiksliai rodo?
mane irgi labai domina,gal kas jau pirkot?
QUOTE(Perfect @ 2011 04 07, 10:42)
O įkaista tikrai greit.
O kiek maždaug? Minutė ar penkios? Ačiū iš anksto
QUOTE(Kuitulienė @ 2011 04 07, 16:40)
O kiek maždaug? Minutė ar penkios? Ačiū iš anksto
Tikrai ne penkios. Na, galėsiu tiksliai parašyt, kai darysiuosi kavą.
QUOTE(laimusia30 @ 2011 04 07, 17:34)
Norejau paklausit, gal aks pirko ka uz lipdukus, tai pvz jeigu perki duonkepe uz 260 Lt., tai vel duoda uz ta suma lipduku?
turėtų bent jau per visas praeitas akcijas taip buvo
QUOTE(laimusia30 @ 2011 04 07, 17:34)
Norejau paklausit, gal aks pirko ka uz lipdukus, tai pvz jeigu perki duonkepe uz 260 Lt., tai vel duoda uz ta suma lipduku?
Tikrai duoda Pati jau duonkepę paėmiau, tai dar berods 13 lipdukų gavau