Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja IKI lipdukų akcija

QUOTE(rausvakase @ 2011 05 26, 20:59)
Pradedant gaminti pieno putas apie 15s vamzdelis turi but panardintas i piena (vyksta sildymas), po to jau tik vos liesti pieno pavirsiu  smile.gif

As siaip kasdieniniam gerimui putinu paprasta 2,5 proc piena, kazkiek isputoja ir susyla, paskui i ji dar kava darau- tai putos gaunasi pakankamai. O tokios standzios putos nebandziau plakt. biggrin.gif
Atsakyti
jei dar kam is kaunieciu reikia duonkepes, tai siandien vel maciau yra Partizanu Iki 4u.gif
Atsakyti
Siandien ir as nusipirkau kavos aparata, taigi gersiu skania kava thumbup.gif
Paemiau jau paskutini
Atsakyti
Sveiki, gal kas matėte Vilniuje Bosch kampinį šlifuoklį? 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turite kavos aparato naudojimo instrukcijos kompiuterinį variantą? g.gif Pas mane buvo įdėta knygutė be LT aprašymo ir šalia keli atšviesti lapai - pusė teksto lietuviškai, pusė estiškai... Nuėjau į parduotuvę, bet tai jos ką... ne jos pakuoja, nieko nežino, aparatų nėra, kad galėtų nukopijuoti ir pan. Taigi gal kas turite? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas Klaipedoj dar matėt duonkepę ar kavos aparatą?
Atsakyti
Gal kas Vilniuje matėte duonkepę ar kavos aparatą 4u.gif
Duonkepė svarbiau. Gal kas norite perleisti rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nera niekam pasitaike, kad duonkepes dangtis uzsidaro nesandariai, ir turbut del to duona sukrenta. Ar cia bus kaip garantinis atveji? realiai taisyti tai ten kaip ir nera ko, negi ja keis???
Atsakyti
QUOTE(dainiusa @ 2011 05 29, 17:18)
Nera niekam pasitaike, kad duonkepes dangtis uzsidaro nesandariai, ir turbut del to duona sukrenta. Ar cia bus kaip garantinis atveji? realiai taisyti tai ten kaip ir nera ko, negi ja keis???

Tai neturi visai sandariai užsidaryti, paprastai užsidro ir viskas smile.gif o kad sukrenta duona tai čia daug priežasčių, pvz. skysčių per daug, mielių per daug, jei nesenai kepat duoną, tai paskaitykit duonos kepejėlių temą, ten daug informacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2011 05 26, 21:59)
Pradedant gaminti pieno putas apie 15s vamzdelis turi but panardintas i piena (vyksta sildymas), po to jau tik vos liesti pieno pavirsiu  smile.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Apsiataškė ne tik kavos aparatas, bet ir aš nuo kojų iki galvos doh.gif
Puta vis tiek nepavyko verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2011 05 29, 19:22)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Apsiataškė ne tik kavos aparatas, bet ir aš nuo kojų iki galvos  doh.gif
Puta vis tiek nepavyko  verysad.gif  blush2.gif

Yra ir man taip buve doh.gif doh.gif doh.gif Manau del to, kad pradzioje perkaitinau piena, nes po to man jis tik stipriai burbuliavo ir taskesi, ir puta, aisku, nesigavo biggrin.gif
Reikia kantriai eksperimentuoti ir tikrai pavyks 4u.gif
Atsakyti
Labai gaila, kad nebebus prekiu ir nebeprates akcijos verysad.gif nespejom nusipirkti Bosch irankiu, pradejom ieskoti praeita savaite, kokias 5 IKi apvaziavom Kaune, niekur neradom (visur tik slifuokliai like...). Tikimes kad gal kokioj kitoj parduotuvej bus kokia panasi akcija su tokiais daiktais kaip akuliatorinis ir smuginis greztuvai...
Atsakyti