Na ką, mielos mamos ir tėčiai (mačiau ir vyriškių čia yra
). Pagaliau ir aš turiu savo duonkepę
Kažkaip įdomiai čia su jom. Šįryt paskaičiau, SM, kad jau yra papildymas, tai pasiskambinau į šalia namų esančią IKI, sakau gal užsirezervuot galima. Sako liko paskutinė, jei atvažiuosit per valandą, tai rezervuojam, nes "tipo" juos tikrina, tai negali ilgesniam laikui. Na aš negalėjau iš darbo išeit, tai sakau bandysiu laimę kitur.
Per pietus nuėjau į Saturno IKI, ten viena duonkepė (išpakuota, stende) belikus, bet ir ta rezervuota. Tai paklausiau, ar dar veš, tai sakė, kad šia savaitę dar turėtų. Tai paprašiau, kad man rezervuotų, užsirašė telefoną. Po valandos skambina, kad galiu ateit pasiimt
Matyt, kažkas atsisakė.
Po darbo nueinu pasiimti, ji jau supakuota, dėžė užlipdyta. Prašau, kad man patikrintų, atsisako, net į kalbas nesileidžia. Sakau pagal taisykles turit tikrinti. Sako tam yra garantinis. Nu "dzin" galvoju, ką aš čia ginčisiuos
bet taip paprastai vistiek nenusileisiu
. Susimokejom, informacijoj staigiai išrašo garantinį kvitą ir viskas, ten irgi netikrina. O mes su MB kaip kokie bomžiukai vidury parduotuvės viską išsipakavom
Ir ką, nėra CD, lietuviškos instrukcijos. Yra tik prancūziška ir receptų knygelė, bet irgi prancūziškai
Va tada pyktis užvirė, pas mus niekas nei bum bum prancūziškai. Tai kaip aš tą duoną kepsiu. Einu susirinkus visus popieriukus į administraciją. Ateina tokia moteriškė, pasakau dėl ko, tokia nelabai patenkinta nueina į kambariuką, aš iš paskos. Aišku atbumbėjau viską, kodėl pasikabinę lapus, kad turi patikrint, bet netikrina, kodėl nėra LT instrukcijos, CD ir t.t. Tai jos atsakymas, kad jie maisto parduotuvė, dėl to netikrina. Aš vistiek nenusileidžiu. Ji man pažada atspausdinti LT instrukciją, nes jiems atsiuntė, kad pridėtų. Tai dar paprašiau, kad duotų parašyt man prašymą, kad artimiausiu metu galėčiau ateiti pasiimti tai, kas priklauso. Tai sako, nerašykit, aš susiskambinsiu ir informuosiu jus, kad ateitumėt pasiimti. Vis dėlto parašiau, nes kažkada kitu atveju teko pasimokyt, kad be raštiško prašymo nieko nepeši. Ir dar paprašiau kopijos su parašu, kad prašymą gavo. Kol rašiau, atspausdino man tą instrukciją, atsiprašė, kad taip gavosi, kad iš karto nebuvo pridėta, nes nespėjo atspausdinti
Žodžiu, daug tylėjimo buvo ir neatsakytų klausimų, o ką gi sakys, juk žino, kad yra neteisūs. Gal ir zaraza esu, bet už save reikia pastovėti. Juk ne 10 Lt sumokėjau, tai norisi, kad viskas tvarkingai būtų. Po to ir garantiniam neįrodysi, kad to ar ano nebuvo.
Nauja prekė jau rado savo vietelę
, gaila šiandien laiko neturiu įsigilint, kaip ten kas, bet iki savaitės pabaigos tikrai išbandysiu. Sėkmės visoms ir visiems.