iki duonkepe 355lt http://www.azon.lt/S...OW5020.html#top ne bet iki vistiek pigiau gaunasi
Sveiki,
as domiuosi lygintuvu ir lyginimo sistema... gal yra atsiliepimu...pati noriu paprsato to lygintuvo, o mamai lyginimo sistema, nes ji siuva, jai labai pravers... tai idomus atsiliepimai apie sias prekes
as domiuosi lygintuvu ir lyginimo sistema... gal yra atsiliepimu...pati noriu paprsato to lygintuvo, o mamai lyginimo sistema, nes ji siuva, jai labai pravers... tai idomus atsiliepimai apie sias prekes
As turiu ta lygintuva - iprasta kaina kazkur 100 lt
O mane domina lyginimo sistema ir kavos aparatas, gal atsiras jau turinciu tokius daiktus, patars ar verta?
mane tai domina kavos aparatas, aisku nera stebuklo, bet vis geriau, nei paprastai kad namie uzsiplikai ta kava tik va idomu, kokios ten kavos pagalveles dedasi
QUOTE(Gija* @ 2011 04 01, 09:14)
mane tai domina kavos aparatas, aisku nera stebuklo, bet vis geriau, nei paprastai kad namie uzsiplikai ta kava tik va idomu, kokios ten kavos pagalveles dedasi
As ir domiuosi tuo aparatu, bet taip mazai info ir atsuliepimu apie jį raso kad tinka malta kava, tai nebutinai pagalveline. Kazi ar ilgai jis kaista, ar skani kava gaunasi... gal kas jau pirkote? papasakokit
Mane ir domina kavos apratas. Pas prancūzus radau, kad jis ~100 eurų kainuoja. Atsiliepimai buvo, kad už tokią kainą pakankamai geras
QUOTE(gielux @ 2011 04 01, 12:54)
Mane ir domina kavos apratas. Pas prancūzus radau, kad jis ~100 eurų kainuoja. Atsiliepimai buvo, kad už tokią kainą pakankamai geras
Jo as ir panasia kaina buvau radus, apie 95-99 eurus. Lietuviskuose psl- apie 370 Lt. Nu reik laukt- gal atsiras bandziusiu
va dar radau Vokiska psl su atsiliepimais iskart i verteja idejau Atrodo labai nepeikia
QUOTE(Ancele @ 2011 03 30, 21:58)
Sveiki,
QUOTE(mazojiR @ 2011 03 31, 07:36)
As turiu ta lygintuva - iprasta kaina kazkur 100 lt
as turiu ta lygintuva jau 4 m. Paprastas, be stebuklu.
ir kainavo 100 lituku su trupuciuku.
Kavos aparatas nieko rimto. Galima padaryt maks 2 puodelius kavos, i tai atkreipkit demesi. Ir kaina perlenkta, uz tokia kaina geriau delonghi 9 (tiksliai nepamenu pavadinimo), musu parduotuves turi. Apskritai tokis akcijomis netikiu, nes su didele nuolaida gaunasi brangiau, nei be nuolaidos kitur.