na mamos, kaip kava duona
šiaip gal kas galėtų parašyti apie lyginimo sistemą
ir klausimas, ar tas kraniukas kur pieną plaka nusiima , kad ji nuplaut, pajudinau, bet bijau laužt...
QUOTE(juros dukra @ 2011 05 14, 18:38)
na mamos, kaip kava duona
ir klausimas, ar tas kraniukas kur pieną plaka nusiima , kad ji nuplaut, pajudinau, bet bijau laužt...
oij jau nelauzkita... apsluostykit tik po plakimo o istraukus is pieno tik gara nuleiskit ir bus išvalyta
Nusipirkau ir as siandien ta Rowenta - pradzioj galvojau ar verta del 1 puodelio kavos per diena pirkti sau si aparata, nes vyras sake kad nepatinka jam aparatines kavos. Bet kadangi siandien IKI duonkepes vel neradau, tai nusipirkau Rowenta, pabandem abu - abu likom labai patenkinti espresso labai skani, neprastesne nei kavinese, o is pieno tokia puta padare! -tokia kremine... kad norisi ir norisi abiem tos kapucino kavos gerti, laukiam nesulaukiam kito ryto - abu nesam nieko panasaus anksciau ragave!
Tik iskilo tokia problemele - kai darem kava per 1 puodeliui skirta filtra - kava nepasidare-vanduo nebego i puodeli, laukem laukem tada per virsu pradejo taskyti.Taip bandem kelis kartus-ir maziau kavos dejom, ir daugiau tik per 2 puodeliams skirta filtra padare kava. Gal kas zino kame problema?-gal filtras brokuotas?
Tik iskilo tokia problemele - kai darem kava per 1 puodeliui skirta filtra - kava nepasidare-vanduo nebego i puodeli, laukem laukem tada per virsu pradejo taskyti.Taip bandem kelis kartus-ir maziau kavos dejom, ir daugiau tik per 2 puodeliams skirta filtra padare kava. Gal kas zino kame problema?-gal filtras brokuotas?
QUOTE(juros dukra @ 2011 05 14, 13:44)
...bet man rodos, kad su didesniu galingumu sunkesnę tešlą lengviau patempia išmaišyti ir gal geriau iškepa, na vidus nelieka žalias..na taip manau,...
Tai kad ir su mazesnio galingumo lengvai minko rugine tesla ir kepa puikiai - niekas nelieka nei zalias, nei ...
QUOTE(Edita888 @ 2011 05 14, 23:36)
Tik iskilo tokia problemele - kai darem kava per 1 puodeliui skirta filtra - kava nepasidare-vanduo nebego i puodeli, laukem laukem tada per virsu pradejo taskyti.
Na, keista, rimtai O instrukcijos knygelę turit? Ten psl.60 yra parašyta galimos problemos ir sprendimo būdai.
Gali būti, kad patį filtro dėklą ne taip įtatėt.
QUOTE(juros dukra @ 2011 05 14, 18:38)
na mamos, kaip duona
Na va kaip tik vakat 1 blynas buvo kepem duona su alyvuogem
na kadangi namie svarstikliu neturejau tai miltus is akies dejau nors zinojau kad to daryt negalima ir duona gali nesigaut
o dar sveciai i duonos kepimo pabaiga uzgriuvo netiketai tai kol kepe labai nervinausi o sveciai jau tik trine rankas kad tuot ragaus duoneles namines
iskepe gal kiek pazmekus (750 g) nors kai 1 blynas nelabai zinai kaip ji ten turetu atrodyt is tikruju duona sproro dar silta per 5 min ir visi gyre kad labai skani
dabar kaip tik maisosi prancuziskas batonas su razinkom jei kas normalaus ir bent siektiek i batona panasu bus pranesiu
Sveikos, prisiduodu ir aš. Išbandžiau tą gėrį, kepiau baltą duonytę. Šiaip gavosi viskas, tik gal kiek man per daug apskrudo. Dar reiks paieškoti labiau man tinkančio receptuko. Ryt planuoju išbandyti džemo funkciją , vaikystėje buvo labai skanus apelsinų džemas, pabandysiu.
sveiki, na žinokit vakar turėjom atrakciją, mano vyras irgi kavos beveik negeria (negėrė) o vakar tris puodelius man ir sau darė, radau dar tokį nerealų puslapį pretendentas.jura.com ta ten toooooooooookių kavų
šiand vargstam su duona, kadangi darom ruginę, tai...bet jau kvepia
p.s. dėl kavos, man ėjo pro šonus pirmą kart kai iki galo gerai neužsukau rankenėlės, reikia dar pasukti į dešinę stipriau...
vakar vargau su užuolaidom, na gal kas pirkot/perkat/pirksit tą sistemą pasidalinkit apie tą vertikalų lyginimą, ačiū
šiand vargstam su duona, kadangi darom ruginę, tai...bet jau kvepia
p.s. dėl kavos, man ėjo pro šonus pirmą kart kai iki galo gerai neužsukau rankenėlės, reikia dar pasukti į dešinę stipriau...
vakar vargau su užuolaidom, na gal kas pirkot/perkat/pirksit tą sistemą pasidalinkit apie tą vertikalų lyginimą, ačiū
QUOTE(juros dukra @ 2011 05 15, 11:18)
sveiki, na žinokit vakar turėjom atrakciją, mano vyras irgi kavos beveik negeria (negėrė) o vakar tris puodelius man ir sau darė
Dar ir taip būna
Ačiū už nerealų puslapį!!!!!!!
Bandysiu.
mamytės sos parašykit su kokia programa kepate duona su šlapiu tikru raugu? nes mane vyras iš proto baigia išvaryt mes pasidarėm plikinį, dabar dar sudėjom tešlą į duonkepę ir su 13 programa maišom, o su kokia palikt iškilt? ar yra tokia programa kildinimui su raugu? ir svarbiausia su kokia programa kept ruginę duoną su raugu? čia viena mamytė buvo įdėjus duonytės nuotraukas, gal galit pasakyt su kokia programa kepėt?nes cd nerandu programos su raugu sos...sos...sos
na mamos, negavau pagalbos, bet duoną jau valgau.................na žinokit iškepė super
nors bijojau, skaičiau , kad su raugu beveik nieks duonkepėj nekepa, bet...MES IŠKEPĖM MAIŠĖM su 13 o kepėm su 12 programa 70min
čia iki turėtų sumokėt man už reklamą bet kepti namie duoną nerealu mes dabar savitgalį gyvenam ant kavos ir duonos mano brangusis šiand vėl trečią puodelį LATTEE abiem daro , nepatikėsit anksčiau aš jam kavą per prievartą siūlydavau, kad energija pakelt, o jis tai vadino dirtiniu stimuliatorium ir bambėdavo, kad aš geriu PERDAUG
p.s. kas chabata kepėt, ar baigėt kept orkaitėj (taip rašo cd), ar iki galo duonkepėj, jei taip tai su kokia programa, nes labai noriu ir chabatos su alyvuogėm užkandukam
nors bijojau, skaičiau , kad su raugu beveik nieks duonkepėj nekepa, bet...MES IŠKEPĖM MAIŠĖM su 13 o kepėm su 12 programa 70min
čia iki turėtų sumokėt man už reklamą bet kepti namie duoną nerealu mes dabar savitgalį gyvenam ant kavos ir duonos mano brangusis šiand vėl trečią puodelį LATTEE abiem daro , nepatikėsit anksčiau aš jam kavą per prievartą siūlydavau, kad energija pakelt, o jis tai vadino dirtiniu stimuliatorium ir bambėdavo, kad aš geriu PERDAUG
p.s. kas chabata kepėt, ar baigėt kept orkaitėj (taip rašo cd), ar iki galo duonkepėj, jei taip tai su kokia programa, nes labai noriu ir chabatos su alyvuogėm užkandukam
QUOTE(Perfect @ 2011 05 15, 08:03)
Na, keista, rimtai O instrukcijos knygelę turit? Ten psl.60 yra parašyta galimos problemos ir sprendimo būdai.
filtro dekla istatau gerai -juk su kitu- dvigubai kavai skirtu filtru tai puiki kava gaunasi, pabandziau siandien per ta filrta be kavos tiesiog vandeni perleist-tas pats, vanduo po kurio laiko nuo susidariusio slegio pradeda purksti tik per virsu-i apacia nebega-panasu kad filtre skylute nepadaryta . Vyras siulosi pats pradurti-bet as bijau, o jei sugadins. Bandysiu prasyti rytoj IKI kad pakeistu filtra...