QUOTE(Dovis @ 2011 03 29, 17:20)
Kad ir kitur nusipirkus, tenka paciam i garantini tysti. Arba visas procesas daug ilgiau uztrunka, jei i parduotuve vezi. Jie vistiek siuncia ta preke patikrinti ir jei rimtas gedimas, tada siulo taisyti arba keicia preke. Nenoriu gazdinti, bet tokia duonkepe mums sugedo pi 2sav, pirkta topocentre
Sugedo pats variklis, tai pakeite, bet uztruko viskas. Siaip garantiniam sake, retai tokios pasitaiko, cia mums taip nepasiseke.
Siaip maximiniai, tai su garantijom. Cia neturetu but kitaip, nesvarbu akcija atrakcija, pinigus juk moki.
Na, kitur gali reikalauti, kad ne taisytų, o iš karto keistų, nes pagal įstatymus tai gali rinktis, ar taisyt, ar pinigus grąžint, ar keist tokiu pačiu daiktu. Esu kelis kartus taip keitusi prekes, kurios sugedo po kelių mėn naudojimo, niekada nesutinku taisyt O čia jie rėkia (ir raštu parašę prie akcinio to stendo), kad grąžint negalima, tik taisyt.
Kita vertus, mano 2 draugės turi tokias duonkepes, naudoja jau ilgai, tfu tfu tfu - nei viena netaisė dar. Tiesa, pirko ne akcines, pilna kaina internetinėse parduotuvėse. Na, tikiuosi, kad maniškė nesuges
Papildyta:
QUOTE(staselė @ 2011 03 29, 17:59)
O kuo ta lyginimo sistema ypatinga?
Oi, superinė ji. Lygina dideliu garų spaudimu. Pvz patalynę 6 kartus sulenktą gali lygint ir vienodai išsilygina visi sluoksniai. Galima pakabintus rūbus, užuolaidas garais lygint per nedidelį atstumą (nepridedant lygintuvo prie rūbo). O ir paprastus rūbus nepriekaištingai lygina (tik geros lyginimo lentos reikia, kad praeitų garai kiaurai per lentą, kitaip garaips rankas apdegt galima).
Čia bus kitas mano pirkinys