Ar matėt, atsirado naujų prekių su mažesne nuolaida Moulinex sulčiaspaudė ir virtuvinis kombainas su mėsmale Tik nežinau ar visur čia bus, nes IKI puslapyje nieko apie tai nerašo
QUOTE(Will @ 2011 05 10, 14:39)
Ar matėt, atsirado naujų prekių su mažesne nuolaida Moulinex sulčiaspaudė ir virtuvinis kombainas su mėsmale Tik nežinau ar visur čia bus, nes IKI puslapyje nieko apie tai nerašo
tu prekiu kuriu zadejo akcijiniu nebeturi tai kitas bando prakist
o kainos tai kosmines visgi
labas, o gal kas turite tefal supergliss 20 lygintuva. Kokie butu atsiliepimai?
Prieš gerą pusvalandį Fabijonškių IKI buvo kavos aparatas. Duonkepių salėje nebuvo, tik viena informacijoje po stalu "paslėpta"
Kaune, Luksio g Iki buvo kavos aparatas, duonkepiu -ne.
Pries kokia 1 h nugriebiau duonkepe justiniskiu iki
tik 1 ir tebuvo taip pat maciau ir kavos aparata jei kam reik paskubekit
negaliu atsidziaugt kad kokia preke gavau ir taip netiketai
kai isbandysiu pranesiu
tik 1 ir tebuvo taip pat maciau ir kavos aparata jei kam reik paskubekit
negaliu atsidziaugt kad kokia preke gavau ir taip netiketai
kai isbandysiu pranesiu
ai dar pamirsau
tik ka isbandziau lyginimo sistema,
zalia lempute taip ir neuzsidege (gal ji uzsidegs kai baigsis garai?)
garai pradejo eiti na po kokiu 5-6 min
lygina gerai, labai lengvai net (na cia turiu omeny kad pats lygintuvas yra pakankamai lengvas lyginant su senuoju ) lengvai slysta
pralyginau vyrui marskinukus
taip pat jau sugebejau prisvilinti sintetines kelnes pralyginau medvilnes rezimu lygintuvo nosis pajuodo kelnes pasvylo
na bet seip esu patenkinta,
tik va klausimas ar reik ispilinet vandeni is pado
Dar vienas kavos aparatas likęs Šeškinės Iki. ir aš nusipirkau galų gale, ačiū už žinutę kad jų užvežė . Kol radau pervažiavau dar tris ikius - duonkepių tikrai niekur nebuvo
Dėl lyginimo sistemos. Iki šiol lyginau Tefal ultragliss diffusion 60 lygintuvu. tai padai su lyginimo sistema visai identiški, tik truputį daugiau garo paduoda sistema. Bet užtat lygintuve lygini o garas eina savaime, o toj sistemoj mygtuką spausti reikia kad eitų garai nuolat ir vietos kiek užima - griozdas. Geriau marškinių tai konkrečiai nelygina - tas pats. Tiesa marškiniai ne super kokybės - kur parduotuvėj iki 60 Lt kainuoja. Bet tie kur gerokai brangesni tai su bet kokiu lygintuvu išsilygina. O tuos pigius brūžinau brūžinau su sistema, išleidau kalnus garo o šonu žiūrint vis tiek man matosi kad nelygu
Patalynei lyg ir patogiau lyginti nes pralygina daugiau sluoksnių nei lygintuvas, bet iš principo tai kai sulankstytą lygini vis tiek raukšlių bent jau man prisidaro ir man nepatinka. Aš beviltiška perfekcionistė . pakabintų ant pakabos nebandžiau antrą kartą bet akivaizdu - man ne panacėja. Aš rinkčiausi naują savo lygintuvą o ne šitą sistemą . Pigiau, mažiau vietos ir beveik ta pati kokybė.
O šiaip tai ko gero reikia man rūbų džiovyklės - mažiau lamdysis, tai gal ir lyginimo kokybė bus geresnė.
Dėl lyginimo sistemos. Iki šiol lyginau Tefal ultragliss diffusion 60 lygintuvu. tai padai su lyginimo sistema visai identiški, tik truputį daugiau garo paduoda sistema. Bet užtat lygintuve lygini o garas eina savaime, o toj sistemoj mygtuką spausti reikia kad eitų garai nuolat ir vietos kiek užima - griozdas. Geriau marškinių tai konkrečiai nelygina - tas pats. Tiesa marškiniai ne super kokybės - kur parduotuvėj iki 60 Lt kainuoja. Bet tie kur gerokai brangesni tai su bet kokiu lygintuvu išsilygina. O tuos pigius brūžinau brūžinau su sistema, išleidau kalnus garo o šonu žiūrint vis tiek man matosi kad nelygu
Patalynei lyg ir patogiau lyginti nes pralygina daugiau sluoksnių nei lygintuvas, bet iš principo tai kai sulankstytą lygini vis tiek raukšlių bent jau man prisidaro ir man nepatinka. Aš beviltiška perfekcionistė . pakabintų ant pakabos nebandžiau antrą kartą bet akivaizdu - man ne panacėja. Aš rinkčiausi naują savo lygintuvą o ne šitą sistemą . Pigiau, mažiau vietos ir beveik ta pati kokybė.
O šiaip tai ko gero reikia man rūbų džiovyklės - mažiau lamdysis, tai gal ir lyginimo kokybė bus geresnė.
QUOTE(Betelgeiz @ 2011 05 11, 21:15)
Dar vienas kavos aparatas likęs Šeškinės Iki. ir aš nusipirkau galų gale, ačiū už žinutę kad jų užvežė . Kol radau pervažiavau dar tris ikius - duonkepių tikrai niekur nebuvo
na gal ir neverta tokiu pinigu
bet kai jau kokius 3 men neturiu ligintuvo namie
o kai turejau nelabai naudojau ( turiu rubu dziovikle namie)
tai man kaip ir nelabai buvo skirtumas koki lygintuva pirkt paprsta geresni uz 200 ar sistema uz 300
pasirinkau sistema kolkas nesigailiu , juolab kad dzinsus 1 brukstelejimu issilygino ,
na laiko atzvilgiu apsimokejo (joks paprastas lygintuvas tiek garo nepadaro)
QUOTE(Padangė @ 2011 05 11, 22:00)
Reikia išpilti po kiekvieno lyginimo O dėl lemputės - keista, man užsidegė po kokiu 10 min.
Na va, pasirodo ne tik geri atsiliepimai apie lyginimo sistemą. Na gal mano Philipsiukas nelabai geras buvo, kad po jo man ši sistema super pasirodė. Joo, aš jaučiu nagus nusigraužčiau, jei man nepateisintų lūkesčių pirkinys, nes vistik pinigai nemaži
oi vis dar negaliu atsigaut kad taip per fuksa duonkepe gavau
taip knieti isbandyt
taip knieti isbandyt
Ačiū, kas rašėt apie lyginimo sistemą
Vis dar galvoju
Aišku, kol sugalvosiu, tai, ko gera, ir nebeliks
Vis dar galvoju
Aišku, kol sugalvosiu, tai, ko gera, ir nebeliks