Lyginau patalyne. Sulanksciau ir islyginau labai lengvai, uzteko vieno perbraukimo ir jau lygu. Tikrai nesigailiu isigijusi, laiko sutaupo daug. Dabar net norisi lygint ir lygint.
Na ir mane sudomino ta lyginimo sistema Idomu ar uz tokia kaina apsimoka , nes pavarcius skelbimus galima ir pigiau rast Kazin ten tas garo galingumas pakankamas
Neisivaizduoju kaip issirinkt ir neapsirikt
Neisivaizduoju kaip issirinkt ir neapsirikt
Garo slegis 4,5 bar. Kiek ziurejau daugumos lyginimo sistemu mazesnis. Manau cia normali kaina, kiek paziurejau tai vidutine sio lygintuvo kaina 100 EUR.
Šiandien Paparčio IKI'yje (Vln) buvo duonkepė, taip apsidžiaugiau, tik kadangi pilną krepšį prekių prisirinkau, gavau paskutinį reikalingą lipduką, galvoju grįšiu namo, dar paskaitysiu komentarų, ar tikrai verta ją pirkti, paskui nueisim su MB.
Aha, kol aš skaičiau, kažkas nupirko MB juokias, kad man taip labai ir reikėjo tos duonkepės, kad dar sugalvojau skaityt . Sakė turėtų dar atvežti, tik neaišku kada. Jau senokai šitoj parduotuvėj jų nebebuvo, vadinasi retkarčiais užveža, tad teks būt sekliu morka ir dažniau užsukti į IKį
Aha, kol aš skaičiau, kažkas nupirko MB juokias, kad man taip labai ir reikėjo tos duonkepės, kad dar sugalvojau skaityt . Sakė turėtų dar atvežti, tik neaišku kada. Jau senokai šitoj parduotuvėj jų nebebuvo, vadinasi retkarčiais užveža, tad teks būt sekliu morka ir dažniau užsukti į IKį
Kazkoks apsurdas apvazinejau 8 iki parduotuves noriu duonkepes ir nei vienioj iki nebuvo mano apvazinetu
aplankiau (virsuliskese 2, seskinei 3 fabijoniskese 2 pilaitei 1,) ir nei vienoj nera
gal kas jei uzmatys praneskit man labai jau norisi sito dziaugsmo namie ,
o gal kas zinot ar ju is vis bus iki parduotuvese?
aplankiau (virsuliskese 2, seskinei 3 fabijoniskese 2 pilaitei 1,) ir nei vienoj nera
QUOTE(Padangė @ 2011 05 08, 17:00)
Kazkoks apsurdas apvazinejau 8 iki parduotuves noriu duonkepes ir nei vienioj iki nebuvo mano apvazinetu
Ta pati situacija Kaune, baigiu vilti prarasti...
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 05 08, 17:53)
Ta pati situacija Kaune, baigiu vilti prarasti...
ryt atakuosiu iki parduotuviu administracija su klausimu kada bus , kodel nera,
QUOTE(Padangė @ 2011 05 08, 18:07)
ryt atakuosiu iki parduotuviu administracija su klausimu kada bus , kodel nera,
Vakar neapsikenčiau ir parašiau el. laišką IKI atsiliepimų skiltyje, kol kas laukiu žinių Noriu aš tos duonkepės, bet jau kvailai pradedu jaustis važinėdama po visas Kauno IKI. Apie kuro sąnaudas tyliu.
Gal kas Kaune matete Boch suktuko, MB labai jau jo nori
QUOTE(Padangė @ 2011 05 08, 18:00)
Tai kad jau antras vežimas ir jas labai greit išperka pvz toje IKI, kur aš dažniausiai lankausi, dabartinį papildymą išpirko per dvi dienas, t.y. ketvirtadienį jau nebebuvo o parduotuvė ne tokia populiari, beveik užmiestyje...
mano mazele jau priprato jei jau vaziuojam kur
1 klausimas ar uzsuksim i parduotuve pasiziuret ?
atsakymas aiskus taip
cia jau toks sportinis interesas .... gausiu ar ne duonkepe
1 klausimas ar uzsuksim i parduotuve pasiziuret ?
atsakymas aiskus taip
cia jau toks sportinis interesas .... gausiu ar ne duonkepe
Nusipirkau ir aš tą lyginimo sistemą ir arba ji brokuota arba nemoku lyginti . Bandžiau marškinius su garais lyginti (pakabintus ant pakabos), nustačiau didžiausią įmanomą temperatūrą ir max garų kiekį. Ir labai mažai tų garų vizualiai buvo ir niekas neišsilygino. vandens tikrai pripyliau litrą į tą padą. Tai kam pavyko - o kokiu atstumu nuo marškinių pakabintų tą lygintuvą reikia laikyti ir ar spaudžiant mygtuką garų labai daug vizualiai būna? Nes turiu paprastą tefal lygintuvą tai iš jo daugiau garų būna nors lygina tai neypatingai visai
Beje, gavau ir duonkepę praeitą savaitę, taip netyčia užėjau vienoj iki parduotuvėj . Jau nebesitikėjau . Dabar duoduosi po visas iki - labai reikia kavos aparato. Jei kas kur Vilniuj užmatysit - praneškit. Žinosiu kad užvežė ir tom dienom paieškas suintensyvinsiu
Beje, gavau ir duonkepę praeitą savaitę, taip netyčia užėjau vienoj iki parduotuvėj . Jau nebesitikėjau . Dabar duoduosi po visas iki - labai reikia kavos aparato. Jei kas kur Vilniuj užmatysit - praneškit. Žinosiu kad užvežė ir tom dienom paieškas suintensyvinsiu