Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja IKI lipdukų akcija

QUOTE(Monstras @ 2011 04 26, 09:08)
kokį pieną naudojat? geriausiai gaunasi su UAT pienu, su kitais nelabai... ir reikia ten jį palaikyti, palaikyti po garais kol susiplaks
Papildyta:
gal rankenėlę reikėjo pasukt?

nepraploviau pieno vamzdelio ir uzsikimso. su adatele atkrapsciau- ciki veike po to.
Gal dar kas kokiu niuansu pastebejot?
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 05 03, 07:09)

Beje, įsigijau ir smulkintuvą TEFAL, tikrai patenkinta. Nebūčiau pirkusi, ber turėtas Philips sugedo nepataisomai verysad.gif

ar iseina svogunus supjaustyti?? 4u.gif susmulkinti??
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2011 05 03, 15:30)
ar iseina svogunus supjaustyti?? 4u.gif susmulkinti??

Na, svogūnų riekelėm gal nesupjaustys, bet smulkiai sukapos be problemų. Aš mėgstu trintas sriubas, tai trina tikrai super, geriau ne Philips turėtas. Ir šiaip, blynams baltymą išplakt sekundžių reikalas. Na, tokie daikčiukai tikrai pagreitina ir palengvina darbus virtuvėj.

Galvojau pirkt duonkepę, bet pagalvojau, kad duonos valgytojų šeimoj nedaug, mažai mes duonos ir pyrago gaminių naudojam, tai ir susilaikiau.

Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 05 03, 07:09)
Aha, man irgi taip buvo. Gi mano du smalsuoliai eksperimentatoriai (vaikiukai biggrin.gif ) pasuko tą šone esančią pieno putos rankenėlę lotuliukas.gif Na, kadangi aš žmogus pastabus, iš karto pastebėjau ir tą ,,klaidą" pataisiau. Vėl viskas gerai.

jau viska isbandziau, praploviau, rankenele buvo vietoje, bet vistiek pasukiojau, nebeisijungia zalia lempute ir nebekaista automatiskai vanduo doh.gif nu sugedo aparatas, 'ILGAI' as juo pasinaudojau, o taip dziaugiausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2011 05 03, 16:34)
jau viska isbandziau, praploviau, rankenele buvo vietoje, bet vistiek pasukiojau, nebeisijungia zalia lempute ir nebekaista automatiskai vanduo  doh.gif  nu sugedo aparatas, 'ILGAI' as juo pasinaudojau, o taip dziaugiausi  doh.gif

Velniava.... g.gif O mažum užkalkėjo?

Na, paskaitykit dar toj knygelėj kur prie aparato buvo. Gal koks meistras pažiūrėtų? Gaila, aišku, kad taip unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 03 gegužės 2011 - 16:40
QUOTE(Perfect @ 2011 05 03, 16:38)
Velniava.... g.gif O mažum užkalkėjo?

Na, paskaitykit dar toj knygelėj kur prie aparato buvo. Gal koks meistras pažiūrėtų? Gaila, aišku, kad taip unsure.gif

issivalem, bet irgi juk tik 4 dienas panaudojom, nespejo ten...as siaip buvau palikusi ijungta aparata gal kokiom 5 valandom, uzmirsau isjungti, o paskui pastebejau kad nebedega ta zalia sviesyte, tai galvoju gal kad as jo neisjungiau, tiesiog gal kazkas perdege? ar pasinaudojus aparatu, visuomet isjungiate tuoj pat aparata? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gija*: 03 gegužės 2011 - 18:28
QUOTE(Gija* @ 2011 05 03, 19:27)
as siaip buvau palikusi ijungta aparata gal kokiom 5 valandom ar pasinaudojus aparatu, visuomet isjungiate tuoj pat aparata?  g.gif

Na, aš tai pasidarau kavos ir išjungiu. Kažkaip automatiškai.... ax.gif

Na gerai, ta šviesa žalia nedega, o kavą daro ar ne? g.gif Ar bijot eksperimentuot?
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2011 05 03, 16:34)
jau viska isbandziau, praploviau, rankenele buvo vietoje, bet vistiek pasukiojau, nebeisijungia zalia lempute ir nebekaista automatiskai vanduo  doh.gif  nu sugedo aparatas, 'ILGAI' as juo pasinaudojau, o taip dziaugiausi  doh.gif

garantija dar turėtų būt..
nebent perkaitinot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 05 03, 19:01)
Na, aš tai pasidarau kavos ir išjungiu. Kažkaip automatiškai.... ax.gif

Na gerai, ta šviesa žalia nedega, o kavą daro ar ne? g.gif Ar bijot eksperimentuot?

vanduo kaista, silta pasidaro toj vietoje kur galima kaitinti puodeli, na ranka uzdejus, syla aparatas, bet neusidega lempute tiesiog, ar iki galo neuzverda vandeni, ar lempute perdege...kava padaro, bet man atrodo, kad gal ne pakankamai karstas vanduo, bet gal as cia taip atrodo, del tos lemputes, nu va nezinau g.gif
Atsakyti
Duona su nauja duonkepe iš gatavų mišinių:
http://www.supermama...?...&p=46816515
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2011 05 04, 08:46)
vanduo kaista, silta pasidaro toj vietoje kur galima kaitinti puodeli, na ranka uzdejus, syla aparatas, bet neusidega lempute tiesiog, ar iki galo neuzverda vandeni, ar lempute perdege...kava padaro, bet man atrodo, kad gal ne pakankamai karstas vanduo, bet gal as cia taip atrodo, del tos lemputes, nu va nezinau  g.gif

paskambinkit į garantinį ir viskas bus aišku mirksiukas.gif Dar galite pamėginti tiesiog ilgiau pakaitinti ir palyginti tą vandens karštumą...
Nors šiaip keista... klausėte apie aparato išjungimą- aš tokio tipo, tik kitos firmos, aparatą turiu jau penkerius metus ir tikrai nevisada išjungiu vos pasidariusi kavos schmoll.gif Rytais, jei turiu laiko, tai jis būna įjungtas ne mažiau pusvalandžio (šildau ne vandenį, o puodelį biggrin.gif ) Kartais įjungiu net kelioms valandoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 05 04, 08:21)
paskambinkit į garantinį ir viskas bus aišku  mirksiukas.gif  Dar galite pamėginti tiesiog ilgiau pakaitinti ir palyginti tą vandens karštumą...
Nors šiaip keista... klausėte apie aparato išjungimą- aš tokio tipo, tik kitos firmos, aparatą turiu jau penkerius metus ir tikrai nevisada išjungiu vos pasidariusi kavos  schmoll.gif Rytais, jei turiu laiko, tai jis būna įjungtas ne mažiau pusvalandžio (šildau ne vandenį, o puodelį  biggrin.gif )  Kartais įjungiu net kelioms valandoms  mirksiukas.gif

pas mane buvo ijungtas jis kokias 5 val g.gif na reikes aiskintis, jei ka, is savo lesu taisyti, nes tikrai patiko man sis aparatas, gaila, kad sugedo verysad.gif
Atsakyti