Nauja IKI lipduku akcija
http://www.iki.lt/lt...ta-Bosch-60proc
Startavo nauja IKI akcija su lipdukais
aprašymas čia
Domina garinis lygintuvas, ar kas turi? Ar geras, lengva lyginti?
aprašymas čia
Domina garinis lygintuvas, ar kas turi? Ar geras, lengva lyginti?
Kainos labai didelės, o kažko ypatingo nelabai mačiau... Manau maximos ta akcija buvo geresnė
to blenderio su indeliais kaina visai padori, tik kaip visada pagooglinus lietuviškuose puslapiuose tokių nerasta tik viename kažkokiame neaiškiam
QUOTE(Amise @ 2011 03 26, 18:44)
to blenderio su indeliais kaina visai padori, tik kaip visada pagooglinus lietuviškuose puslapiuose tokių nerasta tik viename kažkokiame neaiškiam
Ir kaina ten tikrai ne tokia, kokia perbraukta "Iki" leidinuke
čia
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 03 26, 22:06)
na bet IKI vistiek pigiau nei cia nurodyta
mane irgi sitas domina, jei kas isigysit, parasykit atsiliepimus. Ciupinejau siandien sita IKI parduotuvej, tai tas smulkintuvas man labai tiktu svogunams pjaustyt
QUOTE(Renata N. @ 2011 03 28, 09:03)
as susigundziau siuo dalyku dabar reik lipdukus surinkt
na bent lipduku 10 - proto ribose, ne kaip maximoj 80-120
o as susidomejau su rowenta kavos aparatu idomu neblogas ar nesamone
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 03 26, 21:06)
oo..patikimo web nebuvau radus su šituo blenderiu. Reiškias ir kitur jį pardavinėja, geraaaai Tik keista kad platesnio aprašymo nėra
Ja ja, kaina lankstinuke padidinta gerokai, bet vis vien gaunasi pigiau tai reiks imt a bet žiūriu daug kas nusižiūrėjo tą rinkinuką tai reiks skubėt, kad paskui nereiktų per 10 parduotuvių lakstyt ieškot
QUOTE(jovukas @ 2011 03 28, 08:43)
na bent lipduku 10 - proto ribose, ne kaip maximoj 80-120
maximos akcijoj gal ir buvo tie philips'o ar ko ten, prekės pigesnės kiek, niu bet lipdukų kiekis nerealus
QUOTE(klakšt @ 2011 03 27, 21:48)
na bet IKI vistiek pigiau nei cia nurodyta
mane irgi sitas domina, jei kas isigysit, parasykit atsiliepimus. Ciupinejau siandien sita IKI parduotuvej, tai tas smulkintuvas man labai tiktu svogunams pjaustyt
Ir as imsiu))jej surasiu atsiliepimu kaip jis pjauna svogunus)))Taigi mergaites parasykite kaip ir kas) labai lauksime)
QUOTE(_simfa_ @ 2011 03 28, 14:09)
o as susidomejau su rowenta kavos aparatu idomu neblogas ar nesamone
Vat ir mane domina...tik gaila kad ten kavos pagalveliai o ne kavos pupeliai( o taip paimciau tikrai)
QUOTE(Ulitka @ 2011 03 28, 16:24)
Ir as imsiu))jej surasiu atsiliepimu kaip jis pjauna svogunus)))Taigi mergaites parasykite kaip ir kas) labai lauksime)
Vat ir mane domina...tik gaila kad ten kavos pagalveliai o ne kavos pupeliai( o taip paimciau tikrai)
tai kad parasyta kad tinka ir maltai kavai
as ir apie ji mastau
Idomu kiek tas lygintuvas realiai kainuoja ir svarstykles? Gal kas uzmatet kokiam tinklapi?