Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų mažasis Vytautas. Antrojo stebuklo istorija:)

QUOTE(jbaniukaityte @ 2011 09 18, 23:00)
Jetau,Opale, tik dabar perskaičiau Tavo istorija,kokia nuoširdi...Labai gražu... Stipri mamytė...Tikrai lauksim tęsinio smile.gif

ačiū Tau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Super istorija thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2011 09 20, 16:46)
Super istorija thumb_yello.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti
Super brolio istorija thumbup.gif
Atsakyti
Liuks istorija thumbup.gif Nugi tikrai keturi - nuostabus skaicius thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Lenkiu zemai galva pries jus!!!!! aciuks.gif

pati esu po CP, ir taip pat maniau, kad jau naturaliai gimdyti man jau nebegales - o pasirodo klydau... na tai ka, po keleriu metu gal reiks bandyti? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Be galo grazi istorija, didvyre mamyte 4u.gif
Atsakyti
ačiū už komentarus 4u.gif

QUOTE(juraciux @ 2012 08 30, 10:56)
Liuks istorija thumbup.gif  Nugi tikrai keturi - nuostabus skaicius  thumbup.gif  4u.gif

taigi sakau mirksiukas.gif biggrin.gif geriausias biggrin.gif
QUOTE(zuvixxe @ 2012 08 30, 14:17)
Lenkiu zemai galva pries jus!!!!! aciuks.gif

pati esu po CP, ir taip pat maniau, kad jau naturaliai gimdyti man jau nebegales - o pasirodo klydau... na tai ka, po keleriu metu gal reiks bandyti? g.gif  lotuliukas.gif

būtina bandyt.. biggrin.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady_W @ 2011 04 02, 14:54)
na, yra toks prietaras.. nežinau kaip jis atrodo.. bet manau, kad ne tas tikrasis mazgas čia - jei tikras mazgas būtų, manau būtų mažiukas tikrai per cp atkeliavęs ir skubiai.. unsure.gif  smile.gif

graži istorija 4u.gif
Pas maniškį buvo tikrasis mazgas, tai teko gimdyti per 8 cm atsivėrimą., nes priešingu atveju būtų CP. Gerai, kad mažiukas buvo, tai pratilpo ir pro 8 cm thumbup.gif
Atsakyti
Kaip graziai viska aprasei wub.gif nuostabi storija! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Astartė~ @ 2012 09 13, 13:33)
graži istorija  4u.gif
Pas maniškį buvo tikrasis mazgas, tai teko gimdyti per 8 cm atsivėrimą., nes priešingu atveju būtų CP. Gerai, kad mažiukas buvo, tai pratilpo ir pro 8 cm  thumbup.gif

oho unsure.gif

QUOTE(rooosa2 @ 2012 09 13, 19:23)
Kaip graziai viska aprasei wub.gif nuostabi storija! thumbup.gif

ačiū abiem mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti