Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų mažasis Vytautas. Antrojo stebuklo istorija:)

super!!! saunuole opale 4u.gif
Atsakyti
Opale, šaunuolė thumbup.gif ir tikrai nebuvo taip baisu gimdyt pačiai wub.gif ...taip vaizdžiai nupasakojai, aš net prisiminiau RK 2 gimdykla, ir savo popiete joje wub.gif ech wub.gif
Atsakyti
Tikra didvyre!!! Bukit sveiki!!!

Eh, kad man taip ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pursliukas @ 2011 03 25, 18:37)
Opale, šaunuolė  thumbup.gif ir tikrai nebuvo taip baisu gimdyt pačiai wub.gif ...taip vaizdžiai nupasakojai, aš net prisiminiau RK 2 gimdykla, ir savo popiete joje  wub.gif ech wub.gif

tai aš irgi antroje gimdžiau thumbup.gif

QUOTE(ramkeka @ 2011 03 25, 19:06)
Tikra didvyre!!! Bukit sveiki!!!

Eh, kad man taip ... smile.gif

vajėėė... kokia įpūdinga jau tavo liniuotė bigsmile.gif ...aš po 6 dienų nuo tiek pagimdžiau rolleyes.gif tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai 4u.gif , graži ir pradžia ir tęsinys. Laukiam dar vieno tęsinio wink.gif
Atsakyti
Opale wub.gif wub.gif wub.gif labai grazi istorija. Aukit stipruciai ir sveikuciai wub.gif wub.gif
Atsakyti
KAIP SMAGIAI APRASIAI 4u.gif PUIKI ISTORIJA thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif nuostabi jusu pagranduko istorija wub.gif net sirdele suspaude beskaitant wub.gif tikra saunuole tu 4u.gif
Atsakyti
Labai grazu wub.gif aukit sveikuciai ir stipruciai 4u.gif
Atsakyti
nuostabi istorija wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Shauni istorija thumbup.gif Is pasakojimo supratau kad ir medikai profesionalus- dare viska kad pagimdytum pati bet nerizikuodami kudikio ar mamytes sveikatos.
Atsakyti
Nuostabi istorija wub.gif bigsmile.gif
Sveikinimai 4u.gif

Tik aš niekaip nesuprantu, kaip jūs taip viską detaliai atsimenate?.. blink.gif
Nors aš atrodo pagimdžiau ir gan greitai, ir gan paprastai (natūraliai, be epidūro), laaabai daug ko neprisimenu, daug "užtemimų" - kada kiek atsidarė, kada kas sakė, darė ar laiko nuovoka - užtemimas beveik visiškas biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inspire: 26 kovo 2011 - 18:02