Nuostabu
o as galvoju ar kviest musu Salomeja ar dar ne.jau nuo to galvojimo galva apsisuko.o mazasis tik ir bamba vaiksciodmas:Sese, sese...
Labai istrigo ta vieta apie kapines....tikrai tikiu, kad butent tada Jusu Vytukas ir pasiprase pas mama
Bukit sveiki !
Šaunuolė mamytė Aukit dideli, ir sėkmingo trečio gimdymo . O kad man taip...
Bet mamytė, sakyčiau turi rašybos dovaną - skaičiau neatsitraukdama.
...labai graži istorija, lauksim trečios
QUOTE(Gabe @ 2011 03 25, 14:10)
labai miela buvo skaityt
del tu prietaru, tai pamenu mazoji kai gime, siule vyrui virkstele kirpt, tai pasake "gal kita karta", va ir prikarksejo..
del tu prietaru, tai pamenu mazoji kai gime, siule vyrui virkstele kirpt, tai pasake "gal kita karta", va ir prikarksejo..
QUOTE(flamencita @ 2011 03 25, 14:38)
Nuostabu
o as galvoju ar kviest musu Salomeja ar dar ne.jau nuo to galvojimo galva apsisuko.o mazasis tik ir bamba vaiksciodmas:Sese, sese...
Labai istrigo ta vieta apie kapines....tikrai tikiu, kad butent tada Jusu Vytukas ir pasiprase pas mama
Bukit sveiki !
Bukit sveiki !
manau jei jau pagalvoji, tai tikrai kad laikas! Gi kiti turėdami vieną sako kad oj ne, nebent po 10 metų - linkiu sėkmingai prisišaukti savo Salomėją, Motiejuko sesutę
QUOTE(vikutuke @ 2011 03 25, 14:54)
Šaunuolė mamytė Aukit dideli, ir sėkmingo trečio gimdymo . O kad man taip...
Opale, sveikinimai dideliausi dideliausi
Matai kokia tu saunuole, ech kad ir man taip nuskiltu
Aukit diduciai ir sveikuciai
Matai kokia tu saunuole, ech kad ir man taip nuskiltu
Aukit diduciai ir sveikuciai
labai gražu
Šaunuolė tu
Sėkmės jum visiem
Šaunuolė tu
Sėkmės jum visiem
kaip graziai aprasyta opale
beje pas mane irgi mazgas ant virksteles buvo
beje pas mane irgi mazgas ant virksteles buvo
Liuks istorija, visai neprailgo skaityti, nors ir tooookia ilga Šaunuolė mama Kai jau tokia skirtinga gimdymų patirtis, labai įdomu, jei kažkada ateityje galima būtų rinktis - cezarį, ar natūralų gimdymą rinktumėtės
Beje,labai įdomi "teorija" apie virkštelės mazgą Labai tikiuosi, kad pas mano dvynius jokių mazgų nebuvo
Sėkmės nuostabiai Jūsų šeimai
Beje,labai įdomi "teorija" apie virkštelės mazgą Labai tikiuosi, kad pas mano dvynius jokių mazgų nebuvo
QUOTE(Veitė @ 2011 03 25, 16:32)
Liuks istorija, visai neprailgo skaityti, nors ir tooookia ilga Šaunuolė mama Kai jau tokia skirtinga gimdymų patirtis, labai įdomu, jei kažkada ateityje galima būtų rinktis - cezarį, ar natūralų gimdymą rinktumėtės
ačiū - kad trumpų rašyti nemoku
Faktas - kad natūralus gimdymas dabar man nebe mistinis baubas .. tikrai gimdyčiau pati. Aišku - jei tik kas ne taip - tikrai nerizikuočiau nei savo nei vaikelio sveikata ir gyvybe - bet natūralus ne veltui tikriausiai vadinamas natūraliu.
nors kaip vienoj temoj juokavau - geriausias vis tiek būtų "tuk tuk" variantas - atėjai prie durų, "tuk tuk" - pabeldei ir pasiėmei savo turtelį
Labai grazu, Opale