Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų mažasis Vytautas. Antrojo stebuklo istorija:)

Nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
o as galvoju ar kviest musu Salomeja ar dar ne.jau nuo to galvojimo galva apsisuko.o mazasis tik ir bamba vaiksciodmas:Sese, sese...

Labai istrigo ta vieta apie kapines....tikrai tikiu, kad butent tada Jusu Vytukas ir pasiprase pas mama ax.gif
Bukit sveiki 4u.gif 4u.gif 4u.gif !
Atsakyti
Šaunuolė mamytė 4u.gif Aukit dideli, ir sėkmingo trečio gimdymo biggrin.gif . O kad man taip...
Bet mamytė, sakyčiau turi rašybos dovaną - skaičiau neatsitraukdama. 4u.gif
Atsakyti
...labai graži istorija, lauksim trečios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2011 03 25, 14:10)
labai miela buvo skaityt  wub.gif
del tu prietaru, tai pamenu mazoji kai gime, siule vyrui virkstele kirpt, tai pasake "gal kita karta", va ir prikarksejo..  biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(flamencita @ 2011 03 25, 14:38)
Nuostabu wub.gif  wub.gif  wub.gif
o as galvoju ar kviest musu Salomeja ar dar ne.jau nuo to galvojimo galva apsisuko.o mazasis tik ir bamba vaiksciodmas:Sese, sese...

Labai istrigo ta vieta apie kapines....tikrai tikiu, kad butent tada Jusu Vytukas ir pasiprase pas mama ax.gif
Bukit sveiki 4u.gif  4u.gif  4u.gif !

manau jei jau pagalvoji, tai tikrai kad laikas! Gi kiti turėdami vieną sako kad oj ne, nebent po 10 metų - linkiu sėkmingai prisišaukti savo Salomėją, Motiejuko sesutę mirksiukas.gif smile.gif

QUOTE(vikutuke @ 2011 03 25, 14:54)
Šaunuolė mamytė  4u.gif  Aukit dideli, ir sėkmingo trečio gimdymo biggrin.gif . O kad man taip...
Bet mamytė, sakyčiau turi rašybos dovaną - skaičiau neatsitraukdama. 4u.gif

aciuks.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opalė: 25 kovo 2011 - 17:20
Opale, sveikinimai dideliausi dideliausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Matai kokia tu saunuole, ech kad ir man taip nuskiltu blush2.gif
Aukit diduciai ir sveikuciai
smile.gif
Atsakyti
cray.gif labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif

Šaunuolė tu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sėkmės jum visiem 4u.gif
Atsakyti
kaip graziai aprasyta opale wub.gif
beje pas mane irgi mazgas ant virksteles buvo thumbup.gif
Atsakyti
Liuks istorija, visai neprailgo skaityti, nors ir tooookia ilga bigsmile.gif Šaunuolė mama smile.gif Kai jau tokia skirtinga gimdymų patirtis, labai įdomu, jei kažkada ateityje galima būtų rinktis - cezarį, ar natūralų gimdymą rinktumėtės rolleyes.gif 4u.gif

Beje,labai įdomi "teorija" apie virkštelės mazgą ax.gif Labai tikiuosi, kad pas mano dvynius jokių mazgų nebuvo tongue.gif

Sėkmės nuostabiai Jūsų šeimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veitė: 25 kovo 2011 - 16:33
QUOTE(Veitė @ 2011 03 25, 16:32)
Liuks istorija, visai neprailgo skaityti, nors ir tooookia ilga  bigsmile.gif Šaunuolė mama  smile.gif  Kai jau tokia skirtinga gimdymų patirtis, labai įdomu, jei kažkada ateityje galima būtų rinktis - cezarį, ar natūralų gimdymą rinktumėtės rolleyes.gif  4u.gif

Beje,labai įdomi "teorija" apie virkštelės mazgą  ax.gif Labai tikiuosi, kad pas mano dvynius jokių mazgų nebuvo  tongue.gif

Sėkmės nuostabiai Jūsų šeimai  smile.gif

ačiū - kad trumpų rašyti nemoku biggrin.gif lotuliukas.gif

Faktas - kad natūralus gimdymas dabar man nebe mistinis baubas doh.gif .. tikrai gimdyčiau pati. Aišku - jei tik kas ne taip - tikrai nerizikuočiau nei savo nei vaikelio sveikata ir gyvybe - bet natūralus ne veltui tikriausiai vadinamas natūraliu.

nors kaip vienoj temoj juokavau ax.gif - geriausias vis tiek būtų "tuk tuk" variantas biggrin.gif - atėjai prie durų, "tuk tuk" - pabeldei ir pasiėmei savo turtelį biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opalė: 25 kovo 2011 - 16:52
Labai grazu, Opale wub.gif
Atsakyti
Puiki istorija, šaunuolė mama! wink.gif
aukite dideli ir sveiki 4u.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija,nuostabus pasakojimas,pats gimdymas, sirdi jaudinantis ivykis...
NUOSIRDZIAUSI JUMS SVEIKINIMAI 4u.gif

Del prietaru ir as tikiu...Nes su antru gimdymu isvaziuodama palikau geliu puokste RK palatoje....Ir ka po metu tikrai buvau gryzus..... biggrin.gif

Linkiu ir jums dar sugryzti mirksiukas.gif Pagranduko... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 25 kovo 2011 - 18:31